login |

12 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 08. 09. 16:20

Julie Plec kiírt gyakorlatilag mindenkit kivéve Freyát és Kolt. Szóval nem hinném hogy bárkit is látni fogunk. :D Egyébként sem akar egyik sem menni a Legacies-be, pont ezért írta ki őket Plec.

winnie - 2018. 08. 09. 16:34

mint írtam, lesz, aki ott folytatja, lesz, aki csak vendégszerepelni fog – és nyilván tvd-sek is lesznek, már az első részekben több arc is, pl. matt, jeremy. utána még caroline is.

FP Jones - 2018. 08. 09. 16:38

micsoda? lesznek TVD-s guestek benne? ez tuti vagy csak tipp? (én remélem, hogy lesz 1-1 epizódra)

DarkEagle - 2018. 08. 09. 16:50

Hát nem tudom honnan van ez az infód de én se TVD se TO vendégekről nem hallottam. Plec is csak feltételes módban nyilatkozott eddig. Azt mondta ha bárki szeretne jönni akkor megoldja hogy jöhessenek.

TVD-s nyilván lesz hiszen Alaric és Caroline lényegében főszereplők. Elvégre ők vezetik az iskolát. :D Matt tudtommal halott. De lehet azóta már feltámasztották, nem tudom mivel kaszáltam azt a trágya dombot. De őszintén szólva Matt és Jeremy nem valami nagy húzónév. :D

Freya max néha meglátogathatja az unokahúgát azt annyi. sokat nem hinném hogy látjuk mert akkor semmi értelme nem lenne a sorozatnak. Gyakorlatilag ő a világ legerősebb boszorkánya Hope mellett. A New Orleansi bagázs tuti nem fog sokat szerepelni nekik ott a saját városuk amit védeni kell.

És akkor ott van még ugye Marcel és Rebekah de ők tuti hogy emberek lesznek hiszen úgy zárult az évad is hogy beveszik a gyógyírt. Ráadásul Claire Holt már a TO-ban se volt nagy főszereplő inkább csak visszatérő.

Gyakorlatilag a TVD-ből sem maradt senki értelmes.

winnie - 2018. 08. 09. 17:03

lesznek, persze, gondolom csak egy-egy részt, de mindenképp megpróbálják behozni a rajongókat ezzel-azzal az új sorozatra is. plec azt mondta, hogy az első 5 szkriptbe 3 karaktert írtak bele a korábbi sorozatokból. steve r. mcqueent és zach roeriget megerősítették már.

(egyébként, nem írtam még hírben, de majd kiteszem holnap, monster of the weekes lesz zömében a legacies.)

winnie - 2018. 08. 09. 18:28

“Hát nem tudom honnan van ez az infód de én se TVD se TO vendégekről nem hallottam. ”

onnan, ahonnan az összes vendégszereplős és egyéb infó – az, hogy te miről nem hallottál, nem hiszem, hogy bármit is jelentene – nyilván több tévés oldalt olvasok. de ha ennyire fontos: az egyik comic conon hangzott el élőbeszédben, penalen, a másik is több, mint egy hetes, exkluzív sajtóinfó, csak elég lassan jutok el addig, hogy kirakjam. azt pedig a készítő nyilatkozta interjúban, hogy hányat írtak bele a szkriptekben.

az, hogy ki húzónév vagy nem, nem izgat, csak leírom az információt, amit mindenki feldolgozhat. és nem írtam főszereplőkről semmit. pontokban szedem a poszt lényegét:

1. lesz originals szereplő, aki állandó lesz a legacies-ban.
2. lesz originals szereplő, aki más sorozatban lesz állandó.
3. lesz originals szereplő, akit jó eséllyel már nem nagyon fogunk látni sehol.

pontokba szedem az első kommentem lényegét:

1. lesz originals szereplő, aki állandó lesz a legacies-ban.
2. ÚJ INFÓ! lesz originals szereplő, aki vendégszereplő lesz a legacies-ban.
3. ÚJ INFÓ! lesz tvd-s szereplő, aki vendégszereplő lesz a legacies-ban.

SM - 2018. 08. 09. 18:42

Amugy ez hogy lesznek tvd-sek, plane ha Caroline akkor a kedves Plec konkretan a vilagfelepiteset asta ala, mert mi is van azzal hogy ha egy osi meghal azzal vege a vervonalanak?! Az a baj hogy mar annyi infot lekozolt es annyira vegyitette a ket sorozatot hogy egymást huzza at a szalakkal… Legacy részével meg szkeptikus vagyok…Hope meg mindig gyenge szerintem :-/

FP Jones - 2018. 08. 09. 19:14

DarkEagle:

1) Matt nem halott.
2) Marcel elhúzott a városból Bekah-val meg a többi vámpírral együtt, visszaadva New Orleanst a többieknek.

DarkEagle - 2018. 08. 09. 19:51

Jó van nyugi Winnie ne egyél meg. Az utolsó amit olvastam attól a nagyképű majom nőtől az a TO finálé cikke amiben leírta hogy azért írta ki Klaust és Elijah-t mert a két színész nem akart jönni a Legacies-be. :D TO-s főszereplője nyilván lesz a Legacies-nek hiszen róla szól az egész sorozat. :D De ha rajta kívül gondoltad akkor gőzöm sincs kit hozhatnának át a TO-ból állandóra Hope-on kívül mert Freya épp gyereket csinál hármasban és rajtuk kívül már csak Rebekah meg Marcel van. És ők kétlem hogy állandók lennének itt. De mindegy, majd kiderül úgyis. Bár engem nem hat meg mert a Piloton kívül úgyse fogok nézni szerintem több részt belőle. Pláne ha tényleg “monster of the week” baromság lesz ahogy írod. Az még a TVD amúgy is gagyi színvonalát is alulmúlná.

@SM: Egyedül Rebekah-nak van csak vérvonala. Klausét elvágták már évekkel ezelőtt a boszorkányok. Elijah, Kol és Finn ugye meghaltak. Velük együtt minden leszármazottjuk is. Szóval Caroline teljesen jól van úgy ahogy van mert Klaus vérvonalába tartozik.

@FP Jones: Közben látom már én is hogy feltámasztották vagy mi az isten. Azt meg tudom hogy Marcelékkal mi volt. Épp ezért mondom hogy ők tuti nem jönnek a Legacies-ba. :D

Nem tudom ez így van-e még de elvileg vámpírok nem léphetnek be Mystic Fallsba valami mágia miatt.

Patika - 2018. 08. 09. 20:59

Klaus ugye meghalt , de nem fog meghalni a vérvonala mert Davina azt megszakította , ugyhogy Caroline nem hal meg. Elijah nál viszont igen.

DarkEagle - 2018. 08. 09. 21:45

Elijahnál már a 3. évadban meghalt minden vámpír aki a leszármazottja volt mivel ő már akkor is meghalt egyszer. :D Szóval gyakorlatilag csak Klaus leszármazottjai maradtak meg hiszen tőle elvágtak mindenkit. Rebekah meg ha beveszi a gyógyírt akkor az övéi is meghalnak. De az ő vámpírjai közül egyedül csak azt a bolond Aurórát ismertük aki még mindig el van zárva a pincéjükbe meg ugye Camit aki már halott.

RavagedSeducer - 2018. 08. 10. 01:37

@DarkEagle

Elijah nem a harmadik évadban halt meg, hanem a negyedikben. A Hollow miatt történt, ami sehol sem volt még a 3.évadban.
Matt egyszer sem halt meg hosszabb időre – egyedül egy adott részen belül, akkor is újraélesztette Bonnie (TVD 3.évad), vagy a Gilbert-gyűrű hozta vissza, de egyik sem volt végleges, nem kellett feltámasztani…
Az egy dolog hogy ócsárolod mindkét sorozatot, nekem sem tetszett minden, de legalább nézz utána annak amit írsz…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz