login |

Animals: kezdett a 3. évad

2018. 08. 09. 19:03 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: animáció, kritika,

Továbbra sem tudom rendesen megindokolni, hogy miért is nem nézem az HBO elszállt animációs sorozatát. Ez a premier is kész volt teljesen, tele általam kedvelt dolgokkal, de eszembe sem jutna a második rész elővétele a jövő héten.

Konkrétan az első percek teljesen kikacsintottak a nézőre, hogy utána elmerüljünk a Green Bomb utáni emberek nélküli New Yorkban, ami teljesen az állatoké lett, például a rasszista patkányoké. Nyilván még az én szemem is kiszúrta, hogy a jelenlegi társadalmi helyzetet vetítették le az állatvilágra, de szerencsére teleszórták az egészet elborul poénnal is.

That begs the copyright free question: bro, where is my vehicle?

Ha az első kikacsintás nem lett volna jó, akkor egy a premierekre jellemző nézőfelzárkóztató expozíciót kifigurázó jelenet után elhangzik ez az idézet. Azt hiszed, hogy stabil a talaj, az események kiderítése és a kocsi megtalálása lesz a rész íve, erre fél perccel később ezt is eldobják, és átmegy valami teljesen másba a nyitány.

De sokat mégsem tudom tépni rajta a szám, mivel a meglepő fordulatok mellett sem kötött le igazán. A pókos rész borzasztó humorán elvigyorodtam, ahogy a remek befejezésen is… ami egyben el is borzasztott, annyira találó a mostani világra. Viszont mégsem ránt be az Animals, nem lesz nézős. De most egynek jó volt.

2 hozzászólás Ne habozz!

HeroZs - 2018. 08. 09. 19:18

én nagyon szerettem főzés/mosás mellé hallgatni mint a stand-upokat, a 3. évadot is hasonló céllal tervezem hallgatni

D - 2018. 08. 10. 11:19

en imadom

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz