login |

Hírcsütörtök

2018. 07. 19. 09:06 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek

 • Mai magyar premier: Doktor Murphy 1. évad, Preacher 3. évad, Gotham 4. évad (folytatás)
 • Premier: Freedom Fighters: The Ray S2, Suits S8 (vendégblogger?), Nazi Megastructures S5, Animals Behaving Badly S1, Mark Kermode’s Secrets of Cinema S1, The Five Billion Pound Super Sewer S1, Beach Live Jurassic Coast Revealed S1, Rip It Up S1 + Finálé: Code Black S3 (vendégblogger?), Botched S4
 • Magyar premier – TV2: 08.05 Mr. Robinson (Mr. Robinson) 1. évad
 • Újabb amerikai standupos itthon! 09.04-én Anthony Jeselnik fog fellépni Budapesten a Kongresszusi Központban – itt lehet jegyeket kapni. A Funny Games című estjét fogja elhozni egyébként.
 • A Bruce Willis-roast (még nem volt tévés premierje!) 20 legkeményebb poénja.
 • Lesifotók a Supergirl 4. évad forgatásáról.
 • Hivatalos: az angol The X Factor következő szezonjának zsűrije: Simon Cowell, Louis Tomlinson, Robbie Williams és Ayda Field + az élő show-kban Sharon Osbourne is értékelni fog, de függetlenként.
 • A Nickelodeon feléleszti a Rugrats-et (itthon: Fecsegő tipegők) – tévésorozatként és mozifilmként is. Utóbbi élőszereplős/CGI-animált mix lesz (író: David A. Goodman, premier: 2020. 11.13), előbbi sima animáció (executive producer: Arlene Klasky, Csupó Gábor és Paul Germain) és 26 részes berendelést kapott. Mindkettő Tommy, Chuckie, Phil, Lil, Susie és Angelica új kalandjait fogja bemutatni, no meg persze egy rakás új karaktert.
 • Sajtóhírek szerint a Criminal Minds 14. évad 15 részes berendelést kapott, ami persze bővíthető adott estben.
 • Sacha Baron Cohen legjobb 11 poénja a Da Ali G Show-ból Ali G-ként, Borat-ként és Brüno-ként.
 • Angliában először van több streaming-előfizető, mint fizetős kábel előfizető. A Netflix, az Amazon és a Sky Now TV-je 15,4M felhasználóval bír, míg a fizetős tévés 15,1M-val. A Netflix 9, az Amazon majdnem 5M-s táborral rendelkezik náluk.
 • Diona Reasonover (Kasie) állandó szereplőnek lett kiemelve az NCIS 16. évadjára.
 • A Shondaland megvásárolta Jessica Pressler, a New York Magazine-ben megjelent cikkének, a How Anna Delvey Tricked New York’s Party People-nek (itt olvasható) a tévés adaptációs jogait. Akkor ez lesz az első Netflix-sorozata Shonda Rhimes-nak? Mert ő lenne a sorozat készítője. A történet, melynek jogaira majd egy tucatnyian próbáltak lecsapni, egy mára hírhedtté váló nő felemelkedéséről és bukásáról szól, aki hazugságok révén sikeresen külföldi előkelőségnek állította be magát, így kerülve a New York-i felső réteg sorai közé, és majdnem egy Soho House-szerű klubot is indított. Mindeközben pedig csak pénzt csalt ki másoktól.
 • A Modern Family 8 év után most először nem képviseltette magát a fő Emmy-kategóriákban. De azért egy hangvágás jelölés összejött a sorozatnak.
 • A Discovery csendben kaszálta a Manhunt-ot, mivel lemondanak a szkriptelt tartalmak készítéséről. (Ez az az antológia sorozat, aminek az első szezonja a Manhunt: Unabomber volt.) De. A Charter Communications arról tárgyal, hogy berendelik a Manhunt 2. és 3. évadját – a showrunner maradna, a téma pedig a Olimpiai park robbantó, Eric Rudolph utáni hajtóvadászat lenne.
 • Gillian Flynn, a Sharp Objects írója beszél az 1×02-ről.
 • Vendégszerep: Mary Elizabeth Mastrantonio – The Blacklist (visszatérő), Punam Patel – Alone Together (visszatérő), Grace Song – Kidding (visszatérő),
 • Pilotszerep: Elaine Hendrix, Christine Evangelista – Erase (USA), Amber Tamblyn – Y (FX),
 • Interjú: Aaron Korsh (a Suits készítője), Janet Mock (a Pose egyik részének transznemű rendezője), Michael Seitzman (a Code Black készítője),
 • Ingress: The Animation címmel címmel érkezik ősszel animációs sorozat a Netflix-re a Fuji TV gyártásban, mely az Ingress című AR-játékra épül – a rendező Yuhei Sakuragi lesz, míg a karakterdizjánokért Takeshi Honda felel. Értelemszerűen ezzel az októberi Ingress: Prime-ot fogják megtámogatni. A történet a játék világában fog játszódni, ahol portálokon keresztül egzotikus anyag szivárog be, ami minden emberre másképp hat, például egyesek szuper mentális képességgel ruház fel. A két főhőst is befolyásolja ez az anyag: egyikük amikor megérint valamit, annak látja maga előtt a történetét, a másik pedig az idő és tér bizonyos aspektusait látja maga előtt. Kettejüket egyébként egy esemény hozza össze, amit egyiküknek, mint rendőrnek fel kell derítenie, s ami később menekülésbe torkollik.
  A sorozat új anyagokból fog állni, de a sztorija az eredeti Ingress-történetbe fonódik be, és felvezeti az Ingress: Prime-ot.
 • Új sorozat: The Gloaming – Stan, 8 rész, ausztrál, készítő: Victoria Madden, Tasmániában játszódó sorozat egy gondokkal küszködő nyomozónőről, akire egy azonosítatlan nő megölésének ügyét bízzák. Hogy megoldja az esetet, összeáll egy férfival, akivel 20 éve nem beszélt, és ketten felfedezik, hogy a gyilkosság egy korábbi üggyel áll kapcsolatban, így a rutinnyomozásból valami sokkal alattomosabb dolog válik, ráadásul, hogy a gyilkos elkapják, a saját múltjuk szellemeivel is szembe kell nézniük.
 • A Discovery-s Deadliest Catch egyik kapitánya, Edgar Hansen beismerte, hogy szexuálisan zaklatott egy 16 éves lányt.
 • A CBS két nyári dokusorozattal jelentkezik – olyannyira, hogy a Whistleblower már el is indult 07.13-án – a Pink Collar Crimes pedig 07.28-án kezd. Előbbiben való életbeli Dávid kontra Góliát-történeteket mutatnak be, amikben átlagemberek tették kockára mindenüket illegális tevékenységet végző cégek ellenében (műsorvezető: Alex Ferrer), utóbbiban pedig hihetetlen és abszurd bűntényeket mutatnak be, amiket olyan nők követtek el, akikből az ember végképp nem nézne ki ilyesmit.
 • Meghalt Anthony Filosa, bíró, aki a Nathan For You-ból lehet ismerős-

19 hozzászólás Ne habozz!

Col-Lector - 2018. 07. 19. 09:25

nagyon OFF:

Pose kibeszélő mikorra várható? :)

Franky - 2018. 07. 19. 09:33

Gotham a Prime-on ???
Lesz ma ? Vagy megint elhalasztottàk?

winnie - 2018. 07. 19. 09:45

Col-Lector: ideje lenne, hogy írjak róla, igyekszem.

winnie - 2018. 07. 19. 09:45

franky: lesz, természetesen, csak én felejtettem el.

dochollywood - 2018. 07. 19. 10:24

07.20. – HBO2: A dopping útja

Szóval holnap lesz a szinkronos premierje ennek az ál-dokus vígjátéknak és a játékidő rövidsége ellenére komoly nevekkel vette magát körbe a produkció:

Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine)
Freddie Highmore (Bates Motel, The Good Doctor)
Maya Rudolf (Up All Night)
James Marsden (Westworld)
Kevin Bacon (The Following)
Will Forte (The Last Man on Earth)
Julia Ormond (Incorporated)
és még sokan mások….

előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=TNUwVcp5iUY

Mate4182 - 2018. 07. 19. 10:49

En nagyon szívesen irok a Suitsrol, de hetvege elott nem tudom megoldani.

winnie - 2018. 07. 19. 11:31

Mate4182: köszi! gondoltam, hogy én is megnézem, de azért jobb, ha olyan ír, aki képben van a jelenleg állással.

kiskiraly - 2018. 07. 19. 11:41
kiskiraly - 2018. 07. 19. 11:47
Casey Novak - 2018. 07. 19. 12:11

Bár jól titkolom, de élek, a Code Blackről max vasárnapig írok! Lehet másról is. Lehet nem :)

dochollywood - 2018. 07. 19. 12:21

The Magicians 2. évados bakik:

https://www.youtube.com/watch?v=-N0MEDmlORI

Csigusz - 2018. 07. 19. 12:25

Jeselnik, hurrá! Bár szerintem ő mozgatja meg a legkevesebb olyan embert aki idegen nyelvű standupra elmenne itthon, nem is fogynak olyan ütemben a jegyek, mint Louis CK estjére.

winnie - 2018. 07. 19. 12:38

szerencsére van idő reklámozni és megvenni őket, ck-nél elég kicsi volt az ablak, marketing pedig kvázi nem is volt. ha a külföldiek rátalálnak, akkor sima teltház. (ahogy nézem, a legdrágább jegyek el is fogytak majdnem.)

Kissur - 2018. 07. 19. 13:08

Mi ez a tendencia, hogy egyre több sorozat a 22-23 részes évadokat lecsippenti kevesebbre? Ez történet szempontjából elvileg jobb. De gyakorlatilag mit eredményez? Több ismétlést?

winnie - 2018. 07. 19. 13:26

általában ez csak programming, így tudnak mást adni még az idényben mellette, bár a CM esetében sima anyagi dolog, mert már az előző két évad berendelését is elég hosszas tárgyalások előzték meg a neccesebb tulajdonosi háló miatt, és végül kompromisszumot kötöttek, gondolom, hogy oké, berendelik, de csak 2/3-nyira – lehet, hogy éppen azért, mert a sorozatot jól lehet ismételni, és ha már nem kapták meg a licencdíj csökkentését, akkor ismétlésekkel kompenzálják a kieső részeket.

DarkEagle - 2018. 07. 19. 13:31

Arról, hogy, hogy nem írtatok még mindig, hogy a CW berendelte kvázi a Batwoman sorozatot? Oké csak fejlesztik de 100%, hogy be lesz rendelve úgyis. :D

winnie - 2018. 07. 19. 14:18

DarkEagle: a poszt már meg van írva. biztosnak nem biztos egyáltalán, max esélyes. csak az elmúlt pár hónapban sok “biztos” kategóriás terv vérzettel, a cw-nál is már fejlesztettek más sorozatokat is, amikre biztosan lehetett volna mondani, és nem lett belőle semmi, képregényt, supnatot, akármit, marvel sorozatok is mentek a kukába, túl sok mindentől fog függni a dolog. az esélyei biztos, hogy jók, de innentől kezdve már egy képregényes projekt sem biztos.

DarkEagle - 2018. 07. 19. 15:56

Na jó, de ez azért más, mint a többi, Winnie. Batwoman a crossoverben is benne lesz, szóval nyilván ott akarják felvezetni. Meg ez Berlanti produkció, azok közül ha jól tudom mind berendelték eddig.

Egyébként, közben kidobták a Titans előzetesét is.
https://www.youtube.com/watch?v=SJkk1Ir6R8Y&t

heidfeld - 2018. 07. 19. 16:53

Las Chicas Del Cable 3. évad Szeptember 7. – Netflix.
Ígértem, írok az első két évadról, de nagyon kevés időm volt. Héten igyekszem megírni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz