login |

Hírvasárnap – Sneaky Pete 3. évad! Love Is ___ 2. évad!

2018. 08. 05. 09:15 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Visszatértem az 1 hetes nyaralásomból, szóval most nekiállok feldolgozni az elmúlt hét kimaradt híreit. Ehhez egy kis türelmet kérek, de remélem, mihamarabb szintre kerülünk.
 • Mai magyar premier: Mr. Robinson 1. évad, Állatok 3. évad
 • Premier: Animals S3, My Little Pony: Friendship is Magic S8 (nyári), Random Acts of Flyness S1, Kevin Hart Presents: The Next Level S2, Cold Justice S5, Mad Dog Made S1, David Tutera’s Celebrations S3 (nyári), Rich Kids Go Skint S1, Mega Shippers S2, Tiny Paradise S2, Evil Monkeys S1, Nightwatch Presents First Responders S1, Bulding Sights S3, Meet the Drug Lords Inside the Real Narcos S1, Untamed Mexico S1 + Finálé: Quantico S3, Nicky, Ricky, Dicky & Dawn S4, Comfort Food Tour S1, Fear Thy Neighbor S5 + péntekre került a TKO: Total Knockdown
 • + kikerült a The Venture Bros. – 7×01
 • Magyar tévés premier – HBO3: 09.08 Alkalmi (Casual) 4. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Switched S1, Cocain Coast S1, On Children S1, Life S1 (koreai), Becoming Champions S1, Age of Rebellion S1, Marching Orders S1, I Am a Killer S1, Disocvery of Love S1, Trot Lovers S1, Reality of Dream S1, The Could’ve-Gone-All-The-Way Committee S1
 • Jessica Lange szerepelni fog az American Horror Story 8. évadjában.
 • Nem egyszerű igazán igényes antológia sorozatot írni az FX-nek. A csatorna passzolta a FEUD 2. évadjának tervezett Diana hercegnő+Charles-os tervet, mert nem ütötte meg a sorozat szintjét (lehet, hogy lesz belőle külön sorozat, de egyelőre kuka). De ennél a sorozatnál és az American Crime Story-nál is több évad van fejlesztés alatt (az ACS esetében talán lesz valami a Katrina-s történetből, már szkriptfázisnál tartanak), szóval csak az a kérdés, hogy melyik projekt lesz a nyertes.
 • A Madam Secretary 5. évados premierjében vendégszerepelni fog Hilary Clinton, Madeleine Albright és Colin Powell.
 • 4 részes Lost in Space-képregény jön októberben a Legendary Comics-tól Richard Dinnick és Brian Buccellato készítésében, a címe Lost in Space: Countdown to Danger lesz – itt van pár oldal belőle. A Robinson család háttértörténetéről lesz benne szó, de feltűnik azért Doctor Smith, a Robot és Don West is.
 • Az ABC eladta a Fresh Off The Boat kábeles utósugárzási jogait a Freeform-nak és az Up TV-nek.
 • Spanyol nyelvű feldolgozást kap Alfred Hitchcock filmje, a To Catch a Thief (itthon: Fogjunk tolvajt!). Az Atrapar a un Ladron-t Viacom, először Latin-Amerikában bemutatásra kerülő sorozatát Javier Olivares készíti, aki az El Ministerio Del Tiempo-t is jegyezte. Az 1955-ös film David Dodge regényén alapul és egy megtért betörő próbál meg benne elkapni egy tolvajt, aki a francia Riviérán dolgozik – mindezt egy gazdag örökösnő segítségével. 10 részes lesz az első évad, és a helyszín Argentínába és Spanyolországba tevődik át.
 • Bear Grylls Young Adventurer címmel animációs sorozat készül a 13 éves Bear Grylls-ről a Platinum Films gyártásban. A titkos szervezetben szolgáló főhős küldetéseiről fog szólni a történet, például mentőakciókról mindenféle egzotikus helyszínen – amikre sokszor szabott idő fog rendelkezésére állni.
 • Az Adventure Time utolsó részét 09.03-án adja le a Cartoon Network.
 • Az Amazon berendelte a Sneaky Pete 3. évadját.
 • Az OWN berendelte a Love Is ___ 2. évadját.
 • Naomi Ekperigin, standup komikus beszél arról, hogy miképp kerülhet képernyőre az éjszakai talkshow-kban egy komikus 5 perces szettje.
 • Horror, képregény-adaptáció és scifi készítők kerekasztal beszélgetése. Résztvevők: Shawn Levy (‘Stranger Things’), Salim Akil (‘Blackol Lightning’), Jason Blum (‘The First Purge’), Jonathan Nolan (‘Westworld’), Melissa Rosenberg (‘Jessica Jones’), Robert Kirkman (‘The Walking Dead’) és Simon Kinberg (X-Men filmek).
 • Állandó szerep: Alicia Coppola – Blood & Treasure (CBS), Felicity Huffman, Jharrel Jerome, Jovan Adepo – When They See Us (Netflix)
 • Krigler Gábor, az Aranyélet showrunnerje és az HBO kreatív producere lett a MIDPOINT TV Launch program oktatási vezetője az HBO Europe-nál, azaz ő lesz a felelős olyan európai sorozatok fejlesztéséért, amelyek az egész világot bejárhatják. Krigler elmondta, hogy a régióban még nem született igazi áttörés – olyan sikersorozat, ami az egész világot bejárta volna. De biztos benne, hogy már igen közel járunk ehhez, és amikor egy projekt ilyen úttörő szerepre tesz szert – mint például a Terápia az izraeli tévében –, akkor a kapuk megnyílnak, és a világpiac onnantól kezdve oda fog figyelni a közép- és kelet-európai tehetségekre. A TV Launch áll ennek a folyamatnak az élén.
 • Új sorozat: David Makes Man – OWN, készítő: Tarell Alvin McCraney, Dél-Floridában játszódó sorozat Obama elnökségének vége felé, ami azzal foglalkozik, hogy a férfivá váláshoz miért szükséges a kiegyensúlyozottság. A főhős egy 14 éves, gettóban felnőtt csodagyerek, akit legjobb barátja halála kísért, és keményen dolgozó anyjára van utalva, választás elé kerül, döntenie kell az őt nevelő utca, valamint a kiutat jelentő oktatás között.
 • A Stonestreet Studios Vanessa Marano és Danny Ramirez főszereplésével leforgatja az 50 részre tervezett DOT című antológia sorozat pilotját Gary O. Bennett készítésében. A sorozat azokkal a problémákkal foglalkozna, amikkel az amerikai nők szembesülnek. A részek nem foglalnának állást és valós életbeli hírek alapján készülnének. Minden amerikai állam kapna egy epizódot, mely a kulturális, politikai vagy törvény környezetével áll kapcsolatban. A pilot Texas-ban játszódik és egy végzős középiskolásról szól, aki teherbe esett, miközben még otthon él konzervatív szüleivel. Az apa is része akar maradni az életének, de nem tudják eldönteni, hogy mit tegyenek.
 • Blue Planet II: Live in Concert címen élő zenekaros szimfonikus koncertturné indul márciusban Angliában a Blue Planet II zenei anyaga alapján.
 • Az America’s Got Talent-nyertes Grace VanderWaal lesz a főszereplője a Disney streaming platformjára tervezett Stargirl című filmek.

8 hozzászólás Ne habozz!

-T - 2018. 08. 05. 09:29

A Feud miatt fáj a szívem. Nagyon érdekelt volna a “királyi pár” kapcsolatáról szóló sorozat.

Lezuziusz - 2018. 08. 05. 09:51

@winnie:

Majd ezt se hagyd ki a hírek közül. :D :)

http://www.startrek.com/article/sir-patrick-stewart-returning-to-iconic-picard-role

dvs01 - 2018. 08. 05. 11:13

A Ray Donovan premierről nem tudtok valamit? A papírforma szerint pont a napokban/hetekben lenne aktuális. Nagyon hallgatnak róla, sehol semmi. Érdekes hogy nálatok is az utolsó bejegyzés tavaly októberi ami a berendelésről szólt, azóta semmi.

winnie - 2018. 08. 05. 11:21

Lezuziusz: az azért nagyobb hír, kap saját posztot:)

winnie - 2018. 08. 05. 11:25

dvs01: igen, ez azt is jelenti, hogy casting hírek sem voltak, vagyis még nem kezdődött el a forgatás sem, így 2019 én nem számítanék folytatásra. (ha most van a városváltás, akkor lehet, hogy némi logisztikai gebasz miatt csúsznak a dolgok.)

Hamon - 2018. 08. 05. 13:51

Jessica Langnek örülök, de nem a 8. lesz a következő? :)

pody - 2018. 08. 05. 13:53

Sneaky Pete hurra :) Pont tegnap fejeztem be a masodik evadot. Szegyenszemre teljesen megfeledkezdtem rola es a het elejen estem neki, meg mindig bitang jo. Justified potlasnak is tokeletes. Amugy latom nem csak en feledkezdtem meg rola, mert itt sem volt iras a masodik evadrol sajna.

Snoopyzit30 - 2018. 08. 06. 06:55

“Az Amazon berendelte a Sneaky Pete 3. évadját.”

Én is nemrég fejeztem be a 2. évadot, de vegyesek az érzéseim. Egyrészt nem volt olyan jó, mint az 1.évad, másrészt mégis tetszettek benne a csavarok, megint voltak nagyon jó pillanatai a sorozatnak. A cliff tetszett, így örülök a 3.évadnak. Remélem nem lesz azért ennyire kusza, mint ez a 2.évad volt.

Alkalmi 4. évadának magyar premierje kapcsán:

Én magyarul néztem az 1-3.évadot, de most nem bírtam ki, megnéztem eredeti nyelven az utolsó évadot (volt hozzá felirat is). Fáj a szívem kicsit a sorozatért, de valljuk be már nem volt olyan jó ez a 4. évad, mint az 1-2. Azért jó, hogy volt lezárása a sorozatnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz