login |

Hírvasárnap – Cloak & Dagger 2. évad! The Man in The High Castle 4. évad!

2018. 07. 22. 08:43 - Írta: winnie

19 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Stan Lee’s Lucky Man S3, Killjoys S4 (vendégblogger?), The Paynes S1 (folytatás), Rise of The Teenage Mutant Ninja Turtles S1 (előpremier), Scandal Made Me Famous S3, In Search Of S1, Four Wedding S10, Comort Food Tour S1, Sex, Lies & Murder S1, George Clarke’s Old House New Home S2, Anhs Brush With Fame S3, RHS Flower Show Tatton Park S1, Our Shirley Valentine Summer S1, Size Matters S1 + Finálé: Me, Myself & I S1, Living Biblically S1, Zak Storm S2, Fixer Upper: Behind The Design S1 + a poén kedvéért: Amerikában végre bemutatták az Outcast 2. évadját, ami után papíron van esély a 3. évad berendelésére is, hiszen még nem volt hivatalos kasza
 • Magyar premier – RTL Spike: 10.08 The Walking Dead (The Walking Dead) 9. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Final Space S1
 • Amerikában az AMC-re 10.07-én tér vissza a The Walking Dead a 9. évaddal.
 • Lesifotók a The Flash 5. évad forgatásáról.
 • Azt beszélik, hogy nem csak egy időugrás lesz a The Walking Dead 9. évadban, ami azt jelentheti, hogy a premier utáni 1-2 éves ugrás után Rick és Maggie távozását egy jóval nagyobb ugrás fogja követni a 9×06-ban.
 • Danielle Panabaker The Flash-epizódot fog rendezni.
 • Jeff Ward (Deke) állandó szereplőnek lett kiemelve az Agents of SHIELD 6. évadjára.
 • A Freeform berendelte a Cloak and Dagger 2. évadját.
 • Az Amazon berendelte a The Man in The High Castle 4. évadját.
 • A Last Week Tonight with John Oliver-nézőinek: bezárt az utolsó két alaszkai Blockbuster-videótéka, így a cég már csak egyetlen oregon-i üzlettel képviselteti magát.
 • Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője elmesélte, hogy sikerült ott és akkor bejelenteni a The Expanse megmentését, a színészek jelenlétében. Jeff Bezos szinte kérlelte, hogy közölhesse velük a hírt, és végül megkapta a bólintást bentről.
 • James Martin lesz az angol Top Gear új műsorvezetője Matt LeBlanc kiszállása után. A partnerei jó eséllyel maradnak Rory Reid és Chris Harris.
 • Michael Seitzman, a Code Black készítője beszél a sorozatzáróról.
 • A Rob Riggle’s Ski Master Academy vendégszereplői lesznek többek között: Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Noël Wells, David Arquette, Jamie-Lynn Sigler, Jamie Chung, Haley Joel Osment, Paul Scheer, Cheech Marin,
 • A Ricky Gervais-féle Netflix-sorozat, az After Life további szereplői lesznek: Penelope Wilton, David Bradley, Ashley Jensen, Tom Basden, Tony Way, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman + Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty és Diane Morgan.
 • Interjú: Terry Dresbach (a The Outlander jelmeztervezője), Theo Rossi + még egy (Shades – Luke Cage), Chris Lowell (Bash – GLOW),
 • Az Egynyári kaland 4. évadja 8 részes lesz, és Budapest mellett a Balaton is helyszín lesz.
 • Pilotszkript: The Normals – csatorna nélkül (gyártó: Fox 21 Tv Studios), készítő: Adam Glass – saját scifi-horror képregénye alapján, executive producer: Warren Littlefield, egy férfiról, aki rájön, hogy tökéletes élete és családja lehet, hogy csak illúzió, s ennek hatására megindul, hogy megmentse azt, amit valódinak hisz és szeret egész lényével, miközben a világot is meg kell menteni, főleg, hogy bizonyos erők az életére törnek.
 • Pilotszkript: The Lost City Explorers – csatorna nélkül (gyártó: Universal Studios), készítő: Zack Kaplan – saját scifi-képregénye alapján, coming of age, azaz felnőtté válós sztori pár tiniről, akik földalatti felfedezők lesznek, miután egy rejtélyes expedíció közben egyikük édesapja eltűnik. A nyomait követve földalatti alagutakon át járkálva felfedezik minden elveszett városok ősanyját, a New York City alatt elterülő Atlantiszt.
 • A Hivemind megvásárolta az Image Comics képregényének, a Gideon Falls-nak a tévés adaptációs jogait – a horror-dráma készítői a képregényt is jegyző Jeff Lemire és Andrea Sorrentino lennének. Sokszereplős, atmoszferikus thriller vidéki rejtéllyel és városi horrorral, a középpontban egy kiégett katolikus pap, egy kompromisszumképtelen seriffnő és egy fiatal remete, aki a város szemete alatt elterülő összeesküvés feltárásának megszállottja. Őket hozza össze egy helyi legenda.
 • Meghalt Annabelle Neilson (Ladies of London).
 • Elvonóra vonult Luann de Lesseps (The Real Housewives of New York).

19 hozzászólás Ne habozz!

antares69 - 2018. 07. 22. 08:50

Colony, kasza????? Ha igen, nagy kár, mert mostantól lett volna igazán érdekes! Hap and Leonard-ot is nagyon sajnálom, Designated Survivor-t nem annyira.

wickee - 2018. 07. 22. 08:56

Vasárnap van. ;) :D

The Originals cast búcsúvideó:
https://www.youtube.com/watch?v=UciC8SGfz84

Csiki - 2018. 07. 22. 08:56

winnie: hirhetfo? Vasarnap, nem? :D

heidfeld - 2018. 07. 22. 09:04

Rettenetesen szomorú hír ez a Colony-kasza… Mire rájöttek, hogy ez a céltalan bóklászás a semmi közepén, csak pár ezer embert érdekelhet, addigra késő lett…
Évad második fele piszok jó. Simán több 10, nálam.

Mate4182 - 2018. 07. 22. 09:14

Mar epp irtam volna hogy a POST cime feldobta a napomat, a Cloak and daggert epp ma reggel kezdtem el nezni, az elso resz baromira tetszett, a Man in the high castlet meg az elso evad premierje ota imadom.

de ez a colony kasza teljesen bearnyekolja az oromom …

dochollywood - 2018. 07. 22. 09:16

Pár nap aztán lehet ez a szolid mosoly is arcokra fagy:

https://p1.picsto.re/d0eYH.jpg

Devy - 2018. 07. 22. 09:58

Az Rtl Spike igazán adhatna már valamilyen folytatásos premiert mer a csatorna csak ismétel sokat meg se lepődnék ha pár éven belül ez is megszűne úgy mint a fox…

winnie - 2018. 07. 22. 10:01

devy: a fox boven adott premiert, nem azert szunt meg, de az ismetlesek azert altalaban nezettebbek, mint a premiersorozatok, nem csak ott, hanem a legtobb sorozatcsatornan.

ettol meg persze egyetertek, de uj sorozatok eseteben az ismerlesek is segitenek az elettartam megalapozasaban.

cherockee - 2018. 07. 22. 10:29

Colony: megkockáztatom, hogy a legérdekesebb próbálkozás volt a “már megszállással, vesztett helyzetből kezdünk” ötlet, úgy, hogy az első évadot nem szerettem annyira (nehéz volt megszokni, hogy nem lendületes akció lesz az egész). Mostanra kb. jobban várom, mint minden mást, imádtam, hogy inkább kémsorozatok tempójával halad, de nagyon jók benne az ötletek (spoiler nélkül a 3. évad második fele nagyon ötletes szerintem), de persze az, hogy az elején félreértett sorozat volt azt jelentette, hogy ennek egyszer így vége lesz. Rémesen sajnálom, mert nagyon eredeti volt.

Qedrák - 2018. 07. 22. 11:07

Juhhú, The Man in the High Castle negyedik évad!
Igaz, a harmadik premierjét elég régóta tologatták, de ami késik, nem múlik. :)

Csokis - 2018. 07. 22. 11:21

Elírtátok a nevét: Annabelle Neilson, aki meghalt.

Mate4182 - 2018. 07. 22. 12:00

dochollywood – en nem igazan ertem mi a kep lenyege

dochollywood - 2018. 07. 22. 13:24

@ Mate4182

A képen viszonylag derűs a hangulat, de ki tudja a 2 nap múlva esedékes premieren milyen véres, dermesztő kaland veszi kezdetét…

(a Comic-Con sorozatos paneljén sok szereplőgárdás kép készült; legyen akár nyári-őszi premieres vagy simán visszatérős)

Franky - 2018. 07. 22. 14:10

Devy !
Teljesen egyetértek ! Folytathatnàk màr a rég félbeszakitott sorozatokat :
Gondolok itt a Sötét àrvàk befejező évadàra , A visszatérök 4.évadàra na meg persze az iZombira !
Persze szuper hogy elhoztàk öket de azért nem igy kéne szerintem leadni !

Code black sorozatzàró?
Vége (azt hiszem)3 évad utàn ?
Na erröl a hírröl lemaradtam !
Az axn adhatnà màr a 2.évadàt !

Mate4182 - 2018. 07. 22. 14:28

dochollywood az en szegenysegi bizonyitvanyom, de meg mindig nem tudom milyen sorozatrol van szo :D

winnie - 2018. 07. 22. 14:30

mate4182: castle rock

dochollywood - 2018. 07. 22. 14:55

winnie jól mondja :)

az ilyesfajta események kitermelik a jópofa fotókat:
https://p1.picsto.re/MW5Id.jpg

Snoopyzit30 - 2018. 07. 22. 18:46

Ez a Colony kasza most honnan jött?

winnie - 2018. 07. 22. 19:09

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz