login |

Délelőtti videó 3.: Lodge 49

2018. 07. 19. 11:30 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

A nyár egyik legjobb kritikákat kapó újonca nemsokára az AMC-re érkezik. És hogy mi ez?

Egy könnyed, megnyerő modern mese egy fiatal, semmirekellő, de sármos long beach-i szörfös srácról, aki végtelen optimizmussal tekint a világba, bár az apja halála, és a családi üzlet bedőlése óta csak sodródik az eseményekkel. A sorsnak köszönhetően kiköt egy lepukkant “felebaráti közösségben” (fraternal lodge), amit egy középkorú értékesítési ügynök irányít. Talán segít neki az idilli régi életéhez is visszatalálni – és szembenézni legmélyebb félelmeivel.

A tovább mögötti előzetesek alapján egy elég furcsa sorozatnak tűnik, bár a The Big Lebowski-hatás mellett nem sok pozitívumot szúrtam ki elsőre. A főbb szerepekben Wyatt Russell, Brent Jennings, Sonya Cassidy, Linda Emond, David Pasquesi, Eric Allan Kramer.

3 hozzászólás Ne habozz!

Mikilós - 2018. 07. 19. 11:39

Nem pont egy tipikus AMC sorozat, tipikus FX komédia. Bár eddig az AMC nem is nagyon láttam komédiát. Van/volt nekik félórás komédia?

winnie - 2018. 07. 19. 11:48

nem rémlik.

Gevin - 2018. 07. 19. 20:02

Elég weirdnek, de feelgoodnak néz ki. Kíváncsi vagyok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz