login |

Hírszerda – Castle Rock 2. évad!

2018. 08. 15. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar tévés premier: Karmok 1. évad
 • Premier: 800 Words S3 (folytatás), Search for Second Earth S1, Little Life on the Prairie S1, Jamie Cooks Italy S1, Bollywood-The Worlds Biggest Film Industry S1, Great British Menu S13, Murder By Numbers S2 + Finálé: Teachers S3 (nyári), Escape The Night S3, Bizarre Foods America S12, No Passport Required S1, Post Radical S1, Dark Waters: Murder In The Deep S1
 • Teljes évados premier: Sugar S1 (YouTube Premium)
 • Magyar premier – RTL Klub: 09.01 A mi kis falunk 3. évad
 • Magyar premier – TV2: 08.29 Briliáns elmék (Suits) 7. évad
 • Magyar premier – Comedy Central: 09.18 Az utolsó ember a földön (Last Man On Earth) 1. évad
 • Ethan Peck fog Spock-ként vendégszerepelni a Star Trek: Discovery-ben.
 • A Shameless 9. évadját a Showtime két 7-es részletben fogja leadni. A 10.21-i félévadfinálé után 01.20-án fog visszatérni a sorozat.
 • Mégiscsak benne lesz Glenn Howerton (Dennis) az It’s Always Sunnyin Philadelphia 13. évadjának majdnem összes részében.
 • Az ABC újabb Marvel-sorozatot tervez készíteni, de még nem beszélhetnek róla.
 • Will Forte egy podcastben elmondta, hogy mi lett volt a The Last Man on Earth 5. évadjában, illetve hogy oldották volna fel a cliffhangert. Itt el is lehet olvasni.
 • Kelsey Grammer is jelezte, hogy van realitása a Frasier című klasszikus NBC-s komédia felélesztésének/folytatásának, csak kéne egy jó alapanyag.
 • Mozifilm készül a Cartoon Network-ös Steven Universe alapján. Egyelőre semmit sem lehet tudni róla, így nevezzük Steven Universe: The Movie-nak.
 • A YouTube Premium azért változtatott nevet YouTube Red-ről, mert kissé pornós hangzása volt, meg aztán nem nagyon fedte le a szolgáltatást, mely mostantól kezdve minden sorozata esetében minimum 20 perces epizódhosszt vár el.
 • Folytatást kap a Murder on the Blackpool Express, a címe Death on The Tyne lesz. Johnny Vegas, Sheila Reid és Sian Gibson vissza fog térni a főszerepben. A történet egy Amszterdam-ból induló kompon fog játszódni. További szereplők: Felicity Montagu, Doon Mackichan, Don Gilet, Tony Gardner, Taj Atwal, Georgie Glen, David Mumeni, Sue Johnston és James Fleet.
 • Az Atypical 2. évadja 09.07-én kerül fel a Netflix-re.
 • Roberto Aguirre-Sacasa, a Riverdale készítője egy újabb spinoffot tervez sorozatának a 2019/20-as évadot célba véve, de semmit nem árult el róla, csak annyit, hogy nagyon más lenne, mint az anyasorozat.
 • A Killing Eve 2. évadjában nem fog akkora szerepet vállalni a készítő, Phoebe Waller-Bridge, de ettől még ugyanúgy aktívan részt vesz a sorozatban. A vezető író Emerald Fennell lesz, és két új rendező (Lisa Bruhlmann és Francesca Gregorini) is érkezik, hogy részt vegyen a kreatív folyamatokban.
 • A Hulu berendelte a Castle Rock 2. évadját.
 • A Nickelodeon berendelte a The Dude Perfect Show 3. évadját.
 • A Universal Cable Productions négy női rendezőt szerződtetett le pilotjai mellé: Steph Green – Dare Me (USA), Ana Lily Amirpour – Briarpatch (USA), Laure de Clermont-Tonnerre – The Act (Hulu) és Kari Skogland – Slaughterhouse-Five (egyelőre még csatorna nélkül).
 • Zander Lehmann, a Casual készítője beszél a sorozatzáró szezonról. Itt pedig a készítők és a színészek mondtak még ezt-azt.
 • Adrien Morot és Kate Biscoe, a Sharp Objects sminkesei beszélnek a sebhelyek elkészítéséről. Itt is.
 • Vendégszerep: Dustin Milligan, Annie Q. – Blindspot, Jake Abel, David Barrera – Dirty John (visszatérők), Sam Huntington – A Million Little Things (visszatérő), Annie Ilonzeh, Steven Boyer – Chicago Fire (visszatérők),
 • Állandó szerep: Danielle MacDonald – Unbelievable (Netflix), Jessica Raine – Baptiste (BBC),
 • Interjú: Derek Simonds (a The Sinner készítője), Mackenzie Philips (Barb – Orange Is The New Black),  Liz Garbus (a The Fourth Estate rendezője), Judd Apatow (a The Zen Diaries of Garry Shandling rendezője), Laura Gomez (Blanca – Orange Is The New Black),
 • A mi kis falunk 3. évadjában állandó szereplő lesz Nagy Sándor. Hogy hogyan, nem tudom, mert pont nemrég mondtam színházban a feleségemnek (azt hiszem, a 39 lépcsőt néztük), hogy szinte minden darabban látom őt.
 • Új sorozat: The Faction – Netflix, 8 rész, brazil, készítő és rendező: Pedro Morelli, a 90-es években játszódó thriller egy őszinte és elkötelezett ügyvédnőről, aki rájön, hogy eltűnt testvérét évekre bebörtönözték egy feltörekvő bűnszervezet vezetőjeként. A nő rendőrségi kényszerítés hatására besúgó lesz és testvére ellen kezd dolgozni, de mikor közelebbről megismeri az új világot, elkezdi megkérdőjelezni a törvényhez való hozzáállását, és szembesül saját sötét oldalával, amiről azt sem tudta, hogy létezik.
 • Új sorozat: The Ropes – SBS, 4 rész, ausztrál, készítő: Helen Bowden és Courtney Wise, rendező: Shannon Murphy, egy feltörekvő iraki-ausztrál bokszedzőnőről, aki egész életében bálványozta világbajnok apját, azonban álmait követve az apja háta mögött szervezi meg egyik bokszolója profi debütálását az apja régi promóterének segítségével. Szereplők: Keisha Castle-Hughes, Nicole Chamoun, Igal Naor és Jack Thompson.
 • Az Overbrook Entertainment megvásárolta Buddy Levy könyvének, a Conquistador: Hernan Cortes, King Montezuma, and the Last Stand of the Aztecs-nek a tévés adaptációs jogait. A könyv a hódítás, a gyarmatosítás és ellenállás tragikus története, mely során birodalmak győzedelmeskednek és civilizációk buknak el annak köszönhetően, hogy két olyan világ ütközik meg, amelyek korábban ismeretlenek voltak egymás előtt. A középpontban Hernan Cortes, az egyik legnagyobb hódító, és Montezuma, egy ősi világ komplex vezetője – valamint kettejük harca.
 • Az ABC berendelte a Celebrity Family Feud 5. évadját, a The $100,000 Pyramid 4. évadját és a To Tell the Truth 4. évadját.
 • Ismét nekiálltak az American Gladiators című fizikai vetélkedő felélesztésének – a fejlesztést az eredeti producer, John Ferraro, valamint a Seth Rogen/Evan Goldberg-duó vezeti.
 • A WE tv-s Marriage Boot Camp Reality Stars 11. évadjának résztvevői: Aubrey O’Day és DJ Pauly D, Kim Richards és Wynn Katz, Puma és Quani, Momma Dee és Ernest, Desiree Hartsock és Chris Siegfried.

13 hozzászólás Ne habozz!

len90 - 2018. 08. 15. 09:19

A Sharp Things továbbra is Sharp Objects, ezt már korábban is elírtátok, úgy tunic rosszul rögzült én is vagyok így dolgokkal néha :)

len90 - 2018. 08. 15. 09:20

Ja és az Atypical más nagyon várós, hó, hogy ilyen korán jön, már kezdtem megijedni, hogy cask jövőre, mert nagy volt körülötte a csend…

dochollywood - 2018. 08. 15. 09:25

The Romanoffs mini-előzetes:

https://www.youtube.com/watch?v=_Eman2n3kDs

CsuDa - 2018. 08. 15. 09:25

A Frasiert imádtam, kár, hogy szinkronosan ha jól rémlik az utolsó 1-2 évadot már nem adták le, feliratot meg azóta se találtam hozzá…

Eny - 2018. 08. 15. 09:44

örülök a Castle Rock 2. évados berendelésének, nekem eddig nagyon tetszik ez a sorozat. a hangulata annyira jó, h nem tudok ellenállni neki.

Mate4182 - 2018. 08. 15. 10:30

aldasom a tv2 szinkronokert felelos stabjara …

de nem lehetne hogy a Suits 7. evad szinkronizalasa helyett mondjuk leszinkronizaljak a 3-4-5. evadot?

by the way: nem is tudtam hogy van a perfect dudenak nickelodeonos musora :D

Flanker - 2018. 08. 15. 10:36

“mert kissé pornós hangzása volt”

És ez SENKINEK se esett le az első pillanatban, meg az előtte lévő hetekben amkor valaki kitalálta és rábólintottak? :D :D Pedig a Red Light District nem egy mai név :)

dochollywood - 2018. 08. 15. 11:43

Tell Me A Story előzetes:

https://www.youtube.com/watch?v=KtCYwUJ6E-I

juhaszvik - 2018. 08. 15. 11:52

Flanker: nem a vörös lámpás negyedes asszociációval van gond (durva is lenne, ha emiatt nem használnák a szót), hanem egy pornós oldal, a Red Tube miatt:
“YouTube Red is now YouTube Premium … and sounds less like porn site RedTube”

Flanker - 2018. 08. 15. 12:35

juhaszvik: Oké, viszont gondolom az az oldal se tegnap lett a semmiből hanem x(xx)éve létezik :)

GYV - 2018. 08. 15. 13:35

Szeptember 5-én indul a Vámpírnaplók 7. évada az RTL Spike-on.

Ace - 2018. 08. 15. 15:00

“Ethan Peck fog Spock-ként vendégszerepelni a Star Trek: Discovery-ben.”

Nagy kár ,hogy nem Quinto mert őt eléggé elfogadták a rajongók most meg megint egy új színészt kell megszokni. Szerintem simán be tudott volna ugrani cameo-zni nem hiszem ,hogy olyan elfoglalt de gondolom ez megint így olcsóbb volt a stúdiónak… hát most villantaniuk kell viszont.

Edrick - 2018. 08. 15. 15:38

Atypical, yay! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz