login |

Délelőtti videó 3.: Comicstaan

2018. 08. 12. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Ázsia sorozatozik, standup, video,

10 millió klikk nem tévedhet, India hatalmas piac a streaming szolgáltatóknak. Már az Amazon és a Netflix is bemutatta első indiai sorozatát, és most az Amazon itt van egy standup komikusos, mentoros reality-versennyel, ami nálunk is elérhető, de tippre nem lesz túl népszerű. Pedig angolul van. Elvileg. És kiderül belőle, hogy milyen az indiai humor.

Előzetes a tovább mögött.

2 hozzászólás Ne habozz!

polovcev - 2018. 08. 12. 13:06

Ezt én biztosan kihagyom.

Ugyanakkor eszembe juttatta azt a dokut, amikor indiai származású amerikai színészek, tévések etc. morognak a Simpsonsra Apu kiejtése miatt (is).

Nem hallom a különbséget, az istennek se.

winnie - 2018. 08. 12. 16:10

nem csak az indaiak morognak, hiszen a doksiban mások is megszólaltak – és apu kiejtésével sincs gond, hiszen a tipikus, “bóti” indiai akcentusra épül, amit más sorozatokban is hallani. a gond igazából szerintem az volt, hogy egyrészt nem nagyon volt más indiai karakter a tévében, és ezt is fehér színész jelenítette meg kvázi sztereotípiákra felhúzva. a sztereotípia nyilván valóságalapú, a karakter is vicces, ez nem volt vitás, csak nem érint jól ma már egyeseket.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz