login |

A hét dumája

2018. 08. 02. 20:16 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: a hét dumája,

Az NCIS 16. évados berendelését Kelly Kahl, a CBS Entertainment elnöke ekképp kommentálta. Csak azért idézem őt, mert sokan nem értik, hogy miért is ennyire népszerű a krimi, mely annak idején a JAG spinoffjaként indult.

“It’s pretty simple – viewers everywhere love NCIS. This show speaks to viewers of all ages, in all parts of the country and around the world. NCIS’ amazing characters and terrific storytelling result in some of TV’s most passionate fans. Of course, none of this would be possible without an outstanding production team, and talented cast led by the incomparable and absolutely tireless Mark Harmon. We’re thrilled he is returning as the centerpiece of the show, and we could not be more excited for NCIS’ 16th season.

Ha ő mondja.

4 hozzászólás Ne habozz!

CrashBoostZoom - 2018. 08. 02. 20:38

Én derekasan bevallom, hogy jó ideig néztem a sorozatot de idén (15. évad) már nem néztem. Az ok számomra egyszerű, ha Mark Harmon a sorozat lelke akkor Weatherly volt a szíve. Az ő távozásával a 13. évad végén úgy éreztem, hogy a sorozat kevesebb lett. Még végignéztem utána egy évadot de akik a helyére jöttek egyszerűen nem tudtak felnőni a feladathoz.

Ugyanezen okok miatt hagytam abba a Hawaii Five-0 -t is Daniel Dae Kim és Grace Park távozása után.

(A testvérsorozatról az NCIS:LA-ről pedig annyit, hogy ott egyszerűen csak betelt a pohár nálam de ezt nem részletezném csak ha valaki külön megkér rá.

Nem tudom, hogy volt-e itt linkelve de ez a videó pont idevág szerintem:
https://index.hu/video/2018/05/20/topcorn_5_erv_a_rossz_sorozatok_mellett/

Laci23 - 2018. 08. 03. 08:56

Szerintem nézd meg a 15.évadot. Jobb volt mint a 14.évad. Nem olyan egetverő szezon de tőle korrekt élvezhető epizódok voltak. Meg végre kitaláltak egy jó karaktert egy jó szinészel aminek sokkal érdekesebb és jobb a karaktere mint Bishopnak. :)

CrashBoostZoom - 2018. 08. 03. 11:17

@Laci23
Ennyi sajnos nekem már kevés, hogy újra nézni kezdjem.

zolkó - 2018. 08. 04. 20:01

Az az érdekes, hogy ennek a sorozatnak ha vannak is rajongói, nem csinálnak olyan “buzz”-t a sorozat körül, mint – hogy aktuális példát mondjak – a tizedakkora nézettségű Sharp Objects körüli buzz. Arról azért twitteren, fb-n, hírsiteokon is jönnek szembe dolgok. Ellenben az NCIS-ról semmit nem látok neten, vagy élőszóban sem hallom senkitől, hogy lelkendezne a sorozatról. Nyilván vastagon benne van a korosztályi dolog, hogy abszolút nem a 18-35 az igazi célcsoport, hanem inkább az idősebb korosztály, és mégis évek óta döbbenetes nézőszámokat hoz, úgy hogy tizenpár éve gyakorlatilag ugyanazt hozzák, kisebb-nagyobb – de semmi lényegi – változtatással a formulán (sőt, ha a JAG-et idevesszük, akkor huszonpár éve inkább).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz