login |

Délelőtti videó 3.: Mega Man: Fully Charged

2018. 08. 06. 11:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: animáció, video,

A MegaMan: NT Warrior és Mega Man Star Force után itt a harmadik Cartoon Network-ös Mega Man-sorozat. Állítólag a klasszikus sorozathoz (és nem az X-hez vagy a Battle Network-höz) visszanyúló videójáték-adaptáció lesz a mostani.

Egy futurisztikus világban, emberek és robotok között élő, iskolás gyerekrobotról szól, aki hozzáfér egy titkos kódhoz a programozásában, ami hatására szuperhőssé válik, erős páncélzatot és fegyvert kap. Amikor pedig feltűnik a gonosz Sgt. Night és robotmester csapata, akkor az alteregó úgy dönt, megvédi Silicon City lakosait. Ebben segíti Mega Mini, egy kis robot a fejében, és mások, többek között Rush, a robotkutyája és ember húga, Suna Light.

A premier már megvolt, sőt, elvileg a teljes évadot elérhetővé tette a CN. A tovább mögött egy rövid és egy hosszú előzetes, majd egy csomó részlet, amit érdemes megnézni a grafika belövése miatt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz