login |

Comic-Con-előzetes 3.: Homecoming

2018. 07. 25. 11:30 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Ezért nincs idén Mr. Robot, hiszen az Amazon új sorozatának Sam Esmail a rendezője (minden részé!) és executive producere. A Homecoming egy podcast alapján készült, és annak a készítői, Eli Horowitz és Micah Bloomberg íróként működnek közre itt is.

A pszichológiai/politikai thriller középpontjában egy szociális munkás áll, aki egy titkos katonai bázison dolgozik. Az egyik katona betege nagyon lelkesen várja a civil életbe való visszatérését.

“Everyting in it’s right place”, szól a torzított Radiohead az új sorozat tovább mögötti előzetesében. Ilyen jólfésült trailert rég láttunk – mintha a Mr. Robot operatőrje is jött volna Esmail-lel úgy látom.

A főbb szerepekben: Julia Roberts, Stephan James, Bobby Cannavale, Shea Whigham, Alex Karpovsky + Sissy Spacek, Marianne Jean-Baptiste, Brooke Bloom, Ayden Mayeri, Jacob Pitts, Hong Chau, Jeremy Allen White, Sydney Poitier, Dermot Mulroney.

3 hozzászólás Ne habozz!

Taz - 2018. 07. 25. 12:04

A leírás alapján jónak tűnik és Julia Robertset meg imádom, érdekes lesz öt sorozatban látni. A trailer hangulatos, de gyakorlatilag semmi nem derül ki azon kívül, hogy a készítők is úgy gondolják, hogy Roberts a húzónév a produkcióban.

juhaszvik - 2018. 07. 25. 12:14

gondolom ez a Sidney Poitier nem az a Sidney Poitier.

update: a lánya (vicces, hogy apának és lányának ugyanaz a keresztneve)

MadAve - 2018. 08. 16. 20:13

jaj, de szépséges lett ez a teaser :) eddig várós

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz