login |

Comic-Con: Star Wars: The Clone Wars és a 7. évad

2018. 07. 20. 05:40 - Írta: human

26 hozzászólás | kategória: animáció, az év híre, hírek, kampány, video,

Azt hiszem, pár Star Wars-rajongó máris elkezdte kedvelni a Disney jövőre induló streaming szolgáltatását, hiszen arra szánt premierként felélesztették a Clone Wars sorozatot, tehát berendelésre került a 7. évad!

A showrunnerként visszatérő Dave Filoni elmondása alapján fontosnak érezték, hogy az utolsó évaddal ellentétben most valóban lezárják a szériát, bár ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne folytatódhatna a történet. Már egy beharangozó videó is van ehhez a tovább mögött, a plakát alatt.

26 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2018. 07. 20. 06:11

Wow. Ez igazán meglepő és örömteli hír, amire nem is számítottam. Talán kicsit helyreáll a Disney era becsülete, de ez függ a történetektől is.

Zsolt - 2018. 07. 20. 06:36

OMG Az év híre. Igazán megkönnyeztem az akkori Yoda-s utolsó epizódokat.

Jesustomer - 2018. 07. 20. 07:55

Én a minap kaptam rá a Clone Wars-ra emiatt nagyon örülök, hogy folytatják. Illetve annak is, hogy a sokat szidott előzményeket ennyire szeretik a fanok.
Jó, Anakin eléggé más a filmekhez képest de ez annyira nem számít. Remélem a Disney nem cseszi el és kapunk még jó pár évadot ebből az érából.

z - 2018. 07. 20. 08:30

Jesustomer: Ugyanaz a stáb készíti, mint a korábbi TCW évadokat és még mindig Lucasfilm Lucas által hátrahagyott vezetőséggel, a Disney “csak” a tulaj…

Zordon - 2018. 07. 20. 08:57

Az ev hire. A trailerben a korabban felkeszen kozzetett Bad Batch epizodot meg a korabban tervezett sorozatzarot sikerult felismerni, szoval lehet, hogy nem lesz hosszu eletu a felesztes, mert eleve csak 1-2 evadra szantak, de en annak is orulnek.

Ugy tunik, hogy a grafika minosegeben is visszatertek a TCW-hez, szoval latvanyos javulas a Rebelshez kepes.

z - 2018. 07. 20. 08:58

winnie: Csak annyit mondtak, hogy arra a platformra érkezik azt nem, hogy induláskor, bár ki sem zárták :D

z - 2018. 07. 20. 09:02

Zordon: Szerintem, amit grafika alatt értesz azok a “koszos” textúrák… szerintem azoknak a hiánya is inkább a Ralph McQuarrie által ihletett látványvilág részei voltak a Rebelsben ahogy a stílus nagyja is :)

winnie - 2018. 07. 20. 09:10

z: meg sem szólaltam:) de ha a posztra célzol, nem írtuk, és én sem hiszem, hogy rögtön indulna, bár segítene rajta, ha több premiert is hoznának.

z - 2018. 07. 20. 09:46

Igen a posztra gondoltam, de nekem ez az “arra szánt premierként felélesztették a Clone Wars sorozatot” félreérthető elvégre ez magában hordozza, hogy akkor jövő év végén az induláskor jön ez is, ami ugye nem feltétlenül igaz :D

Malachi - 2018. 07. 20. 10:35

nahát. akkor nemsokára elkezdem darálni az elejéről ezt a sorozatot, mert valamikor a második évad közepén félbehagytam.

mondjuk a kinézetről annyit, hogy tisztán emlékszem mekkora utálat zúdult rá a baltaarcú, darabos karakterek miatt. :D nekem nem volt vele gondom, de én a Rebelst is szerettem. hát, az idő mindent megszépít.

polovcev - 2018. 07. 20. 10:38

Érdekes egy dolog ez.

Itt van a Disney, egy x millárd dollár értékű szórakoztatási “nagyhatalom”, és a legkreatívabb döntésük visszahozni egy korábban már lelőtt sorozatot.

Félre ne értsetek nem utálom, az sem zavar ha felélesztik. Ugyanakkor eléggé elkeseredett húzásnak tűnik arra, hogy visszanyerjék azokat a rajongókat, akik az elmúlt 2-3 évben elkezdtek távolodni a SW univerzumtól-

Valezius - 2018. 07. 20. 12:15

Ha felhasználják ezt az extra 1-2 évadot, hogy felépítsék Anakin áttérését, amit a Sithek bosszújában 2 órában képtelenség volt kifejteni, akkor respect.
Ha nem, akkor ez egy elszalasztott esély. :)

human - 2018. 07. 20. 13:03

“Itt van a Disney, egy x millárd dollár értékű szórakoztatási “nagyhatalom”, és a legkreatívabb döntésük visszahozni egy korábban már lelőtt sorozatot.”

meg a többi már bejeletett dolog? konkrétan az Iron Man rendezője csinál nekik Star Wars sorozatot, meg még valami SW sorozat rémlik, meg amikről még nem tudunk. Ezek között lesz ott a Clone Wars egy, amivel nyilván nem a történet lezárása a cél, az inkább csak melléktermék, hanem a már ezt a brandet ismerők berántása, a szélesebb paletta.

zolij - 2018. 07. 20. 13:39

plot twist: a trailer utolsó jeleneténél az valójában a Return of the Jedi utáni Ahsoka és Sabine Wren, akik a “world between worlds”-on keresztül visszakerülnek a The Clone Wars idejébe.

Valójában persze valószínűleg a Siege of Mandalore sztori megvalósítása lesz.

DarkEagle - 2018. 07. 20. 14:12

Mondjon bárki bármit, ennek semmi értelme. Értem én hogy nem volt befejezve anno de akkor miért kell újra elővenni? Miért nem lehet végre új sztorikat csinálni?

Igen lehet mondani hogy készül ez meg amaz de ki tudja mi lesz azokból. Nem ez lenne az első alkalom hogy beígérnek SW terméket aztán lelövik.

MKID - 2018. 07. 20. 15:23

@DarkEagle

Miért ne volna értelme? Nagyon sok rajongó öt éve várja, hogy a sorozat összeérjen a RotS eseményeivel. Eddig mindenki azzal vádolta a Lucasfilmet, hogy nem figyel a rajongók kéréseire, most az a baj, hogy mégis?

Az élőszereplős sorozat egész biztosan érkezik, már az első évad jelentős részének készen van a forgatókönyve.

Hamarosan érkeznek új sztorik. Az ST is egy új sztori, RJ trilógiája pedig biztosan az lesz. Az őszi Resistance szintén. A könyvek is jönnek szépen, van új sztori bőven.

DJackson - 2018. 07. 20. 15:59

Yeessss! Az év híre!
Nehezen indult be a sorozat, de a végére iszonyatosan felpörgött. Az utolsó évad minőségileg ott van az eredeti trilógia mellett! Nagyon fájt a kaszája. Még a félkész részeket is megnéztem utána, ha azt a vonalat viszik tovább, baromi jó kis évad lesz! Annó jogi okokból kaszálták csak ha jól emlékszem, gondolom most sikerült megeggyezniük. A gyenge rebels és a Last jedi bukása után meg a Disney inkább biztosra megy. 1-2 erős évadra elég potenciál van még benne. Remélem sikerül normálisan kifejteniük Anakin átállását és az SW 3 al összekötniük.

Jesustomer - 2018. 07. 20. 16:30

Darkeagle: azért mert az új történetek befuccsoltak.
Egytől egyig. A clone wars abból az érából való amit sokan utáltak és ezt mégis szerették. Inkább erre keress választ

Anak - 2018. 07. 20. 19:00

@zolij: Az utsó jelenet az nagyon nem az amiről beszélsz. Ez itt még a fiatal Ahsoka és Bo Katan. A Clone Wars érás Mandalor sztori egy polgárháború kezdetével ért véget Maul követői és Maul elutasítói között. Mault persze félreállította Sidious, de nem ölte meg, mert valami tervei voltak vele, de ez ugye sosem lett elmesélve.
Azt viszont tudjuk, hogy Maul a Han Solo film idejében igencsak hatalmán van, majd később Ben Kenobi végez vele végleg nem sokkal az Új remény történései előtt a Tatooineon a Rebels c. sorozatban.

Anak - 2018. 07. 20. 19:06

Ja és még valami, ez bizony az év híre! Sosem gondoltam volna, hogy újfent visszatérünk ebbe az időszakba. Jónéhány CW-ben bevezetett karakter szála elvarratlan maradt. Nagyon örülök.
Remélem több részes összefüggő sztorikat kapunk, nem kapkodó 20 perces szösszeneteket.
A helyzet az, hogy a Clone Wars-os Anakin a legszerethetőbb pozitív főszereplő számomra ebből az időszakból. Messze jobb mint a Prequeles Anakin és amennyire utáltam Ahsokát az elején ma már teljesen más a véleményem róla, nagyon sokat fejlődött és már elválaszthatatlan része a történetnek.

DeadMan - 2018. 07. 20. 19:47

Alapból úgy voltam vele, hogy a Disney Star Wars halott, de még ennél is rosszabb lehet a helyzet (hogy hogyan, azt nem tudom), ha ehhez kellett folyamodniuk némi rajongói jóindulatért cserébe.

Mindenesetre, nem nézegetem az ajándék ló fogát, jöjjön csak!

zolij - 2018. 07. 21. 01:53

Anak: ne zavarjon hogy csak poén volt és ott a hozzászólás második felében hogy valójában melyik storyline.

Jesustomer - 2018. 07. 21. 20:34

Zolij: Még én is benyaltam

mirdal - 2018. 09. 10. 20:31

Ennek nagyon örülök, de csak most jutottam el addig, hogy itt örvendezzek! :)

Én anno végignéztem a sorozatot, nagyon nagy kedvencem volt. Rendeltem is magamnak ebay-ről Cpt. Rex figurát, meg mindenféle egyéb klónkatonát, itt sorakoznak az asztalon egymás mellett. :D

Én kifejezetten imádtam azt, hogy olyan információkat szereztem meg a sorozatból, amit – könyveket nem olvasván – máshonnan nem gyűjthettem be. Én személy szerint nagyon várom!

mirdal - 2018. 09. 11. 20:52

Ja és ha valaki Malachi-hoz és hozzám hasonlóan elkezdené darálni a sorozatot, annak itt egy kis segítség, hogy a részeket milyen kronológiai sorrendben érdemes megnézni.

https://www.starwars.com/news/star-wars-the-clone-wars-chronological-episodeorder

A linken az Air oszlopban található háromjegyű szám az évad adott részét jelöli – azaz a történetet sorrendben követve nem az első szezon első részével (101) kell kezdenünk, hanem a 216-ossal, ami a második évad 16-ik részét jelöli. Ezt a 116-os követi, ami az első évad 16-ik része és így tovább.

Sawyer09 - 2020. 02. 23. 11:23

Nekem nagyon bejött az első rész! Várom a folytatást!

#CloneWarsSaved! Itt találhattok egy érdekes, kulisszák mögötti cikket a sorozatról:

STAR WARS: A KLÓNOK HÁBORÚJA – Érdekességek a sorozatról
https://hatso-sor-kozepe.blog.hu/2020/02/10/star_wars_a_klonok_haboruja_erdekessegek_a_sorozatrol

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz