login |

UnREAL 4. évad – előkibeszélő

2018. 07. 19. 15:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: nem besorolt,

Csak kísérletképpen ideraknék egy ilyen kvázi üres posztot, mert míg pilotkritikát tudunk a premier után nem sokkal írni, a teljes szezonos, általában Netflix-es premierek esetében olykor sokat kell várni az évados írásra, így aki hamar darál, nem nagyon tudja hol kiírni magából a felgyűlt dolgokat, és mire lenne hova, már késztetése nem lesz rá.

Most itt lehet rá lehetőség (és kezdjünk egy kisebb sorozattal) az UnREAL hétfőn elérhetővé tett 4. szezonja kapcsán a gyorsdarálóknak (már, ha volt ilyen) értékelnie a látottakat. A kritikához (ami biztosan lesz 2-3 hét) majd át fogom emelni a kommenteket.

5 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2018. 07. 19. 18:04

Röviden: szerintem pont amit mindenki várt, egy fokkal pofátlanabb, merészebb, nagy újdonság nincs, de nem is csökkent a lendülete. A vége nagyjából teljesen elvart mindent, nyilván céloztak a folytathatóságra, azóta bejelentett kasza miatt ez majdnem kizárt ugye, szerintem aki látta a 3. évadot, és nézné még, nem fog csalódni.

Tanács: tessék nevetni rajta, ez egy szatíra, ami amennyire tudom valós eseteken-tapasztalatokon alapul, de ez akkor működik igazán, ha nevetve képedünk el rajta.

wellwellwell - 2018. 07. 19. 23:04

spoiler:
azért azon nehéz nevetni, hogy egy rape victimet nyilvánosan meghurcol és gyilkossági kísérletért börtönbe zárat rachel. eddig is utáltam, ezek után meg aztán végképp.
ettől eltekintve jó zárás volt, quinn meg természetesen rulez. million dollar laughter.

szpojleres mokus - 2018. 07. 20. 00:03

Az elso harom evadot imadtam. De sajnos ez is abba a hibaba esett mint minden egyes tobb evados sorozat. Elkanyarodik az eredeti iranyvonaltol, es 85 szazalekban arrol fog szolni ki kivel szexel kitol van gyereke es kibe szerelmes.

cherockee - 2018. 07. 20. 06:39

@wellwellwell: azzal viszont egy ilyen sorozatnál nem sokat tudsz kezdeni, hogy ezt is megússza. utálhatod, dühönghetsz, nem változik semmi. de nem erre mondtam, hanem általánosságban. és azért azt se árt újragondolni, hogy quinn milyen ember, ebben az évadban ő volt a nagy feleszmélő, előző évadokban meg ő nevelte ilyenné rachel karakterét, és lazán tett tönkre nézettségért bárkit. csak közben ő magát nem annyira, mint rachel, ettől még egy borzalmas ember ő is.

@szpojleres mokus: szerintem annyira nem kanyarodtak el, az első évad is már erről szólt, csak kevesebb előzmény volt amire építeni lehetett, most egy kicsivel több van. az elejétől szappan és szatíra egyben a sorozat.

Mom - 2018. 07. 24. 14:34

Nekem a vége nagyon nem tetszett. Persze nem a legutolsó jelenetre gondolok, hanem inkább az utolsó két epizódra.

Valahogy megcsömörlöttem attól, hogy Rachel nem jellemfejlődhet semerre. Végig a határmezsgyén egyensúlyoztatták és a végére elfogyott az empátiám. Az pedig, hogy nem az ő nevét mondta be Quinn, csak az utolsó szög lett volna a sorozat koporsójába (részemről), ha nem kaszálták volna el már előttem.

Már nagyon bánom, hogy nem szálltam ki a harmadik végénél. De az előzetesek alapján nem ilyen évadra készültem, és persze eső után…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz