login |

Promóképek: A mi kis falunk 3. évad

2018. 08. 14. 16:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hazai termék, kandi,

Az RTL Klub ma jelentette be, hogy A mi kis falunk 09.01-jén folytatódik a 3. évaddal, ami azt jelenti, hogy a szezon minden bizonnyal ketté lesz bontva, mondjuk 8+8-as osztásban (vagy ahogy alakul) – tippre ezek közül néhány részt még a 2. évadhoz forgattak. Vagy nem. Mielőtt az előzetes megérkezne, pár promóképet adtak ki az új szezonhoz, ezek vannak a tovább mögött.

 

5 hozzászólás Ne habozz!

Szula - 2018. 08. 14. 17:39

Mivel Június eleje óta forgatnak folyamatosan nem hiszem hogy a tavalyi forgatásból maradt valami. Olyan 2 és fél hónapot forgattak az elöző évadoknál amiből 8 rész lett és kb most tartanak a forgatás felénél a 16 rész miatt. Elvileg októberben fejezik be a forgatást így a 8+8 elosztást jól gondolod mivel én is így halottam a sorozaton dolgozóktól. (Itt élek ahol játszódik a sorozat.)

Mate4182 - 2018. 08. 14. 20:20

nem hittem volna egy eve hogy ezt valaha leirom:

nem vartam meg magyar musort soha ugy mint ezt :D

mind a ket evadot imadtuk bnommel szoval tukon ulve varjuk a harmadikat is (ami vegre normalis hosszusagu lesz(

Kissur - 2018. 08. 15. 07:12

Na az RTL húz egy AMC-t, és két 8-as félévadot küld képernyőre? :D Én nem vagyok biztos ebben a hivatalos tájékoztatóig. Szerintem túl sok lenne. De hét két évadot összevonnak, akkor simán lehet.

Running - 2018. 08. 15. 08:39

Remélem a 3. évadban kicsit visszakapcsolnak a fogyatékosságból, mert túltolták. Sokszor már olyan érzésem volt, hogy az egész faluban csak súlyos értelmi sérültek laknak, a viselkedésük alapján. Nem találtam már annyira viccesnek, inkább kínosnak.
Stoki ennek az iskolapéldája. Nem értem a szerepét és rohadtul nem vicces az, amit kihoznak a karakterből.

hívatlanvendég - 2018. 09. 09. 11:42

Stokit én is túljátszottnak érzem, de mivel nem kedvelem Szabó Győzőt, ezt az ő habitusának tudtam be. De a 2. évad közepétől a lódoki karaktere is sok. Remélem, idén visszafogják őket picit, mert különben nem vicces, hanem nevetséges lesz a sorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz