login |

Délelőtti videó 3.: Forever

2018. 08. 03. 11:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: video,

Akik hisznek a “boldogan éltek, amíg meg nem haltak” című mesefordulatban, azoknak nem ajánlott az Amazon szeptember 12-én érkező romantikus komédiája?

A történet egy 12 éves kapcsolatról szól, amiben a pár kiszámítható, unalmas életet él a külvárosban. Minden párbeszédüket elsütötték már, mindig ugyanazt eszik, és a vakációjuk is évről-évre ugyanott történik. A feleség szeretné felrázni a dolgot, így rábeszéli egy sítúrára, ami teljesen ismeretlen terep lesz számukra.

Olvasom a fentieket, elvileg felrázódik a kapcsolatuk, de a tovább mögötti előzetesben csak a rutint és az unalmat emelték ki. Teljesen letört, érdekes reklám egy komédiának. A főszerepben: Maya Rudolph és Fred Armisen, mellettük Catherine Keener, Kym Whitley és Noah Robbins tűnik majd fel.

1 hozzászólás Ne habozz!

Scale - 2018. 08. 03. 16:26

A poszt címét látva már megörültem, hogy folytatódik a Ioan Gruffud-féle Forever, ami az egyik kedvenc sorozatom azóta is, aztán látom, hogy hát nem igazán arról van szó. Ettől eltekintve érdekes a trailer, szerintem a pilotot mindenképpen bepróbálom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz