login |

Délelőtti videó 2.: Iron Fist

2018. 08. 02. 10:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Épp kész vagytok a Luke Cage-darával, amiben ugye feltűnik a Vasöklű is, szóval most már jobban várhatjátok a szeptemberi Iron Fist-évadot, szám szerint a másodikat. Itt van hozzá egy új előzetes a tovább mögött.

3 hozzászólás Ne habozz!

LuPuS - 2018. 08. 02. 16:14

nem nem vagyunk túl. Lc nekem nagyon nagy szenvedés… igaz az első évad sem volt annyira nyerő… IF egy bolhafinggal volt jobb

Kitana - 2018. 08. 02. 16:56

Iron Fist második évadát várom már, főleg K’un-Lunra vagyok kíváncsi. Remélem, nem csak villanásokat látunk majd belőle, hanem rendesen bemutatják, annyit emlegették már itt is, meg a Defendersben is.

Luke Cage második évadát viszont kihagyom – elkezdtem, de már az első rész közben kikapcsoltam, annyira nem kötött le. Magát a karaktert bírtam a Jessica Jones-ban és a Defendersben is, de annyira nem tartom érdekesnek, hogy elvigyen a hátán egy sorozatot, pláne, hogy a mellékszereplők sem fogtak meg.

Ela - 2018. 08. 02. 20:54

Talán majd belenézek….az első szezon egy szenvedés volt számomra.Mi értelme az “vasokolnek”,ha egy enyhen fogyatékos karakter viseli? Mert az első szezonban eleg szánalmasra sikeredett a karakter eljatszasa.LC- inkább nem.Viszont Derdevil season 3 jöhetne már.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz