login |

Hírpéntek – Impulse 2. évad!

2018. 07. 20. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek,

 • A Star Wars: The Clone Wars 7. évados berendelése megvolt?
 • Mai magyar premier: Fehér hó 2. évad, Mesés elnökünk 1. évad (folytatás)
 • Premier: Trial and Error S2, Snowfall S2 (vendégblogger?), Comedy Central At The Comedy Store S5, The Grand Hustle S1, Seaside Snacks & Shacks S1, Live PD Presents: PD Cam S1, Mountain Men S7, Off The Map S1, Prison S1, Live Well For Longer S1,  The Single Wives S1 + Finálé: Girlfriends’s Guide To Divorce S5 (sorozatzáró – vendégblogger?), Prime Instinct S1, Murder Calls S2
 • Teljes évados premier: Last Chance U S3 (Netflix) + Last Chance U: EMCC & Life After, Home: Adventures With Tip and Oh S4 (Netflix), Luna Petunia: Return To Amazia S2 (Netflix)
 • Magyar premier – Prime: 08.03 Kegyetlen csillogás (Star) 2. évad
 • Robert Kirkman kvázi megerősítette, hogy Andrew Lincoln távozik a The Walking Dead-ből. Először egy “It’s looking that way”-jel reagált nevetve, majd arról beszélt, hogy a színész valami különlegeset akar csinálni búcsúként, és ki is találtak valami nagyon tutit, ami nagyon fogja érdekelni azokat, akik szeretik Rick karakterét, illetve a TWD világát. Itt vannak részletesen a szavai.
 • A Supergirl 4. évadjához visszatérő státuszban csatlakozott Sam Witwer, mint Agent Liberty, szóval a gonoszok oldalát fogja képviselni.
 • Az Iron Fist 2. évadja 09.07-én érkezik a Netflix-re.
 • És, ha már Iron Fist: kiderült, hogy a főgonoszt alakító Alice Eve Mary Walker, alias Typhoid Mary lesz. Ugyancsak rosszfiú lesz benne Sacha Dhawan, aki Davos, alias Steel Snake lesz.
 • Az ősszel indítani tervezett DC Universe streaming szolgáltatást egy évre 75 dollárért lehet megrendelni (Amerikában), egyébként a havi díja 8 dollár lesz, és természetesen rajta lesz a mobil operációs rendszereken is.
 • Pilotberendelés: The Righteous Gemstones – HBO, komédia, készítő és rendező: Danny McBride, főszereplő: Danny McBride és John Goodman, teleevangélikus családi komédia egy világhírű, az igét tévében hirdető prédikátorról, akinek a fia arrogáns kísérletet tesz arra, hogy az apja által megteremtett ls felfuttatott tévés igehirdetést modernizálja.
 • Csak hogy jelezzem, hogy mennyire fontos az IP, és címmel mekkora érdeklődést lehet generálni: az Amazon-os Jack Ryan egyik előzetese 15M, míg a Hulu-s Castle Rock egyik előzetese 10M megtekintéssel rendelkezik a YouTube-on.
 • Alethea Jones rendezi a Facebook Watch-os Queen America mind a 10 részét. A sorozat főszereplője Catherine Zeta Jones lesz – itt írtunk róla bővebben.
 • A francia Canal Plus lelövi digitális platformját, a CanalPlay-t, mert az nem bírta a versenyt a Netflix/Amazon duóval. Az elmúlt években az előfizetők száma 800e-ről 200e-re csökkent.
 • A YouTube Premium berendelte az Impulse 2. évadját.
 • Aaron Korsh, a Suits készítője beszél a 8. évad premierjéről. És Katherine Heigl (Samantha) is nyilatkozik.
 • Állandó szerep:  Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones – The Politican (Netflix), April Bowlby – Doom Patrol (DC Universe – mint Rita Farr, alias Elasti-Woman)
 • Vendégszerep: Leighton Meester – The Orville, George Newbern – Law & Order: SVU (visszatérő), Natasha Leggero, Hana Mae Lee, Danny Pudi, Abby Elliott, Nicole Sullivan, Kay Cannon, Maz Jobrani, Andrew Santino, Seth Morris, Erik Griffin – Alone Together,
 • Interjú: Sarah Rafferty (Donna – Suits), Lauren Lapkus (komikus), Carey Jones (a The Passage maszkmestere),
 • Akit érint, az tudja, aki nem tudja, azt meg nem érinti, szóval ez a hír nemhír, de íme: sikeres volt a gyűjtés, így szeptember 22-én megrendezik hazánk első Csengetett, Mylord? közönségtalálkozóját. Több mint 800 rajongó összesen 7 188 000 forinttal támogatta meg a rendezvényt. Viszont épp ezért, csak az 5000+ forintos támogatók vehetnek részt a találkozón, ők majd kapnak értesítést a helyszínről. A brit sorozat sztárjai közül Susie Brann (Miss Poppy),Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry), Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat.
 • Új sorozat: Celebrity Animal Encounters – Animal Planet, animációs, egy Facebook Watch-os, rövid formátumú sorozat ismert emberek váratlan, vicces és/vagy veszélyes állatokkal való találkozásainak animációs rekreációja az ő narrálásukkal. Vendégszereplők/mesélők: Kristen Bell (és egy lajhár), Al Roker (és egy medve), Danny Trejo (és egy kutya), Whitney Cummings (és pár prérifarkas), Judy Greer, Justin Hartley, Moby, Kate Micucci.
 • Sorozatberendelés: Los Espookys – HBO (eddig: Mexico City: Only Good Things Happen), komédia, spanyol nyelvű, készítő és főszereplő: Fred Armisen, Ana Fabrega és Julio Torres, executive producer: Lorne Michaels, rendező: Fernando Frias, a jelen Mexikóvárosának egy álombéli változatában játszódó sztori pár barátról, akik oda vannak a horrorfilmekért és a szörnyes sminkekért, maszkokért, és ebből csinálnak üzletet. Szereplők: Bernardo Velasco, Cassandra Ciangherotti, Ana Fabrega, Julio Torres és Fred Armisen.
 • Les Bleus 2018, Au Coeur de l’Épopée Russe címmel készített a TF1 dokumentumfilmet a franciák focivébé-sikeréről, amit az Amazon 4 részes dokusorozatként fog prezentálni októberben. A rendezők, Emmanuel Le Ber és Théo Schuster 2 hónapot töltöttek a francia válogatottal, s követték a felkészülésüket.
 • A Facebook Watch tárgyal Cristiano Ronaldo, focistával egy dokusorozat kapcsán, ami a mindennapi életét mutatná be. 13 részes évadban gondolkodnak.

16 hozzászólás Ne habozz!

mSO - 2018. 07. 20. 09:30

Impulse 2. évad – remek hír, várom nagyon, de remélem, most már tovább tudnak lépni a karakter előtörténettől, és kibontják a Jumper-világot, több közük lesz a regényekhez/filmhez.

Kai - 2018. 07. 20. 09:31

Kb fél órája jelentették be élő Facebook videóban, hogy az AHS következő, vagyis 8. szezonjának az alcíme Apocalypse lesz. :)

Kissur - 2018. 07. 20. 10:05

Vicces ez a Sam Witweres casting, mert a Smallvilleban is gonosz volt. Ő volt ugyebár Doomsday. Most meg a Supergirlben szintén gonosz.

Col-Lector - 2018. 07. 20. 10:24

@Kissur

mer’ olyan gonosz tekintete van :)

Necridus - 2018. 07. 20. 10:39

A DC Universe egy Stargirl sorozatot is készít, ami élőszereplős lesz :)

kiskiraly - 2018. 07. 20. 12:15

Érdekes Audrey Plaza összeállítás
https://youtu.be/GYS1UFY05as

Szkifi - 2018. 07. 20. 13:02

Agent Libertyről direkt írják, hogy gonosz lenne? Utánaolvasás után az jött le nekem, hogy ő alapvetően egy jó karakter.

mSO - 2018. 07. 20. 13:21

Kissur: a Star Wars: Force Unleashed-ben is “gonosz”

DarkEagle - 2018. 07. 20. 14:25

Agent Liberty nem gonosz karakter, ő is hős, szóval javítsátok. Mondjuk vicces, hogy lassan minden komolyabb Smallville szereplő Supergirl szereplő lesz.

Impulse 2. évadnak örülök, ráadásul hamarosan jön elvileg ami azért meglepett.

Ezt a Star Wars hírt meg nem tudom hová tenni mert nem értem, miért hátrafelé haladunk. Már mindenki rég elfelejtette a Clone Warst. Megint megragadnak Anakin érában.

A DC Universe árazása azért érdekes fegyvertény lehet. Pláne így, hogy egyre több lesz tartalmuk. Konkrétan már 4 élőszereplős sorozatuk van plusz 3 animációs sorozatuk asszem. És mindezt jóval olcsóbban mint bármelyik másik Streaming platform? Azért ez durva. Ráadásul náluk nem is csak sorozatok/filmek lesznek hiszen ott az a rengeteg képregény is ugye plusz ahogy látom pár akció is jár az éves előfizetéssel. Most már tényleg csak az kéne, hogy világszinten elérhető legyen.

Nem tudom elhinni, hogy a 21. században miért kell még mindig régió korlátozás. És ahogy olvastam ezzel nem csak én vagyok így mert nagyon sokan fel vannak háborodva. ÉS talán ez lehet a fő ok ha a Streaming nem lesz sikeres.

winnie - 2018. 07. 20. 14:36

“Pláne így, hogy egyre több lesz tartalmuk. Konkrétan már 4 élőszereplős sorozatuk van plusz 3 animációs sorozatuk asszem. És mindezt jóval olcsóbban mint bármelyik másik Streaming platform? Azért ez durva”

vannak 3-4-5 dolláros platformok, de… az “egyre több” jelen esetben azt jelenti, hogy kis túlzással annyi új tartalmuk lesz, mint a netflixnek egyetlen héten. és ők még csak nem is egyszerre indítják ezeket.

tudom, hogy ez mennyiségi dolog és nem minőségi, és több nem is várható (a disney-nek talán ennyi sem lesz), csak arra célzok, hogy egyelőre (sőt, talán soha) nem fognak ugyanazon a pályán focizni, mint nagyok. ami nem baj, csak nem érdemes hasonlítgatni őket, elszállni meg főleg. mert, ha azt nézed, akkor a 8 dollárért 4 titans-epizódot fogsz kapni az első hónapban, plusz a konzervtartalmakat, amikkel megtöltik a könyvtárat.

“ÉS talán ez lehet a fő ok ha a Streaming nem lesz sikeres.”

egyszerűen a jogi dolgokon nem lehet csak úgy átlendülni, viszont, ha valami nem lesz az oka, akkor ez, hiszen eleve úgy van tervezve a platform, hogy amerikában rentábilis legyen. ha elérnek arra a szintre, hogy nyithatnak nemzetközileg, az már csak bónusz.

ezen nincs mit felháborodni. szinte minden platform az adott országra szól. a magyarok is csak magyarországra. ez az alap. az, hogy a netflix globális tudott lenni, az a “felháborító” kivétel. szóval a dcu csak beáll a sorba, nem volt asztalon az, hogy globális legyen. (és, ha szóba is kerül, akkor ott van a netflixes megközelítés kérdése, ami ellen te is tiltakoztál, miszerint a netflix úgy tette magát például itthon elérhetővé, hogy inkább csak az angolosoknak. normális, honosított netflix még lehet, hogy 5 év múlva lesz csak. de miért ne alapon, most is lehet nézni, ha valakit ez nem zavar.)

zolij - 2018. 07. 20. 16:18

winnie: ráaadásul a Netflix úgy globális, hogy valójában nem az. Értem ez alatt azt, hogy közel sem azonos az egyes piacokon a kínálat és ennek még csak nem is kulturális okai vannak (feliratozni kell, más az igény, stb.), hanem jogi.

winnie - 2018. 07. 20. 16:36

igen, arról nem is beszélve. időbe fog telni, míg megtisztulnak a jogok a sok előre megkötött szerződés miatt.

juhaszvik - 2018. 07. 20. 17:30

Nem is értem, hogy kicsiben (kevés tartalommal) mire jók a sreaming szolgáltatók. Arányaiban nem tud annyival kevesebbe kerülni, hogy azt gondolja a mezei kanapéhuszár, hogy neki ez megéri.
Persze a rajongóknak szinte bármit el lehet adni, meg gondolom a többi szolgáltató is kicsiben kezdte, de például egy DC universe valahol önnön magának korlátait nevesíti meg, nem? Akkor már inkább Warner streaming, vagy valami nagyobb volumenű kellene, nem?

DarkEagle - 2018. 07. 20. 19:43

Javítsátok már azt a Supergirl hírt mert nem gonoszt fog alakítani. :D

LaCRossE - 2018. 07. 20. 21:18

Juhaszvik: arra esetleg jó, hogy ha összegyűlik egy pár dolog, ami érdekli, egy hónapra előfizet.

Igaz, hogy a mezei ember lerántja torrentről a részeket, nem fog várni.

Enzo - 2018. 07. 20. 23:48

“A Facebook Watch tárgyal Cristiano Ronaldo, focistával egy dokusorozat kapcsán”

:DDD mert Cristiano Ronaldohoz oda kell tenni a foglalkozását, hátha valaki nem tudná :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz