login |

Hírpéntek

2018. 08. 10. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar tévés premier: Állatok 3. évad, Mr. Peabody és Sherman Show 4. évad + Holnapi magyar premier: Oxfordi gyilkosságok 3. évad, Fehér hó 2. évad + Holnapi magyar tévés premier: Sr. Ávila 4. évad,
 • Premier: Beach Cops S3 + Finálé: Big Juice: My Adventure at Camp S1, Live PD Presents: PD Cam S1
 • Teljes évados premier: La Casa de las Flores S1 (Netflix), Insatiable S1 (Netflix), All About The Washingtons S1 (Netflix), Voltron: Legendary Defender S7 (Netflix), 72 Dangerous Animals S3 vagy 72 Dangerous Animals Asia S1 (Netflix), Afflicted S1 (Netflix), Ponysitters Club S1 (Netflix), Million Pound Menu S1 (Netflix) – 8 Netflixes premier!
 • Új standup-különkiadás: Demetri Martin: The Overthinker (Netflix)
 • Magyar premier – VIASAT6: 08.28 Idővonal (Travelers) 1. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 09.10 Alma és Hagyma (Apple & Onion) 1. évad
 • A Homeland 8. évadja júniusi premiert kapott. 2019-eset, természetesen.
 • A CBS All Access pár futó és pár minisorozatos Star Trek-szériában is gondolkodik, s bár beszéltek róla, egyelőre nem prioritás, hogy az STD-ben is látott Michelle Yeoh főszereplésével készült legyen az egyik.
 • Hivatalos a Carlton Cuse-féle Locke & Key-adaptáció 10 részes sorozatberendelést kapott a Netflix-től. Újraforgatják és újracastingolják a legutóbb a Hulu által passzolt pilotot, aminek a készítői Aron Eli Coleite és Meredith Averill lesznek Cuse és Joe Hill mellett.
 • Egyelőre még nincs előrelépés a Game of Thrones-os készítők, David Benioff és D.B. Weiss által tervezett új HBO-s sorozat, a Confederate (bővebben róla itt) terén, hiszen nem csak nekik, hanem két készítőtársuknak is bőven van elfoglaltsága.
 • Megerősítésre került, hogy Nathalie Kellie távozik a Dynasty-ből – a 2. évadban Ana-Brenda Contreras jön a helyére, mint a “valódi Cristal“. Hogy ez mit jelent, passzolom.
 • Kiefer Sutherland biztos, hogy executive producere lesz a 24-spinoffoknak, ha az egyik berendelésre kerül, de egyelőre arról nincs hír, hogy szerepelne-e.
 • A Legacies című The Originals-spinoff abban fog különbözni az elődöktől, hogy zömében heti szörnyes, monster of the week-es lesz a szerkezete.
 • A Netflix szerint folyamatosan folynak megbeszélések arról, hogy Marvel-es sorozataik kiegészítő karakterei, mint The Punisher, spinoffot kapjanak, de egyelőre még nem materializálódott még semmi.
 • A Riverdale – 3×04 a gyerekek szülei fiatalkorára fognak vissza flashback-elni – és a fiatal színészek fogják játszani a szüleiket alakítók karaktereit.
 • A YouTube Premium berendelte a Mind Field 3. évadját.
 • A Nickelodeon berendelte a Henry Danger 5. évadját.
 • Shawn Hatosy (Pope) beszél a mostani Animal Kingdom-részről. Ez meg egy általa írt cikk arról, hogy milyen volt rendezni az epizódot.
 • Peter Gould, a Better Call Saul egyik készítője beszél az évadnyitóról.
 • Shamier Anderson (Dolls) beszél a Wynonna Earp legutóbbi részében történtekről.
 • Vendégszerep: Brent Spiner, Robert Baker – Supergirl (visszatérők), Steven R. McQueen – Legacies, Shelley Conn, James D’arcy – The Rook (visszatérők), Jolene Purdy – The Magicians (visszatérő),
 • Állandó szerep: Julia Ormond – Gold Digger (BBC), Roberta Colindrez – Vida S2,
 • Pilotszerep: Abigail Spencer – Reprisal (Hulu), Austin Abrams, Lily Donoghue, Cooper Koch, Keenan Jolliff, Ronen Rubinstein, James Bloor – Less Than Zero (Hulu),
 • Interjú: Chris Lang (az Unforgotten készítője), Mackenzie Phillips és Henny Russell (Barb és Carol – Orange Is The New Black), Jakob Verbruggen (a The Alienist házi rendezője), Will Forte (a The Last Man on Earth készítője),
 • A Bors infói szerint az Ide Süss! 3. évadjának már nem Hajós András lesz a műsorvezetője.
 • Simon Pegg és Nick Frost közös produkciós cége, a Stolen Pictures két sorozatot kezdett el fejleszteni, azaz pilotszkripten dolgoznak. A We Never Sleep egy nyomozós thrillerkomédia, ami a “szekálással, igazsággal, moralitással, mentális egészséggel és a Brexit utáni kisvárosi élettel” foglalkozik. Míg a Chemistry egy többzsánerű sorozat, ami felteszi a kérdést, hogy mit is jelet embernek lenni, miközben a történet főhősei az életükért menekülnek.
 • Új sorozat: Beforeigners – HBO Nordic, 6 rész, norvég, készítő: Anne Bjørnstad és Eilif Skodvin, rendező: Jens Lien. Fekete humorú bűnügyi sorozat, mely a közeli jövőben játszódik, egy olyan világban, mely újfajta jelenségre lesz figyelmes, mely során mindenfelé fényvillanásokat látnak az óceán fölött, mely során rejtélyes módon a múltból származó emberek kezdenek el megjelenni – van, aki a kőkorszakból, van, aki a vikingek korából, és van, aki a 19. század végéről. Pár évvel később, egy viking korból származó nő összeáll egy nyomozóval, hogy felderítsék az igazságot az egyik ilyen jövevény megölésének ügyében. Munkájuk során pedig egy nagyobb összeesküvésre is fényt derítenek, melynek köze van a jelenségekhez. Szereplők: Nicolai Cleve Broch és Krista Kosonen.
 • A Nevision megvásárolta MG Leonard gyerekkönyv-sorozatának, a Beetle Boy-nak (itthon: A bogaras fiúitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), valamint folytatásainak (Beetle Queen – Bogárkirálynő és Battle of The Beetles – Bogarak harca) a tévés adaptációs jogait – a készítő is maga az író lenne. Egy 13 éves fiúról, aki elrabolt édesapját keresve egy különleges bogarakból álló hegyet fedez fel, és szembe kerül a divatvilág “őrült tudósaként” számon tartott nővel, aki riasztó vonzalmat mutat a rovarok iránt.
 • A FOX Mental Samurai címmel Rob Lowe műsorvezetésével rendelt be vetélkedőt, vagyis mentális akadályversenyt, ahogy ők mondják. Ebben versenyzőknek kell kérdésekre gyors és pontos válaszokat szolgáltatni – miközben nagy sebességgel forgatják őket 360 fokban a díszletben.
 • A Lifetime két új spinoffot rendelt be a Married at First Sight-hoz. Ezek címei: Married at First Sight: Honeymoon Island és Married at First Sight: Happily Ever After. Az elsőben korábbi, sikertelenül összehozni próbált pároknak próbálnak újabb esélyt adni, a másodikban pedig 3 korábbi, összehozott pár életét követik majd. 8-8 rész.

9 hozzászólás Ne habozz!

Badrás - 2018. 08. 10. 09:28

Nem értem “A Netflix szerint folyamatosan folynak megbeszélések arról, hogy Marvel-es sorozataik kiegészítő karakterei, mint The Punisher, spinoffot kapjanak.” Nem forog már a 2. évad? Vagy mozifilmre gondoltak?

winnie - 2018. 08. 10. 09:38

úgy értem, hogy punisher karakteréhez hasonlóan más is spinoffot kapjon.

Badrás - 2018. 08. 10. 09:39

winnie: értem, köszi a választ

dochollywood - 2018. 08. 10. 09:57

Man Enough összes része (4 epizód) felkerült Youtube-ra.

Egy laza vacsora keretei között beszélgetnek kötetlenül Hollywood ismert/kevésbé ismert személyiségei (hol komoly hol kevésbé komoly témákról).

https://www.youtube.com/watch?v=dVsbYas4tVo

Tyberius06 - 2018. 08. 10. 11:30

Ha Pegg és Frost mellé olykor beugrana Wright is mondjuk egy pilot rendezéssel pl… :D
Kiváncsi vagyok főleg az elsőre, szeretem a közös filmjeiket.

Anonymus - 2018. 08. 10. 15:32

A Netflixnél melyik Marvel karakterekből gondolkodnának spinoffon? Végignéztem az összes Marvel sorozat 1. évadát, Daredevilnél a 2.-at is, de egyedül a Punisher volt az, akiből érdemes lett csinálni egyet, más hős karakterek nem nagyon bukkannak fel. Esetleg még Elektra, a melléksezereplők meg nem vinnének el egy sorozatot.

Anonymus - 2018. 08. 10. 18:59

Winnie:

Szerinted Mr. Robot és Black Mirror évad még várható idén?

winnie - 2018. 08. 10. 20:31

“Szerinted Mr. Robot és Black Mirror évad még várható idén?”

szerintem egyik sem, a mr. robot forgatása nemsokára kezdődik ez alapján: https://www.productionweekly.com/production-weekly-issue-1105-thursday-august-9-2018-231-listings-49-pages/#more-38311

a black mirror pedig simán befuthat, ha nem kötik az orrunkra a részleteket, de tavaly ilyenkor azért tudtuk a legtöbb rész szereposztását és készítőit szerintem, most meg nem soknak tudjuk.

kiskiraly - 2018. 08. 11. 19:32

A legnézetebb Neflix-es streamelt sorozat: a Jóbarátok
(Egy 2500 fős közvéleménykutatás alapján)
https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-45095819

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz