login |

The Venture Bros.: kezdett a 7. évad

2018. 08. 07. 21:21 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: animáció, kritika,

Ez a tökéletes példája annak, hogy a túl hosszú szünetek megölnek egy sorozatot? Bár a berendelés alapján úgy tűnik, hogy páran kitartanak, és néha szerezhet új rajongókat is, de a régi nézőkből sokan vesztették el út közben a türelmüket.

Ez az Adult Swim-es animáció 14 éve indult, és ez most a 7. évad. Ráérősek voltak, és egy hatalmas szünet is volt közben. Gondolom látszik, hogy milyen gyakran kapunk új adagot belőle, ami nem segíti a rajongás fenntartását.

Most is, leültem a premier elé, és tisztán felderengett az, amiért anno elkapott. Egyrészt rögtön kiemelhető a stílusa, hiszen a renderelt animációs filmek és sorozatok között ez a kézzel rajzolt móka nagyon üdítő. Nyilván az ott ragadáshoz kevés lehet, de akkor is jó ránézni.

De ha a készítési stílus nem lenne elég, akkor ott vannak a sok őrültség között valamennyire konzekvensen kezelt karakterek, és kidolgozott átívelő szálak is. Viszont itt tényleg bejön a 14 éves múltja a Venture Bros.-nak, hiszen ki emlékszik már mindenre, erre a premier is olyan utalásokkal bír, amikhez kéne.

Persze be lehet szállni, és egy új történet kezdődött most, viszont szerintem főleg újoncként kedvelhető meg igazán jelenleg. Nekem, aki láttam a nagyját, egyszerűen hiányzott, hogy minden utalást értsek, viszont 2018-ban esélytelen, hogy ledaráljak hetvenvalahány részt egy premierre készülve.

Persze ettől még lehet, hogy nézni fogom, de a hiányérzet egy kicsit lehúzta a premiert, pedig jó volt újra látni a kedvenc karaktereimet, amint épp felveszik a harcot egy HAL-szerű valami ellen. És természetesen a csavar is ütött a végén. Pontozni felesleges, a kevés erre járó rajongó azért ne fogja vissza magát.

5 hozzászólás Ne habozz!

vorti - 2018. 08. 07. 23:53

A második évad elejénél tartok épp, és bár kicsit nehezebben csúszik, mint általában ez a műfaj szokott, azért bejött annyira, hogy eszemben sincs abbahagyni.
Akaratlanul is a Harvey Birdmanhez hasonlítgatom mindig, az nálam mindent vitt, lehet, hogy majd feljön mellé.
Rajongótáborral én még nem találkoztam, ha nincsenek a Team Fortress 2-s promóciós itemek és olykor ezek a Junkie írások, talán még a létezéséről se tudnék.

human - 2018. 08. 08. 00:20

már megérte akkor írni róla

LuPuS - 2018. 08. 09. 11:14

Én továbbra is fanatikusan élvezem…
Itt nekem van megújulás… lehet az elfogultság beszél belőlem, de amíg az Archer kissé/nagyon legyengült addig a VB kikacsintós kioktatós stílusa míg a 7.évadnál is zseniális… igaz leht, hogy csak nekem..

Igaz itt is benne van a poénok 80% nem biztos, hogy átjön … ilyen pl a Simpsons is

Chat Noir - 2018. 08. 13. 17:47

Én direkt a premier előtti héten ledaráltam a 75 korábbi részt, és néhány olyan vált most fontossá, amihez nem is gondoltam volna hogy visszatérnek. Új nézőknek viszont nem ajánlanám ezt az évadkezdő részt, az interjúk szerint a 7. évad első három része még arra van, hogy lezárja a 6. évados szálakat, és a 7×4 – 7×10 lesz az évad egyedi története. Szóval beszállási pont inkább a 6×1-nél (az az évad úgyis csak 8 rész), vagy a 7×4-nél van.

zirmi - 2018. 12. 16. 03:02

az egyik legjobb rajzfilm amit valaha csináltak.
az első évad kicsi goofy de aztán beindul és a végére már saját magát parodizálja a sorozat.

pár hete párommal kezdtük előről mert ő még nem hallott róla és mondtam h ez pedig must have, és amikor elkezdtem összevadászni az epizódokat akkor láttam h van új évad. mondom MICSODAAAA?!
szóval most habzsidőzsi és elég király továbbra is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz