login |

Délelőtti videó 3.: The Dragon Prince

2018. 08. 05. 12:15 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: animáció, video,

Hogy miért lehet érdekes a Netflix nemsokára érkező új, animációs sorozata? Az egyik készítője a The Last Airbender vezető írója, Aaron Ehasz. A The Dragon Prince-ben két ember herceg valószínűtlen és szoros kapcsolatot alakítanak ki a megölésükre küldött elfin bérgyilkossal, majd epic küldetésre indulnak, hogy békét hozzanak háború dúlta birodalmukra.

Simán várós darab, nyilván nem tudják 55 másodpercben tényleg eladni a tovább mögött, az Airbender is csak egy idő után ütött be. A főbb hangok: Jack DeSena, Sasha Rojen, Paula Burrows.

6 hozzászólás Ne habozz!

Taz - 2018. 08. 05. 15:01

Hát ez így nem tűnik túl izgalmasnak, sima tucat fantasy így elsőre. De az Avatar miatt azért belenézek, még akár jó is lehet. Azért az Avatarnak ott volt a hihetetlenül szépen kidolgozott világ és mitológia, ami azért sokat dobott rajta. Remélem itt is hasonló lesz plusz jó karakterek és akkor jó lesz ez…

Nik91 - 2018. 08. 05. 18:01

Engem érdekelne, jó kis fantasy, ráadásul sárkányokkal, viszont a grafika annyira nem jön be.

pracsa - 2018. 08. 05. 20:20

Ezt a cell-Shaded szerű grafikát szokni kell. Talán folyamatában nézve nem olyan furcsa. Szép meg gyönyörű. Remélem a sztori minősége megüti a Korráét.

Lantos - 2018. 08. 05. 20:58

Hát sima rajzolt grafikával sztem jobb lenne.Meg két herceg megy csajszi ha jol vettem ki helyzetet.

mSO - 2018. 09. 20. 14:20

Kicsit csalódás ez nekem, bár vannak jó pillanatai.

Ami rossz: olyan érzésem volt, mintha a fantasy-t valami új csodaként akarná eladni, pedig egyelőre elég gyengécske benne (elfek, sárkányok és természetalapú mágia… minő újdonságok).

Ami jó: az elflánynak kelta akcentusa van, élvezet hallgatni. A jelmezek, a mágia meg a mágikus lények érdekesek, jól adagolják őket. A Csali nevezetű grumpy békakutya is adja (bár mintha mindent vele akarnának eladni, holott az ábrázata nem túl eredeti – grumpy cat).

Ami rossz: az animáció összességében elég nehezen szokható, élettelen, és néha rendkívül béna – a szereplők mozgása szaggatott, elütnek a háttértől (oké, a régi rajzfilmekben is így volt, de ott legalább rajzoltak voltak, megelevenedtek, volt bennük élet).

Ami jó: színezés

Ami rossz: a történet elég üres, együgyű; lehet, hogy követhetőbb így egy gyereknek, de érződik az elevenség hiánya ebben is – mintha a rendező fejében ott lennének az átvezető részek meg a világot életre keltő részletek, de a vászonra már nem kerültek át.

Ami jó: senki se jó vagy gonosz, mindkettőből van szinte mindenkiben (a gyerekek kivételével :D)

CrashBoostZoom - 2018. 10. 10. 11:22

Lesz második évad! Lehet örülni (vagy szomorkodni, ki hogyan érzi).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz