login |

Hírkedd – Condor 2. évad! You Me Her 4. és 5. évad!

2018. 07. 31. 09:05 - Írta: winnie

33 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premer: The Bermuda Triangle Enigma S1, Rest in Power: The Trayvon Martin Story S1, Jill & Jessa: Counting On S8, Southern and Hungry S2, Blood Money S1, Diesel Brothers S4, House Hunters Family S2 + Finálé: Dietland S1 (vendégblogger?), People Magazine Investigates: Crimes of Fashion S1, The Price of Duty S1, Ridiculous Cakes S2, Unapologetic With Aisha Tyler S1
 • Teljes évados premier: Casual S4 (Hulu – vendégblogger?)
 • Magyar premier – HBO3: 08.23 Fekete tó (Svartsjön / Black Lake) 1. évad
 • Na, akkor kezdjük ma azzal, hogy Jack is back! Korábban többféle visszatérést is fejlesztettek a 24 című FOX-sorozatnak, némelyik kukába került, de a legújabból már konkrétan készül a pilotszkript. Ennek Jack Bauer lenne a főhőse, de előzménysorozatról van szó, azaz kiderülne belőle, hogy lett Bauer-ből az a Bauer, akit megismertünk – és nem holmi minisorozatos megközelítésre kell gondolni. Mindez természetesen az eredeti készítőkkel (Joel Surnow, Bob Cochran + Howard Gordon).
 • A The Wire összes epizódjának toplistája.
 • Alex Pina, a La Casa De Papel készítőjének első Netflix-es projektje egy női akció dráma lesz, aminek a címe Sky Rojo.
 • A Teen Titans GO! To The Movies eléggé satnya módon szerepelt a mozikban Amerikában, csak 10,5 milliós bevételt hozott a Cartoon Network-ös sorozat filmes adaptációja, ennél valamivel többet vártak azért, bár a költségvetése csak 10M volt, szóval.
 • Annál jobban indított a hétvége másik sorozat-adaptációja, a Mission: Impossible – Fallout, ami 61,2M-s startot produkált, és a franchise egyik filmje sem indított ilyen jól. Persze ennek 178 milliós volt a költségvetése, de ettől még elég nagy siker, az előző rész kezdésére több, mint 5M-t pakolt rá.
 • A Netflix előfizetőinek 30%-a prémium előfizető, ami növekedés a tavaly 21%-hoz képest. A prémium jobb minőséget (és talán több készüléket is?) jelent.
 • A TNT 09.09-én mutatja be a The Last Ship 5., egyben utolsó évadját.
 • Pilotszkript: Nightbreed – Syfy, készítő: Josh Stolberg – Clive Barker novellás gyűjteménye, a Cabal (itthon: Az éjszaka gyermekeiitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, amiből 1990-ben az író filmet is rendezett. A sorozat Amerika faji kapcsolatait térképezné fel, csakhogy ezúttal a fajokat nem a bőrszín határozza meg, hanem vannak emberek és szörnyek. A középpontban föld alatt élő félig ember, félig szörny lények egy csoportja van, akik új menedéket keresnek maguknak, miután elpusztították eddigi rejtekhelyüket. Vezetőjüknek nem csak alkalmazkodnia kell a természetfölötti léthez, hanem gyászával is küszködik, valamint a menyasszonya halálát körülvevő rejtéllyel is. A kérdés az, hogy együtt tud-e maradni a csapat, miközben az emberek őket megijesztő másságuk miatt vadásznak rájuk?
 • Mark Duplass azt mondta, hogy Mahershala Ali közreműködik az egyik 2. évados Room 104-epizódban, csak az nem tiszta, hogy színészként vagy rendezőként. A lényeg, hogy írt neki valamit, amit a színész kért, amikor rákérdezett arra, hogy benne lenne-e egy együttműködésben.
 • Az Audience Network berendelte a You Me Her 4. és 5. évadját.
 • Az Audience Network berendelte a Condor 2. évadját.
 • Készítői szerződés: Frankie Shaw – ABC Signature Studios (2 év), Justin Simien – Lionsgate TV (2 év), Sharon Hall – Sony Tv (2 év)
 • A Boomerang a The Flintstones világában játszódó animációs sorozatot indít Yabba-Dabba Dinosaurs! címmel Pebbles és Bamm-Bamm kalandjairól.
 • A Newhart című klasszikus szitkom szereplői emlékeznek vissza a fináléjukra.
 • Állandó szerep: Sabrina Gennarino – The Purge (USA), Sela Ward – FBI (CBS – feltehetően a kiszálló Connie Nielsen helyére főnöknek),
 • Interjú: Bill Skarsgard + még egy (a Kölyök – Castle Rock), Zachary Quinto (az In Search Of házigazdája), John Krasinski, Graham Roland és Carlton Cuse (a Jack Ryan főszereplője, illetve készítői),
 • A World of Dance folytatásában mentorként és zsűritagként benne lesz Ciara, Julianne Hough, Mel B, Misty Copeland, Paula Abdul és Savion Glover.
 • Ismét showrunner-váltás lesz a Barátok közt-nél: Radnai György Herczeg András érkezik.
 • Új sorozat: Modern Love – Amazon, 8 rész, komédia, antológia, készítő és rendező: John Carney – a New York Times egyik rovata alapján a szerelemről és az emberi kapcsolatokról. A sorozat a szerelem több fajtáját térképezné fel, a szexuálisat, a romantikusat, a plátóit, az ön szerelmet, valamint a családi szeretetet.
 • A Temple Street Productions megvásárolta Kelley Armstrong Rockton-krimiregényeinek tévés adaptációs jogait. A készítő Julie Puckrin lenne. A középpontban egy utópisztikus közösség, egy ‘survivalist’ helyőrség, ami egyben extrém kaland és büntető kolónia is azok számára, akik saját életük elől menekülnek. És mindenki olyannak látja ezt a közösséget, amilyen ő, és ami miatt oda kerül. A főhős egy gyilkossági nyomozó, aki azért kerül ide, hogy legjobb barátjának segítsen meglépni brutális volt férje elől – de neki is van rejtegetnivalója, ugyanis mielőtt még rendőr lett volna, megölt valamit. Szerencséjére a városnak épp szüksége van egy nyomozóra, ugyanis megtörténik ott az első gyilkosság.
 • A FOX és a WWE 5 éves szerződése a WWE Smackdown kapcsán majdnem 1 milliárd dollár értékű.
 • Michael Palin ismét utazós dokusorozatot készít. Ezúttal a Channel 5-nak, és a célpontja Észak-Korea lesz.

33 hozzászólás Ne habozz!

NPeete - 2018. 07. 31. 09:12

Tegnapi hírhez beírtam, de mivel van új, azt már senki se nézi: most tűnt fel, hogy Budapesten az Eiffel téren forog a Berlin Station 3. évada (már legalább egy hete itt a stáb, csak most vettem észre a táblát, hogy miről is van szó…)

asd - 2018. 07. 31. 09:14

Castle Rockról mikor fogtok írni?

winnie - 2018. 07. 31. 09:25

asd: mar vasarnap es tegnap is terveztem, de maskepp alakult az idom a nyaralasom alatt, de remelem, ma meglesz, mert a reszeket mar lattam penteken. cserebe, utana a folytatasrol mar csutortok-penteken lesz poszt.

Kissur - 2018. 07. 31. 09:26

A 24 jöhet, csak ne a LAD és a Legacy íróival… (Bauer – A 24 Story :D)

A Last Ship 5.évada már 100%, hogy utolsó évad? Mert ugye eddig csak a búcsúzós kép miatt tippeltünk arra.

winnie - 2018. 07. 31. 09:26

inpetee: koszi. julius eleje ota nyomjak itt-ott, de pontos helyet nem nagyon tudtunk eddig.

karit - 2018. 07. 31. 09:27

“Jack Bauer lenne a főhőse, de előzménysorozatról van szó”

Na de ki fogja eljátszani? Ha a fiatal Saul Goodmant elfogadjuk tizeniksz évvel idősebbként az előzményben, akkor Kiefer S. is adná magát, már úgysem elnök. Bár azt mondta, végzett Jackkel, biztos volna az a pénz… én meg simán elnézném neki, ha két térdlövés közt ketten segítik fel a lóra.
Szóval, Kiefert plíz. NOWWW!

winnie - 2018. 07. 31. 09:27
winnie - 2018. 07. 31. 09:28

karit: nem hiszem, hogy felmerult volna KS, plusz ez nem csak tizeniksz ev lenne.

Tyberius06 - 2018. 07. 31. 09:52

Én ezért a 24-ért nem tudok lelkesedni. Addig voltam lelkes, amíg nem terroristás cuccnak szánték és pláne nem Bauerrel. Eskü nálam ez az év egyik legértelmetlenebb sorozat híre… Pénzmosodának akarják használni a 24 brandet? Mert hogy ez így látatlanban is eléggé halottnak tűnik. A problémám mindössze annyi, hogy Bauert se Bauer miatt szerettem, hanem akivé Kiefer formálta az évek alatt. Még ha ő is játszaná totál céltalannak tűnik nézni/készíteni ebből egy előzményt. Még ha nem ő lenne a főhős…
Persze tudom, hogy vannak 24 könyvek, melyek valamilyen szinten előzményül szolgálnak (a minőség már más kérdés), de az egy teljesen más élmény, plusz azok a könyvek még valahol az első 3-4 év alatt jöttek ki, amikor Jack élete felfele ívelt a totális földbe állás előtt. És akkor felvetődik a probléma, hogy mennyivel előtte kezdik.

Ayrons - 2018. 07. 31. 10:02

Akkor már értem ,miért teszik meg a Raw helyett a Smacket fő műsornak.

Necridus - 2018. 07. 31. 10:24

Kérdés: A showrunnernek mi a hivatalos magyar megnevezése?

juhaszvik - 2018. 07. 31. 10:31

Tyberius06: “egy teljesen más élmény” – fogd fel így: egy teljesen más élmény, új sorozat, amihez párosítottak egy húzónevet, plusz kapcsolódik egy már meglévő sorozatos-univerzumhoz.

engem sokkal inkább érdekel, hogy ha előzmény, akkor hogyan párosítják az akció zsánert a múltidézéssel (80-as évek?).

lynx - 2018. 07. 31. 10:35

24: Én kíváncsi vagyok rá.
Akkor lesz benne Teri Bauer, Kim Bauer, Nina Myers (szerető)
Bauer első napja a CTU-nál, ahol rögtön mélyvízbe kerül.
Bár hagyjuk a CTU-t. Szerintem a játszódjon amerikán kívül. Az afrikai minifilm is jó volt. Mondjuk oroszországban, beépült ügynökként. Vagy Szerbiában a Drazen familiával.

Kissur - 2018. 07. 31. 10:36

Na várjunk, akkor most ez azt jelenti Tyberius06 kommentje alapján, hogy a jogi 24 dobva lett, és inkább ez lesz? Ennyire nem mernek kockáztatni?

kiskiraly - 2018. 07. 31. 10:49

Két viasat-os produkció is várható

http://www.origo.hu/teve/20180731-szerednyey-belaval-trokan-peterrel-jon-egy-60-reszes-magyar-sorozat-tv.html

Egyik a spanyol nyelvű sorozat remake-je, a másik egy 10 részes saját fejlesztés

winnie - 2018. 07. 31. 10:49

kissur: erre celoztam a hirben, hogy mivel most mas projekt bukkant elo, az nem jott ossze. ez csak feltetelezes, persze, de ha valoban bedolt, akkor nem a kockaztatas miatt, hanem mert nem lett jo a szkript a tobb honapos fejlesztes soran. ez a sorsa a. fejlesztett sorozatok 90%-anak.

winnie - 2018. 07. 31. 10:50

lynx: nem hiszem, hogy lesznek, maximum a fiatal teri, ha akarnak romantikat.

winnie - 2018. 07. 31. 10:51

juahszvik: nem irtak ilyet, de ha elozmeny lesz, akkor azt jo eselyel a mába fogjak helyezni.

winnie - 2018. 07. 31. 10:52

necridus: itthon a showrunner hasznalatos szakmai korokben. nyilvan lehet vezeto ironak mondani, de az nem fedi le, akkor mar jobb az atyauristen, hiszen a showrunner a produkcio minden aspektusat le kell, hogy okezza, nem csak az irast. sot, irassal foglalkozik szinte legkevesebbet.

juhaszvik - 2018. 07. 31. 11:37

winnie: “jo eselyel a mába fogjak helyezni”

ez adja magát? mert akkor én értem félre nagyon az “előzmény” kifejezést.

winnie - 2018. 07. 31. 11:41

nem hiszem, hogy az a vagyuk, hogy “kosztumos” sorozatot keszitsenek. barmennyire is megy a retro, az limitalja a kozonseget (es a lehetosegeket is, ha nincs mobil, net, hackeles, stb), nem nagyon ad lehetosegeket az aktualitasok meseleseire (csak regi konfliktusokra), es ma az elozmenyek inkabb maba helyezve keszulnek, ld. taken, macgyver, bates motel. de ez csak az en tippem, mert en vevo lennek a regi korok bauerjere.

juhaszvik - 2018. 07. 31. 12:03

winnie: mondjuk ezekkel a példákkal már értem. olcsó megoldás, ami máris rossz előérzetet kelt bennem, de ne legyen igazam.

pedig milyen jól hangzik: “régi korok bauerje”

karit - 2018. 07. 31. 12:43

“limitalja a kozonseget (es a lehetosegeket is, ha nincs mobil, net, hackeles, stb)”

Ha a SW-Alien előzményekben nem zavart senkit a jóval modernebb retró környezet, akkor szerintem itt se.

Van annak bája, ha Chloé egy C64 előtt ülve csatlakoztatja a kémműhold kábelét a printer portba, majd elkezdi telepíteni a 16 diszkes szoftvert a SpeedDos-os(!) drájvban, miközben Jack idegesen járkál fel-alá.

Suki - 2018. 07. 31. 13:10

Januárban kaszálták a The Shannara Chronicles-t, és volt szó egy halvány reményről, hogy valamelyik más csatorna megmenti.
Szeretném kérdezni, hogy ha eddig nem történt semmi, akkor már nem is fog?

winnie - 2018. 07. 31. 13:23

karit: te igy gondolod, de azert nem zavar az effele senkit, mert sokan eleve eselyt sem adnak annak, hogy zavarjon. de nekem engem kell meggyoznod, inkabb az a kerdes, hogy barmikor, amikor infokat akarnak atadni egymasnak, penzbedobos telefont fognak-e keresni.

winnie - 2018. 07. 31. 13:33

suki: altalaban, ha nincs hir, azt jelenti, hogy nem tortent elorelepes, ritkan jelentik be, hogy elhalt a dolog. ugyanez a helyzet a tervezett sorozatos projektekkel.

juhaszvik - 2018. 07. 31. 14:32

winnie: “amikor infokat akarnak atadni egymasnak, penzbedobos telefont fognak-e keresni” – imádom a hidegháborús kémfilmeket, de az is igaz, hogy egy 24 sokadik felélesztésnek nem én vagyok a célközönsége…

juhaszvik - 2018. 07. 31. 14:42
Never - 2018. 07. 31. 15:22

imadtam a 24et de valjuk be oszinten… mar nem fog mukodni. Minden evad ugyan arra a sablonra epult fel, mindegy hogy ki lesz a foszereplo… megint ugyan azt kapjuk mint ezelot. Semmi ertelme sincs

karit - 2018. 07. 31. 16:31

winnie: “amikor infokat akarnak atadni egymasnak, penzbedobos telefont fognak-e keresni”

Az első 24 évad 2000 körül játszódik; én 1994-ben már Pannonos voltam, szóval gondolom, hacsak nem az ‘Ifjú Jack Bauer kalandjait’ kapjuk szikratávíróval, a telefonálással (URH, CB stb.) nem lehet gond. Bár a Die hard 3-ban, ami 1995-ös, valóban egyik nyilvános telefontól a másikig futkostak, szóval akár…

Never: “Minden evad ugyan arra a sablonra epult fel, mindegy hogy ki lesz a foszereplo”

Gondolom, azok számára készítenék továbbra is, akik meg tudnak ezzel barátkozni, uram bocsá’ pont ezért néznek sorozatokat. :)

winnie - 2018. 07. 31. 17:06

karit: megint csak: nem engem kell meggyőznöd, hanem megnézned, hogy hány 80-as, 90-es években játszódó dráma lett siker. egy fox, aki a fiatalokra utazik _szerintem_ nem fogja azt mondani, hogy jöjjön a garbós, kefefrizurás jack bauer. örülnék, de a józan ész nem ezt mondatja velem. én is jobban örülnék, de nem látom realitását. de ha mégis így lesz, akkor tévedtem, ami gyakran megesik:)

winnie - 2018. 07. 31. 20:52

“érdekes dolgot szúrt ki sixx:”

igen, év elején volt róla szó, hogy jönnek oda az hbo europe sorozatok, de már írtuk júniusban, hogy felkerült a társas játék, szóval ez nem annyira hírérték.

Aldo - 2018. 08. 01. 05:14

“Die hard 3-ban, ami 1995-ös, valóban egyik nyilvános telefontól a másikig futkostak, szóval akár…”

Szinte minden 90-es években készült filmben, sorozatban bedobós telefont használnak és csak nagyon ritkán mobilt.
Az ifjú Jack időbeli elhelyezése sem lenne egyértelmű, mert a 24 évadjai között hosszú évek teltek el, így ha azokat komolyan vennék, akkor Jacknek legalább 60 évesnek kellett volna lennie a 9. évadra. Ha Jacknek lenne fia, aki átveszi a stafétát, akkor talán nem akadnának ki sokan már most az időponton.
Volt olyan pletyka is, hogy jogi sorozat lesz, ahol 24 óra alatt kell megmenteni egy kivégzésre váró halálraítéltet, de akkor abból nem lett semmi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz