login |

I Love Dick-könyv: Szeretem a faszit

2018. 07. 20. 14:56 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: könyv,

Na, ezt is csak véletlenül vettem észre az egyik könyvesboltban sorozatos könyvek után kutatva. Tényleg nem tudtam, hogy az I Love Dick megjelent magyarul Szeretem a faszit alcímmel.

A Chris Kraus könyve alapján készített Amazon-sorozat rémisztőn fura szerzet volt, nekem a pilot nem jött be, de utána a berendelt első évadba bele akartam nézni, hátha fogyaszthatóbb lett, már csak a színészek (Kevin Bacon, Kathryn Hahn) miatt is, de még mindig nem jutottam el odáig. Volt, aki esélyt adott neki? Vagy valaki olvasta a könyvet?

Itt a fülszövege – egyébként az Alexandria Könyvesház Kft. adta ki és 3699 forint az ára:

Chris, a harmincas évei végén járó, független filmekkel foglalkozó nő és egyetemi tanár férje vacsorázni indulnak a férj egyik ismerősével, a titokzatos és karizmatikus Dickkel. A férfi és Chris közt szinte izzik a levegő, és a találkozást követő hetekben a nő képtelen kiverni a fejéből a különös estét. Sylvère, a férj, kezdeti sértettsége után rájön, hogy csak úgy tarthatja meg feleségét, és csempészhet egy kis izgalmat kettejük egyre inkább ellaposodó házaséletébe, ha valamilyen módon ő is részt vesz a játékban. Mivel nem lehetséges a közeljövőben újabb találkozó Dickkel, a legtöbb, amit a pár tehet, hogy hosszú leveleket írnak neki szerelemről, irodalomról, művészetről, és persze a szexualitásról. A kérdés csak az, hogy mit szól mindehhez Dick…

2 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 07. 20. 17:00

Nekem hasonló meglepetés volt a Krysten Ritter által jegyzett könyv:

https://moly.hu/konyvek/krysten-ritter-tabortuz

Azt se tudtam, hogy időközben íróvá is előlépett, ráadásul mindjárt magyar fordításban (szintén Alexandra).

speranza - 2018. 07. 21. 17:09

A “fasziról” nem tudok nyilatkozni, de ma véletlenül belebotlottam egy érdekesnek ígérkező könyvbe: októberben fog megjelenni David Lynch önéletrajzi jellegű könyve magyar nyelven, amiben többek között a Twin Peaks hátteréről is szó lesz.

https://www.libri.hu/konyv/david_lynch.aminek-almodom.html

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz