login |

16 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2018. 07. 31. 19:26

Az semmi, én rengeteg sorozatban láttam hogy kajálni ülnek be, és nem eszik meg :)
pl a Gilmore Girl, direkte figyeltem, Luke-nál X-szer kértek mindenféle kajákat, hamburgert és simán otthagyták..gyakorlatilag sosem ették meg kicsit sem, max egy falat :)
Az hogy Rory colát ivott kávé helyett ismert dolog..

speranza - 2018. 07. 31. 19:54

Nekem meg olyan filmes/sorozatos bakik rémlenek, ahol egyazon jelenetben, az egyik szereplő mellett, ahányszor a kamera odapillantott, a pohárban vagy 3 különböző szinten állt a folyadék, pedig ivás nem volt a jelenet közben. :)

- T - 2018. 07. 31. 20:16

Én a telefonálós jelenetek közben szoktam figyelni a telefon kijelzőjét. Az is érdekes. Vagy, hogy kameraváltásoknál hogy mozog a szereplők keze/haja. Felemelve/letéve, előre/hátrasöpörve.

Scat - 2018. 07. 31. 21:05

Az Agymenőkben mesterei ennek. Sosem eszik meg az ételt, ami nem is lenne baj, de minden epizódba, akár többször is beleerőltetik, hogy leülnek enni. Én meg ilyenkor már mást sem tudok figyelni, csak azt, hogy turkálják az ételt. Meg a tanácstalan arcukat, miközben úgy kell tenniük, mintha ennének, mert éppen a másiknak van szövege.

Hepax - 2018. 07. 31. 21:14

Jah, eleg bugyuta hibak ezek egyebkent. Az ures kajas zacsko is rohej meg a vilagito kijelzos mobil telefonozas kozben.
Ahogy a kajalast imitalo szenvedes is… turkaljak a kajat, meg 10x neki fut egy falatnak(spoilerveszely: De nem kapja be soha az etelt!).
Ez utobbi pl. a big bang theoryban iszonyat bena es idegesito. :D

Platschu - 2018. 08. 01. 08:38

Ha forgatnak egy nap 4-6-8 órát, akkor nektek se lenne kedvetek már végigenni a napot a közönség előtt minden jelenetnél, pláne, hogy kint vár a svédasztal a stáb számára.

Energiavampir - 2018. 08. 01. 09:51

Platschu:

Igen erre volt Hadházy-nak (stand-up) egy jó története, mikor a filmet forgatták Kis Ádámmal
Szerep szerint egy hamburgert eszik, majd történik valami, mondták neki, ne reggelizzen mert hát hogy forgatás evés stb
ő meg, ugyanmár pár hamburger simán befér.,jól bereggelizett, aztán mikor a 20? 30? újra szónál, megint ennie kellett egy újabb hamburgert, már nem volt annyira vicces..:))

PositiveRush97 - 2018. 08. 01. 09:51

Érdekes, a poharak nem mindig tűntek fel, a videóban pl. azok a részek ahol úgy tartják a poharat, hogy simán kiömlene ha lenne benne valami, az Agymenőkben szerintem viszonylag hihetőek a kajás jelenetek, csomó jelenetre emlékszem ahol pl. Penny is tényleg evett, nem csak színlelték, persze nem mindig, de hát 4x is felvesznek egy jelenetet, bizonyos ponton nem lehet elvárni, hogy folyton tömjék magukat :D a telefon kijelzők nem feltétlen bakik, iPhone-on pl. vissza tudsz lépni a főmenübe miközben telefonálsz.

Scat - 2018. 08. 01. 09:57

Persze, hogy valaki okoskodni fog. Várható volt.
Ha nincs kedvük, és irreális elvárás, akkor minek erőltetik bele? Meg különben sem az a lényeg, hogy végigzabálják az egész napot, hanem, hogy ne turkálják olyan látványosan semmitmondóan az ételt.

winnie - 2018. 08. 01. 10:10

platschu: ez triviális, de lehet gagyi módon imitálni, és jól, ld. színészet.

Kissur - 2018. 08. 01. 10:40

A telefon nekem is feltűnt. Sokszor fekete képernyővel telefonálnak, és úgy is teszik le a telefont, hogy csak rányomnak a feketére.
Az Agymenőkben én is emlékszem, hogy ténylegesen ettek. És igen, én is Pennyre emlékszem. :D

abba - 2018. 08. 01. 11:29

Milyen fura, soha nem vettem észre plusz nem is érdekelt, hogy van-e a lezárt poharakban folyadék… Őszintén nem tartom hibának, egy jelenetben ennél sokkal nyilvánvalóbb bakik is vannak.
Viszont mennyire zavar speciel az Agymenőkben, ahogy a kis villájukkal megbökik a SZENDVICSET a tányéron, és tényleg teljesen elvonja a figyelmemet a párbeszédről, ha az, aki épp nem beszél, beletúr a tál körüli levegőbe…

Ebből is látszik, hogy mások vagyunk. :D

jenga - 2018. 08. 01. 15:59

számomra nem világos miből látszik (nem miből gondoljuk, mert az egyértelmű), hogy üres poharakat használnak

wice - 2018. 08. 01. 19:16

Ha már a Gilmore Girls szóba került: sosem isszák meg a rohadt kávéjukat! Lehet, hogy erre már a készítők is direkt rájátszottak, az egyik részben Lorelai elutazik, és valahol nem a szokásos rámenes tányér méretű bögrében adják a kávét, ezért addig pattog, amíg kerítenek egyet, aztán bele se kortyol és otthagyja. :)

motch - 2018. 08. 01. 21:58

Nem tudom emlékszik-e valaki arra a jelenetre amikor a Dumb és Dumber 2-ben Dumb hot-dogot eszik, később Jim Carrey egy interjúban elmondta hogy 36 hot-dogot kellett megennie mire minden tökéletesen sikerült, oké egy alacsonyabb költségvetésű sorozatnál nem fognak annyiszor felvenni egy jelenetet, de mi pénz lenne ha meg kellene enni 10 hamburgert egy jelenetért mondjuk minden részben plusz a színészek se bírnák jól, viszont azt hogy miért üres a pohár azt sose értem.

westhammer - 2018. 08. 02. 11:25

Pont ebből, hogy kaját nem eszik senki a forgatásokon még poént is csinált az Inside No. 9. a tavalyelőtti karácsonyi részben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz