login |

Hírvasárnap – Better Call Saul 5. évad! Fear The Walking Dead 5. évad!

2018. 07. 29. 09:22 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Sacred Lies S1, Celebrity Animal Encounters S1, Pink Collar Crimes S1 + Finálé: Bridezillas S11
 • Új standup különkiadás: Just Another Immogrant: Romesh At The Greek (Showtime)
 • Magyar premier – HBO: 08.13 Bizonytalan (Insecure) 3. évad
 • Új a magyar Amazon-on: Mr. Robot 3. évad (szinkronnal és felirattal)
 • 398 rejtett poén, easter egg az Arrested Development-ből.
 • Egy mindenképp érdekes hír, miszerint megvan, hogy kik lesznek az Amazon-os Lord of The Rings-sorozat készítői: JD Payne és Patrick McKay, szóval tévésként nullkilométeres írók.
 • Seann William Scott karakterének neve a Lethal Weapon-ben Wesley Cole lesz és háborús veterán apukaként érkezik majd, aki azért költözik Los Angeles-be, hogy közelebb legyen gyerekéhez és gyerekei anyjához, volt barátnőjéhez, akit Maggie Lawson fog alakítani visszatérő szereplőként.
 • Amy Sherman Palladino azt mondta, hogy semmilyen megbeszélés nem folyik jelenleg a Gilmore Girls esetleges folytatása kapcsán.
 • Nem csak élőszereplős/animált hibrid mozifilmet kap a Clifford The Big Red Dog (itthon: Clifford, a nagy piros kutya), hanem új tévésorozatot is. A platform az Amazon Prime és a PBS Kids lesz 2019. őszén.
 • A The Chi 2. évadjára állandó szereplőnek lett előléptetve Shamon Brown Jr. (Papa), Barton Fitzpatrick (Reg) és Michael Epps (Jake).
 • Készítői szerződés: Sherman Barrois – Warner Bros. Tv, Jeff Astrof – Warner Bros. Tv, Michelle Nader – Warner Bros. Tv,
 • A Starz csatorna elérhető lesz az Amazon Prime kínálatában Angliában és Németországban, míg Amerikában fel fog kerülni a YouTube Red-re.
 • Az ABC őszi premierdátumai (és ezzel ismertté vált minden országos bemutató időpontja): 09.24 Dancing With The Stars S27, The Good Doctor S2, 09.26 The Goldbergs S5, American Housewife S3, Modern Family S9, Single Parents S1, A Million Little Things S1, 09.27 Grey’s Anatomy S15 (dupla!), How To Get Away with Murder S5, 09.30 America’s Funniest Home Videos S29, 10.04 Station 19 S2, 10.05 Fresh Off The Boat S5, Speechless S3, Child Support S2, 10.07 Dancing With The Stars: Junior S1, Shark Tank S10, 10.14 The Alec Baldwin Show S1, 10.16 black-ish S5, Splitting Up Together S2, The Rookie S1, The Conners S1, The Kids Are Alright S1,
 • Az AMC berendelte a Better Call Saul 5. évadját.
 • Az AMC berendelte a Fear The Walking Dead 5. évadját.
 • Corinne Olympios, a Who Is America? – 1×02-ben csőbe húzott realitysztár beszél a forgatási körülményekről, hogy miképp szívatták pt meg Sacha Baron Cohen-ék. (Elég profi és ijesztő a módszerük.)
 • Demi Moore, Dennis Rodman és Martha Stewart “alázni fog” a The Comedy Central Roast of Bruce Willissorán.
 • A Northern Rescue (CBC/Netflix) szereplőgárdája: William Baldwin, Kathleen Robertson, Amalia Williamson, Spencer MacPherson, Taylor Thorne + Michelle Nolden, Michael Xavier, Peter MacNeill.
 • Interjú: Sophia Lillis (a fiatal Camille – Sharp Objects), Billy Porter (Pray Tell – Pose), J.J. Abrams (a Castle Rock executive producere),
 • Gálvölgyi János szerint nem lesz több Gálvölgyi Show.
 • Új sorozat: Women on The Verge – UKTV / RTÉ, 6 rész, komédia, angol-ír, készítő: Sharon Horgan – Lorna Martin könyve, a Woman on the Verge of a Nervous Breakdown alapján. A Dublin-ban játszódó, sötétebb tónusú történet három 30-as, karrierista barátnőről szól, akik bár életük különböző szakaszában járnak, hasonló gondok miatt gyötrődnek: miközben barátaik és munkatársaik látszólag egyre inkább urai saját életüknek, addig az övék mintha az ellenkező irányba mozogna. Szereplők: Sharon Horgan, Kerry Condon, Nina Sosanya és Eileen Walsh.
 • Pilotszkript: Run – FX, készítő: Andrew Lenchewski – Barbara Boxer amerikai szenátor életéről és kongresszusi tapasztalatairól. Boxer 34 éven át képviselte Kalifornia államot, 10 évig a képviselőházban, 24 évig pedig a szenátusban, és sokat tett azért, hogy a nők bekerülhessenek a férfiak által dominált intézményekbe.
 • Az eOne megvásárolta Greer Hendricks és Sarah Pekkanen megjelenés előtt álló regényének, az An Anonymous Girl-nek a tévés adaptációs jogait. A pszichológiai thriller főhőse egy apróhirdetésre válaszol, amiben etika- és erkölcstani tanulmányhoz keresnek jelentkezőket jó díjazás fejében. Azonban a folyamat egyre keményebbé és behatóbbá válik, mely során azt is megmondják, mit viseljenek és hogy viselkedjenek a résztvevők, és a főhős kezdi azt érezni, hogy a kutatást vezető orvos már azt is tudja, hogy mire gondol, és mit titkol. A nő, ahogy nő a paranoiája, maga sem tudja, mi valóság, és mi a kísérlet része.
 • Az angol Channel 4 4 részre berendelte a Mission Ignition című autós sorozatot, aminek Howard Donald és Dario Franchitti lesz a műsorvezetője, és amiben klasszikus autókat fognak összeszerelni a műsorvezetők csapataikkal egymás ellen versenyezve, és aki először indítja be a motort, azt meg is tarthatja a végeredményt.
 • Jerry O’Connell késő esti beszélgetős műsort kapott a Bravo csatornán, aminek a címe Real Men Watch Bravo lesz, s benne férfivendégeivel a csatorna leghype-osabb pillanatait, valamit popkult aktualitásokat fognak kibeszélni.

10 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2018. 07. 29. 09:30

Nem mai hir, de gondoltam bedobom a kozosbe hatha valakinek uj (es mert en is csak ejjel futottam bele :D)
az Altered Carbon 2. evadhoz a foszereplonek Anthony Mackiet szerzodtettek le

dochollywood - 2018. 07. 29. 09:42

Guillermo és az elmaradhatatlan tequila:

https://www.youtube.com/watch?v=mpSK9MpJoXU

bruti - 2018. 07. 29. 10:51

Better Call Saul! Yesssss!

Szula - 2018. 07. 29. 13:41

aki azért költözik Los Angeles-be, hogy közelebb legyen gyerekéhez és gyerekei anyjához, volt barátnőjéhez, akit Maggie Lawson fog alakítani visszatérő szereplőként.

Akkor most egy gyereke van vagy több? :)

zolij - 2018. 07. 29. 13:46

Mate4182: nem olyan régi hír az (itt még nem volt). Amúgy a második évad is csak most lett berendelve hivatalosan.

winnie - 2018. 07. 29. 15:09

a többi oldalunkra már kilőttem, csak itt vagyok lassabb, mert megint nyaralok, de a holnapiban benne lezs.

antares69 - 2018. 07. 29. 17:30

Jó nap ez a mai!! 6 nézős sorozatomat rendelték be 1-2 nap leforgása alatt! Yessss!

Snoopyzit30 - 2018. 07. 29. 20:29

BCS 5.évad! Zene füleimnek :-D

Kezdődjön már el az a 4.évad!

Jack Bauer - 2018. 07. 30. 09:17

Szuperhír a BCS és úgy tűnik lesz új Sneaky Pete is.

PingvinMaster05 - 2018. 09. 29. 21:25

Gálvölgyi János szerint már nem lesz több Gálvölgyi show? Nem is kár érte! Utoljára nagyjából a 80-as/90-es években volt jó, az RTL-en már csak erőltetett ripacskodás volt. Ennek ellenére guilty pleasure gyanánt néztem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz