login |

Websorozat: Web’s Most Searched Questions

2018. 07. 29. 17:54 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: talkshow, video, websorozat,

A Legkeresettebb netes kérdések a Wired websorozata, amivel szerintem már elég sokan találkoztak egy-egy epizód erejéig, nem annyira rendszeres sorozat, inkább csak premierekhez kötött promólehetőség, de ettől még elég szórakoztató, főleg, ha minket érdeklő emberek bukkannak fel benne.

A Web’s Most Searched Questions egy kvázi talkshow-nak is mondható, amiben nem egy műsorvezető teszi fel a kérdéseket a vendégnek, hanem a netezők. De nem ám direktbe, hanem a Google segítségével, ugyanis az a koncepció, hogy a készítők adnak a celeb kezébe egy kartont, amin egy kérdés eleje szerepel, és a folytatási lehetőségeket a Google keresőjének auto complete funkciója adja meg, vagyis azok a kérdések kerülnek megválaszolásra, amiket a legtöbben beírtak a keresősávba.

A tovább mögött a legklikkeltebb epizódoka többi a playlist-en szerepel. Ki hitte volna, hogy Gaten Matarazzo és Joe Keerey a legnépszerűbb, megelőzve Chris Pratt-et és Jennifer Lawrence-t, és még a Ryan Reynolds-Jake Gylenhaal-duó, valamint a Black Panther-szereplőgárdája is Mark Hamill és Daisy Ridley elé férkőzött?

2 hozzászólás Ne habozz!

Mom - 2018. 07. 29. 19:19

Nagy kedvencem, még olyan részeket is megnézek, amikben számomra ismeretlenebb emberek szerepelnek, mert rövidek és baromi szórakoztatóak az egyes epizódok.

Általában azok a legjobbak, ahol ketten vannak és egymásnak is feldobják a labdát. De a lényeg, hogy nagyrészt nem csak megválaszolják a kérdéseket rutinszerűen (mert az úgy jóval unalmasabb lenne), hanem elhülyéskedik.

A szólózók közül John Karsinskit tudnám kiemelni, de a többiek öninterjúja nekem kevésbé volt szórakoztató, mint mikor egymásnak olvassák a kérdéseket.

Személy szerint a Jen Lawrence-es mellett még nagyon tudom ajánlani a Melissa McCarthy, Kristen Bell duót, illetve a Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin triót, mert az öregek is meglepően jól tolják.

Unalmas vasárnap délutánokon a legjobbak újranézősek! :)

kiskiraly - 2018. 07. 30. 19:19

Nekem a három öreg nagyon bejön (Michael Caine :) )
Valamint a Jlaw + Chris Pratt videó.

Itt a szlenges kifejezések vannak összegyűjtve
https://kiskiraly.blog.hu/2018/07/25/szlengmagyarazat_sztaroktol

Bár nem youtube sorozat, hanem a Vanity Fair-es videók

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz