login |

Virtuális Dark Matter-folytatás

2018. 08. 02. 17:46 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, Kanada odavág,

A Dark Matter tavaly kapott kaszát a 3. évad után a Syfy-tól, de a készítő, Joseph Mallozzi nem hagyta annyiban. Na, nem arra gondolok, hogy a sorozat megmentéséért folytatott kampánya sikeres lett volna, hanem egyszerű megpróbálta a saját eszközeivel folytatni a sorozatot. De komolyan, Twitter-re megírta a 4×01-et.

Nem fogom leírni a sztorit, mindenki elolvashatja a viszonylag részletes, képekkel dúsított leírását az epizódnak: 1. felvonás, 2. felvonás, 3. felvonás, 4. felvonás és 5. felvonáshátha valakit érdekel, hogy mi lett volna akkor, ha nincs kasza.

Mallozzi blogja egyébként is tárháza (volt) a Dark Matter-höz egy csomó kiegészítő infónak, és persze korábbi sorozatáról, a StarGate-ről is sokszor ír.

6 hozzászólás Ne habozz!

veltea - 2018. 08. 02. 18:01

Már 4×02 is van.

Ace - 2018. 08. 03. 09:48

A gagyi Killjoys helyett ezt kellett volna megtartani. De hát mit is vártunk egy olyan csatornától aki képes volt kaszálni az Expanse-t te jó ég…

winnie - 2018. 08. 05. 09:00

ace: ismét: a syfy berendelte és adott két évadot az expanse-nek, ahelyett, hogy a premier után kaszálta volna. a syfy vitte volna tovább a sorozatot még így is, ha megkapják a gyártótól az ismétlési vagy digitális részjogokat. mindenki elkaszálta volna az expanse-t, te is. én is. ha nem, akkor téged kaszálnak el, kirúgnak, és aki a helyedre jön, az kaszálja el a sorozatot. két kegyelemkettes után bevésték neki a karót. ez nem érzelmek kérdése. lehet őket rosszfiúnak tekinteni, de a legrosszabb fiúk a nézők voltak. mármint a nemnézők.

a dark matter esetében pedig maradt a kevésbé nagyszabású sorozat. gondolom, ott is anyagi dolgokra korlátozódott a kérdés, hogy melyik maradhat.

g12laller - 2018. 08. 26. 23:01

Most fejeztem be a sorozatot és nem hiszem el hogy így, ezzel a befejezéssel képesek voltak elkaszálni a sorozatot 😡 pont amikor egy tömérdek új szálat índítottak…ha nem is csináltak volna meg egy évadot valami lezárás féleség azért még jó lett volna. Ennél még a 2. évad fináléja is elfogathatóbb lett volna lezárásra…kevesebb volt a megkezdett történet. 😡
Nagyon kiváncsi lennék a 4. évad leírásaira, de sajnos ennyire nem tudok angolul…esetleg nem tudna csinálni valaki egy fordítás? Nagyon nagyon jó lenne. Előre is köszönöm szépen.

winnie - 2018. 08. 27. 05:12

ez van, sajnos. nem akkor zárják le, amikor adja magát a történet, hanem amikor a nézettség már nem akkora, hogy lehessen folytatni. és ilyenkor sokszor lehetetlen már a lezáró film, ugyanis a kasza napján általában lezúzzák a díszleteket, hogy a következő sorozatnak legyen hely, márpedig ehhez a sorozathoz kellene a hajó, így ha véletlelenül össze is lehetne hozni egy lezáró filmet a nem tervezett befejezéssel, azt sem lehetett volna hol leforgatni.

Tomtom - 2018. 12. 03. 11:45

Most kezdtem el, úgy a 8. rész körül tartok. Az első rész után majdnem hagytam a fenébe, de szerencsére aztán továbbnéztem és úgy a 3. résztől már kezdett összeállni a sorozat és bennem is a karakterek iránti szimpátia. Most épp konkrétan alig várom hogy hazaérjek és nézhessem a következő részeket.
Olvasom hogy úgy lett vége ahogy nem szabadott volna (új szálak, stb.), utálom az ilyet én is, de még az első évadnál tartok és már úgysem fogom tudni abbahagyni :) Amolyan szegényember fireflya ez.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz