login |

Hírcsütörtök – Timewasters 2. évad!

2018. 08. 09. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Boomtown Builder S1, Cheap Eats S5, Wild South West S1, The People’s Vet S1 + Finálé: Reverie S1 (vendégblogger?), Ozzy & Jack’s World Detour S3, Wahlburgers S9
 • Magyar premier – VIASAT6: 08.29 A holnap legendái (Legends of Tomorrow) 3. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: 08.30 Amerikai istenek (American Gods) 1. évad
 • A CBS valahogy megpróbálja megmenteni a 3. évaddal elkaszált Code Black-et.
 • A FremantleMedia International amellett, hogy elkészült a Baywatch-sorozat HD-sítésével (csak egy példa, hogy néz ki), mely verziót megpróbálják nemzetközi szinten eladni, rebootban is gondolkodik.
 • A The Walking Dead-es Negan játszható karakter lesz a Tekken 7 című verekedős videójátékban.
 • A Showtime-os HALO tévésorozatban kiemelt karakter lesz Master Chief.
 • Egy személyi edző Instagram-posztjából arra lehet következtetni, hogy Wilson Bethel a Daredevil 3. évadjában Bullseye-t fogja alakítani.
 • Még nincs 3. évados berendelése a Luke Cage-nek, de az írószoba már dolgozik a 3. szezonon.
 • Jordan Calloway (Khalil alias Painkiller) állandó szereplővé lett előléptetve a Black Lightning 2. évadjára.
 • A tervek szerint a CBS All Access és a Showtime digitális szolgáltatásának felhasználószáma 2019-re 8M-ra, míg 2022-re 16M-ra fog nőni. Csak a perspektíva a kedvéért: a Netflix az előbbi, 3 évre prognosztizált 8 milliós növekedést fél év alatt fogja hozni, szóval látszik, hogy a most indult és indítani tervezett platformok inkább egymással fognak játszani, nem a nagyokkal.
 • A Bruce Willis-es Comedy Central Roast 10 legjobb alázása.
 • A FremantleMedia North America megvásárolta Brandon Sanderson könyveinek tévés adaptációs jogait, és az egyik sorozat, ami ezekből készülhet, a The Dark One lehet. Az együttműködés afféle multimédiás, hiszen Sanderson egy képregényt is készít a könyvekből, plusz újabb, kísérő könyveket, amik bővíteni fogják a történetszálat és egyes karaktereket, arról nem is beszélve, hogy egy podcast révén fogják vázolni azokat a történéseket, amik a sorozat kezdetéhez vezettek. Maga a Dark One egy fiatal férfiről szól, aki idegen és fantasztikus világokról tapasztal látomásokat, amik mások szerint csak hallucinációk. Azonban egy visszatérő “látomás”, egy sötét és halálos fantáziavilág valóban egy létező világ – amiben a próféciák szerint zsarnokká válik hősünk és elpusztítja az érdekes teremtmények és szórványos elektromos kisülések által jellemzett, egy sötétedő vidéket.
 • A Netflix még idén be fogja mutatni a Daredevil 3. évadját és a Making a Murderer folytatását, legalábbis ezt mondta egy Netflix-es fejes egy konferenciabeszélgetésen.
 • Az ITV2 berendelte a Timewasters 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Nailed It! 3. évadját. Decemberben jön újabb 7, ünnepi témájú epizód.
 • Jason Rothenberg, a The 100 készítője beszél az évad zárásáról. Itt is. Meg itt is.
 • Emily Osment (Gabi) beszél a Young & Hungry sorozatzárójáról.
 • Joy Nash (Plum) beszél a Dietland fináléjáról.
 • Állandó szerep: Julianna Margulies – Hot Zone (NatGeo), Diane Guerrero – Doom Patrol (mint Crazy Jane),
 • Vendégszerep: Riley Voelkel – Roswell, New Mexico, Charles Kimbrough – Murphy Brown (több rész), Josh Peck – Fuller House, Susan Walters – The Flash (megint),
 • Pilotszerep: Beau Bridges – Robbie (Comedy Central), Willa Fitzgerald, Herizen Guardiola, Marlo Kelly – Dare Me (USA)
 • Interjú: Vince Gilligan + még egy (a Better Call Saul egyik készítője), Nick Offerman (a Making It egyik műsorvezetője), Sonya Cassidy (Liz – Lodge 49), Jane Levy (Jackie – Castle Rock),
 • A VIASAT3 új vetélkedője Gundel Takács Gábor műsorvezetésével 08.27-én fog kezdeni A KérdezŐ címen. Ez napi lesz hat héten át. A játékosok random emberek kérdéseire válaszolhatnak, majd a napi legjobb a döntőben sztárok (Ónodi Eszter, Hajós András, Rúzsa Magdi, Scherer Péter) kérdései nyomán nyerhet akár 10 millió forintot.
 • Pilotszkript: How The Other Half Hamptons – Freeform, komédia, készítő: ??, executive producer:  Kelly Ripa és Mark Consuelos – Jasmin Rosemberg könyve alapján, egy Hamptons-béli kiadó házról, és arról az éves rituáléról, ami során manhattan-i huszonévesek szállják meg minden nyáron mintegy ott táborozva. A főhős három fiatal lány (egy jó, egy vad és egy hirtelen szingli, nagyon monogám) – valamint egy 10 hálószobás ház, 40 idegen és vég nélküli bulik, amik persze olyan összejövésekkel végződnek, amiket megbán az ember.
 • Új sorozat: Störst av allt / Quicksand – Netflix, svéd, készítő: Camilla Ahlgren – Malin Persson Giolito könyve alapján, rendező: Per-Olav Sørensen és Lisa Farzaneh, Stockholm egyik gazdag környékén lévő iskolájában fegyveres tömegmészárlás történik, ami után egy átlagos diákot vádolnak meg a tettel. A sorozat során a tragikus nap eseményeire fény derül, miképp a főhős kapcsolatára is egy fiúval és annak diszfunkcionális családjával. Szereplők: Hanna Ardehn, William Spetz, Felix Sandman, David Dencik, Reuben Sallmander, Anna Bjork, Evin Ahmad és Christopher Wollter. Forgatási helyszín: Svédország és Horvátország.
 • CeeLo Green visszatér a The Voice-ba, az új szezonban, mint Adam Levine tanácsadója lesz jelen.
 • Kelly Clarkson egy napközbeni talkshow pilotját forgatja le 2019-es tervezett kezdésre.

9 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2018. 08. 09. 09:32

Magyar premier:

Az utolsó ember a földön (Last Man On Earth) – 1. évad, szeptember 18, Comedy Central, napiban dupla résszel; 2. évad szeptember 27-től <- az időpontok miatt mindkettőt egy nappal később is lehetne említeni, de a tévéműsoros napok általában reggelente nullázódnak

Pedagógerek (Teachers) – 1. évad, szeptember 1, Comedy Central

Kissur - 2018. 08. 09. 09:41

Bullseye! Na végre! Remélem akkor visszatér Punisher is és lesz egy jó kis céllövöldés rész.

A Baywatch de jól néz ki HD-ben. Lehetne ilyet csinálni több régebbi sorozattal is.

antares69 - 2018. 08. 09. 10:17

Az Atypical S2-ről tud vki közelebbit? Az IMDb szerint augusztusban indul.

winnie - 2018. 08. 09. 10:27

antares69: ezért nem ér sokat az imdb ilyen szempontból (vagyis az ember nem tudja, hogy mit írtak be kamura, és mit úgy, hogy van alapja). gondolom, az augusztus valamelyik tudatlan user beírta, mert az előző szezon is augusztusban indult. ami amerikai, az itt tényleg naprakész: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/01/13/2018-as-sorozatos-premiernaptar/ – a magyar premierdátumokkal ellentétben sokkal gyakrabban frissítem.

a netflixes premierdátumok megnézhetők a netflix felületén is, minden hó elején kiadják a premierek listáját, szóval biztos, hogy nem augusztus lesz (hacsak nem valamiért minden bejelentés nélkül indítják el). mostanság már a novemberi premiereket jelentgetik be a szolgáltatónál, de még októberben is vannak lyukak, szóval szerintem valamikor ősszel el fog kezdődni, de egyelőre biztos, hogy nincs semmi róla.

Sorozatgyilkos - 2018. 08. 09. 10:43

Idén 4 Marvel szuperhősös sorozat a Netflixen? Kicsit sok, mi lesz jövőre? Csak a Punisher 2. évadát tudom elképzelni.

steewolf88 - 2018. 08. 09. 11:10

Sorozatgyilkos!

Már forgatják a JJ 3.évadát!

antares69 - 2018. 08. 09. 11:10

OK, köszönöm az info-t! Tavaly az egyik nagy kedvenc volt az Atypical, remélem hozza azt a színvonalat a 2. évad is!

Eni - 2018. 08. 09. 12:13

Magyar jelenlét a The Bold Type 2×10-ben. A Four Seasons grasham palace benne volt mint francia szálloda.

kiskiraly - 2018. 08. 09. 18:10

Nem tudom kinek mennyire érdekes, de az EBUstreamen Szántó Dávid az angol(!) társkommentátor úszásban a multi-sport EB-n.

https://www.eurovisionsports.tv/EuropeanChamps18/aquatics/

És már korábbi napokon is kiszúrtam a hangját :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz