login |

Hírpéntek – Rise of The Teenage Mutant Ninja Turtles 2. évad! The Dangerous Book For Boys-kasza!

2018. 08. 03. 09:05 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Kegyetlen csillogás 2. évad, El Cartel 1. évad
 • Premier: Impractical Jokers S7 (nyári), Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team S13, Australia’s Amazing Homes S1, Australian Survivor S5, The Real Marigold Hotel S3, Britain’s Parking Hell S1, Food Safari Water S1, Bachelorette Weekend S1, Someone You Thought You Knew S1, Shahs of Sunset S7, Bossip on WE tv S2 + Finálé: Cloak & Dagger S1, The Four: Battle For Stardom S2 (vendégblogger?), Growing Up Hip Hop S4
 • Nem magyar premier, lehet, hogy nem is olyan rég volt (nem követem), de 08.06-án a Humor+ elkezdi adni az elejétől a Cheers-t.
 • Á, a FOX tisztázta a helyzetet és kiderült, hogy két 24-spinoff van fejlesztés alatt, vagyis íródik a pilotszkript. Az egyik az említett előzménysorozat a fiatal Jack Bauer-rel (erről nincs még infó, de lehet, hogy nem 80-90-es években játszódna, hanem inkább a mában), a másik pedig az eddigi terv, a jogi thriller, melynek a koncepciója egy tervezett kivégzés előtti 24 órát fedne le, értelemszerűen versenyfutás folyna az idővel, hogy megmentsék az elítéltet.
 • Az új Doctor Who-képregény borítója (alternatív borító + oldalképek) – az új Doctor-ral. A Doctor Who: The Thirteenth Doctor Vol. 0 – The Many Lives Of Doctor Who története vezeti fel közvetlenül az évadnyitót.
 • A Netflix érdekes projektbe fogott: 2019-ben 47 standup-különkiadást fognak egyszerre elérhetővé tenni – a világ 13 pontjáról. A special-ök egy része a montreal-i Just For Laughs Festival-t kínálatát fogja lefedni, de rögzítenek fellépéseket Brazíliában, Mexikóban, Indiában, Németországban és Hollandiában. Pár ismert név: Chris D’Elia, Nicole Byer, Neal Brennan, Nick Swardson.
 • Amirah Vann (Tegan) állandó szereplőnek lett kiemelve a How To Get Away With Murder 5. évadjára.
 • A Looney Tunes (itthon: Bolondos dallamok) rövid formátumú, 1-6 perces epizódokból álló új sorozatot kap a Warner gyártásában, ami évadonként 1000 percnyi új tartalmat jelenetene több platformon. Az ismert karakterekkel és az eredeti hangokkal.
 • A Power 6. évadjától kezdve Gary Lennon lesz a sorozat társ-showrunnerje a készítő, Courtney Kemp mellett, aki nyilván mással is próbál majd foglalkozni.
 • Az AT&T 342 ezer előfizetővel növelte DirecTv NOW-s táborát a második negyedévben, így a szolgáltató már 1,8 millió feliratkozóval bír.
 • Az American Ninja Warrior-klón Ultimate Beastmaster: Survival of the Fittest, vagyis a 3. évad 08.31-én kerül fel a Netflix-re. A résztvevő országok: USA, Anglia, Ausztrália, Brazília, Olaszország, Franciaország, Dél-Korea, Mexikó, Németország.
 • Az Amazon elkaszálta a The Dangerous Book For Boys-ot.
 • A Nickelodeon (kvázi premier előtt) berendelte a Rise of The Teenage Mutant Ninja Turtles 2. évadját.
 • A Sex and The City HBO-n való landolásának története.
 • Pilotszerep: Jillian Bell – The Wrong Mans (Showtime), Elisabeth Shue – Constance (TNT),
 • Vendégszereplő: Aldis Hodge, Rainn Wilson – Star Trek: Short Treks, Nestor Carbonell, Jaime Ray Newman, Josh Kelly – Midnight, Texas (visszatérő), Boris Kodjoe – Station 19 (visszatérő),
 • Interjú: Peter Hastings (a The Epic Tales of Captain Underpants készítője), Robert Kirkman és Chris Black (az Outcast készítői),
 • 08.01-jétől új arculatot kapott a JimJam gyerekcsatorna itthon. Bővebben erről és az új logó itt.
 • Új sorozat: Years And Years – BBC, 6 rész, angol készítő: Russell T. Davies, egy manchester-i családról, melynek tagjainak élete megváltozik egy 2019-es éjszaka után. A történet az ő életüket és szerelmeimet követi az elkövetkező 15 évben, amikor Nagy Britannia elszakad Európától, Amerika magányos farkassá válik és Kína is elszigetelődik, így teremtve meg egy új világrendet, mely közben a briteknél egy politikusnő kerül hatalomra, aki egy új faját képviseli szakmájának: egyszerre showman, lázadó, szélhámos és despota.
 • Pilotszkript: Three Wishes – Netflix, készítő: Lila Feinberg – Liane Moriarty regénye alapján, három nagyon különböző lánytestvérről, akik élete össze-összefonódik manhattan-i csillogó esküvői hétvégéjüknek köszönhetően, ami sokkoló tragédiával végződik. Amikor pedig napvilágra kerül egy botrányos titok, a tesók közti kapocs igencsak próbára tétetik, és eközben felfednek egy mindannyiuk életén átívelő rejtélyt.
 • A Makeready megvásárolta Gregg Hurwitz könyvének, az Orphan X-nek (itthon: Orphan X – Az árvaitt a hivatalos magyar nyelvű tartalma) a tévés adaptációs jogait. Az egyik készítő az író lenne, az egyik executive producer pedig Justin Lin. A sokak által a Jason Bourne-, és a Jack Reacher-könyvekhez hasonlító sorozat főhőse egy férfi, akit 12 éves korában szakítottak ki otthonából, hogy az Árva Program keretében titkos kormányzati bérgyilkossá képezzék ki. Miután megszökik a Programból, új életet teremt magának, de idővel kénytelen egy utolsó küldetést bevállalni, hogy megmentse az utolsó Árvát, miközben a kormányügynökség megpróbálja eltüntetni annak nyomait, hogy létezett efféle Program.
 • A CBS és az NFL 2022-ig meghosszabbította streaming szerződését.
 • A DAZN streaming szolgáltató 9 számjegyű összegért szerződést kötött a Bellator-ral élő közvetítésekről, melyek egy része a Paramount Network-ön is látható lesz.

7 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 08. 03. 09:55

X-akták 11. évadának elbénázott jelenetei:

(én nem néztem, így alaposan meglepett, hogy a főszereplők gyerekei is feltűntek itt-ott)

https://www.youtube.com/watch?v=zxQ5Kap3yMA

kiskiraly - 2018. 08. 03. 11:18

Lehet hogy off, de tévé és sport
Nagy nyugat európai köztévék összefogtak és egyidőben rendeznek 7 Eb-t, részben azért hogy kiváltsák a Discoveryvel szemben elvesztett olimpiai játékokat.

Multisport Eb. Az élő live streamen már lehet követni:
https://www.eurovisionsports.tv/EuropeanChamps18/

dochollywood - 2018. 08. 03. 11:28

Ha egy üzlet beindul…

https://p1.picsto.re/KfPx5.jpg

Kissur - 2018. 08. 03. 12:26

A jogi 24 rohadtul érdekelne, ha olyan lenne, mint a Prison Break 1.évada (Burrows kivégzéséig való visszaszámlálás), és a 12 dühös ember. Sok potenciált látok benne.
A fiatal JB-ben már kevésbé. Bár ha 2019-ben játszódna, és kvázi rebootolnák egy karakteres főszereplővel, és olyan lenne, mint James Bond, akkor még érdekelne is. Bár még mindig azt mondom, hogy Yvonnenal szívesebben néztem volna egy spin-offot, meg az amúgy is PC lenne most.

Kissur - 2018. 08. 03. 12:27

Bocs a duplázásért.
A James Bondot úgy értettem, hogy a név marad, de a színész változik.

gromit - 2018. 08. 03. 13:13

kiskirály: “részben azért…”

ááá, nekem nem is esett le, hogy ezért (is) van :D

a BBC-n is persze nonstop közvetítés, és a “miért”-re felmerült az olimpiai fíling is (többféle sportág egy helyen (na jó, két helyszínen)), de még ott se kapcsoltam

Hallak65 - 2018. 08. 05. 02:18

Nem tudom volt-e, de Rake (AU) Auguszutus 19-én kezd: Trailer: https://www.facebook.com/raketv/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz