login |

Hírvasárnap

2018. 08. 19. 08:15 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A Thunderman család 4. évad (folytatás)
 • Premier: Esme & Roy S1, Celebrity Big Brother UK S22, Treehouse Masters S10, Hip-Hop Houdini S1, Impossible Celebrities S1, The Big Asian Stand-Up S1, Phil Spencer’s Stately Homes S2 + Finálé: DuckTales S1, Unplugged Nation S2, Cooper’s Treasure S2, Extreme Cake Makers S2
 • Magyar premier – COOL: 08.27 A specialista (Nyjuhacs / The Sniffer) 3. évad
 • Magyar premier – Duna: 09.02 Magyarország, szeretlek! ?? évad
 • Magyar premier – HBO3: 09.02 Még egy bevándorló (Just Another Immigrant) 1. évad
 • A pilot leforgatását követően megkapta a hivatalos sorozatberendelést az HBO-tól a Watchmen, aminek így a premierje még 2019-ben várható.
 • A Star Wars Resistance premierje 10.07-e lesz.
 • Miután kiderült, hogy a Shadowhunters közvetve a Netflix miatt kapott kaszát a Freeform-tól, most az is napvilágot látott, hogy a Famous in Love esetében a Freeform több pénzt akart kapni a Hulu-tól, hogy biztosíthassa a sorozat 3. évadját, azonban a platform ezt nem adta meg, így lendült a kasza.
 • Monica Owusu Breen, a tervezett Buffy The Vampire Slayer-reboot készítője ezt írta az aggódó rajongóknak. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem reboot, klasszikus reset lenne, hanem felélesztés, folytatás, ergó a főszereplője nem Buffy lenne, hanem egy új Vadász.
 • A korábbi sorozatberendelés ellenére nem lesz semmi az Oliver Stone-féle Guantanamo-ból (bővebben róla itt) , amit a Showtime passzolt, és amit a Weinstein-es kapcsolat mérgezett meg némiképp.
 • Újabb reboot terv: az NBC 1979 és 1988 között futó szitkomját, a The Facts of Life-ot élesztenék fel.
 • Elválnak Jenni Konner és Lena Dunham útjai. A Girls-ön és a Camping-en dolgozó duó csak más irányba fog tovább menni, nincs szó negatív dolgokról.
 • Az Ion Television szerezte meg a Chicago PD kábeles utósugárzásának jogait.
 • A Pose 2. évadja egy évvel az első után fog játszódni, 1989-ben. Legalábbis akkor kezd, és 1990. májusában ér véget, amikor Madonna kiadja a Vogue című kislemezét.was released.”
 • A This Is Us 3. évadjában lesz önálló Miguel-epizód.
 • Aidy Bryant Hulu-s sorozata, a Shrill, elvileg nem fogja befolyásolni a komikus szereplését a Saturday Night Live-ban.
 • A Legends of Tomorrow S4 évadnyitója a 60-as években, Woodstock-ban fog zajlani.
 • Az American Horror Story: Apocalypse-ben Cody Fern az első évados Michael Langdon-t (a gyereket) fogja alakítani felnőttként.
 • A Netflix elkaszálta a The Joel McHale Show with Joel McHale-t.
 • A Netflix elkaszálta a The Break With Michelle Wolf-ot.
 • Brian George és Madhur Jaffrey állandó szereplőnek lett kiemelve az NBC-s újonc komédiában, az I Feel Bad-ben.
 • A Who Is America? – 1×05 DJ-s “jelenetének” átvert interjúalanya, Inphamous beszél arról, hogy jött létre a szegmens.
 • Ramon Rodriguez (Ben) beszél a The Affair – 4×09-ről.
 • Az Elena of Avalor-tévéfilm, a 09.21-én érkező Song of the Sirenas vendégszereplői: Gina Rodriguez, Edward James Olmos, Rita Moreno, Prince Royce, Rosario Dawson és Javier Munoz
 • Interjú: Székely Csaba (a Terápia 3. évad egyik írója), Meghann Fahy (Sutton – The Bold Type), Channing Dungey + még egy (az ABC csatorna főnöke), David Stapf, Marc DeBevoise és Julie McNamara (a CBS All Access főnökei),
 • Az Amazon tájékoztatása szerint a Bosch 3. évad azért nem elérhető (még mindig) az Amazon Prime hazai kínálatában, mert nincsenek náluk a sorozat Magyarországra vonatkozó streaming jogai – szemben az első két évaddal. But why…?
 • Új sorozat: New Dogs, Old Tricks – Amazon, készítő: Candice Cain – tavalyi filmje, a What Happened Last Night spinoffja. A sorozat a film világában játszódik, és pár egyetemista barátra fókuszál, akik campuson töltött napi életük során diadalokat és megpróbáltatásokat tapasztalnak meg. Szereplők: Clay Aiken, Cody Calafioa, Amber Rose, Jessie Godderz, David Otunga, Clayton Snyder, Eric Roberts és Shelley Regner.
 • Új sorozat: 101 Dalmatian Street – Disney Channel, 52 rész, animációs, készítő: Maria O’Loughlin – Dodie Smith klasszikus regénye és a Disney-film (itthon: 101 kiskutya) alapján. Az új adaptációban a kutyák még mindig Észak-Londonban élnek, azonban ezúttal egy luxus körítést kapunk a dalmatákkal. A 21. században játszódó sztoriban a két legidősebb kutyatestvér, Dylan és Dolly lesz a főhős, az ő, szüleik és 97 testvérük kalandjait követhetjük. A rendező a magyar Weigert Miklós lesz, aki már jó ideje külföldi animációkon dolgozik.
 • A Buccaneer Media megvásárolta Elizabeth Macneal megjelenés előtt álló könyvének, a The Doll Factory-nek a tévés adaptációs jogait. Az 1850-es évek London-jában játszódó thriller egy feltörekvő művészről szól, aki egy babakészítő üzletben dolgozik, valamint egy világtól elvonult gyűjtőről, aki véletlenül összefutnak a Hyde parkban az 51-es világkiállítás építkezése közben, aminek következtében a férfiban egyre növekvő sötét megszállottság alakul ki a nő iránt.
 • Az E! berendelte a Total Bellas 4. évadját.
 • A CBS 10 részre berendelte a Million Dollar Mile című versenyreality-t, aminek többek között LeBron James lesz az executive producere, valamint a Big Brother-ös Allison Grodner és Rich Meehan. Ebben átlagos sportolók fognak mentális és fizikális feladatokban versengeni egy nagyváros lezárt utcáin, és természetesen 1M dollár lesz a nyereménye, aki letudja a címbeli egy mérföldet. A csavar: a versenyzőket nem csak egy nagyon durva akadálypálya, hanem elit sportolók is próbálják megakadályozni a sikerben.
 • Bear Grylls lesz a NatGeo-féle Hostile Planet műsorvezetője.

15 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2018. 08. 19. 08:23
GYV - 2018. 08. 19. 09:17

Magyar premier:

A boszorkányok elveszett könyve ( A Discovery of Witches) – 1. évad, szeptember 15 (feliratos), október 23 (szinkronos), HBO GO

Legacies – A sötétség öröksége (Legacies) – 1. évad, október, HBO GO

Bizaardvark (Bizaardvark) – új részek, 2. évad, szeptember 8, Disney Csatorna

Kacsamesék (Ducktales) – új részek, 1. évad, szeptember 10, Disney Csatorna

Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai (Miraculous) – új részek, 2. évad, szeptember 3, Disney Csatorna

Hotel Transzilvánia: A sorozat (Hotel Transylvania: The Series) – új részek, 1. évad, szeptember 24, Disney Csatorna

https://www.gyerek-vilag.tk/2018/08/a-disney-csatorna-szeptemberi-ujdonsagai.html

Devy - 2018. 08. 19. 09:32

Nocsak akkor ilyen hama lesz szinkronnal a Legacies – A sötétség öröksége hát először adják le az orginals 4 és az 5.évadát…

FP Jones - 2018. 08. 19. 10:23

What? Már adják majd szinkronosan a Legaciest? wtf..

Devy - 2018. 08. 19. 10:58

Szerintem először feliratosan aztan novemberben szinkronosan fog menni…..

karit - 2018. 08. 19. 11:08

“Kis Mr. Robot hír.”

Azért ez nagy hír. : (
Mármint, hogy Christian Slater szerint valószínűleg ez lesz az utolsó évad.
Gondolom, nem kaszára utalt, hanem tervezett lezárásra, esetleg pénzügyi okokra (Rami Mercury?).

GYV - 2018. 08. 19. 13:12

Állítólag a Bosch jogai az HBO-nál vannak egy ideje. Csak ők nem kezdenek vele semmit. Vagy nem akarnak.

DarkEagle - 2018. 08. 19. 14:15

Ez az HBO GO-s Legacies hír tényleg nem kamu? Mert ez nagyon fura nekem. Nem azért mert a tévében még megy az Originals itthon, hanem hogy egyáltalán megvette az HBO. :D Valamit tudhatnak ezek vagy szimplán csak úgy vélik, hogy ez nagyon jó lehetőség új fiatal nézőket toborozni ahogy tették ezt ugye a nem rég felvett pár új tini sorozataikkal is.

A másik része is fura egyébként mert gyakorlatilag ha jól tudom az Originals és a TVD itthon is elérhető a Netflixen. Nem tudom melyik csatornán adták de akkor gondolom vagy kivásárolták a jogokat vagy egy cég a két csatorna. Majd valaki felvilágosít.

Mondjuk a sorozatban így sem reménykedek jobban, hogy HBO megvette, elvégre a Beyond sem lett jobb attól hogy felkerült az HBO GO-ra. :D

GYV - 2018. 08. 19. 14:51

@DarkEagle: jelenleg hivatalos, de nem kizárt, hogy majd eltolják. Meg sem lepne. Ülnek most is egy halom sorozaton (lásd: Bosch S3), szóval bármi megtörténhet.

A Legacies hiába spinoff, külön sorozatként kell tekinteni rá és hiába van a másik kettő a Netflixnél, ezt külön kellett megvásárolni, az HBO pedig kapott is az alkalmon.

Elijah - 2018. 08. 19. 15:01

Nem tudom, mennyire van rá igény, de összegyűjtöttem pár Netflixes premiert, ha valakit esetleg érdekelne.

Marlon (magyar felirattal!) – 2. évad, augusztus 22.
Great News (magyar felirattal!) – 1. évad, augusztus 23.
Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon a Time) – 7. évad, szeptember 1.
Parányi varázslat (Good Witch) – 4. évad, szeptember 1.

Mielőtt valaki megkérdezné, ezek 99%-ig biztosak, hogy ekkor jönnek, mivel megjelentek az alkalmazás Coming Soon részében (csak androidosok számára látható).

Még van egy anime, ami jönni fog valamikor, de hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.

Elijah - 2018. 08. 19. 15:37

Az HBO nem vette meg az ekluzív streaming jogokat, ezért bármikor megvásárolhatná a Netflix is a Legacies-t. Egyébként nem ez lenne az első eset, hiszen több olyan sorozat is van, ami megtalálható mindkét szolgáltató kínálatában (pl. Ash vs. Evil Dead, Ray Donovan, The Affair).

zolkó - 2018. 08. 19. 16:52

Mr. Robot
Ha a 3. évadhoz hasonló színvonalat hoznak (vagy meghaladják azt), akkor semmi panaszom nem lesz, hogy lezárják. Legalább nem lesz rétestészta belőle. Meg lássuk be, Elliot nem képes megoldani a világ minden problémáját, akármilyen zseni is. Akkor zárják le (remélem hatalmas durrantással zárásként), amikor a sorozat még ereje teljében van. Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Snoopyzit30 - 2018. 08. 19. 18:37

“Az Amazon tájékoztatása szerint a Bosch 3. évad azért nem elérhető (még mindig) az Amazon Prime hazai kínálatában, mert nincsenek náluk a sorozat Magyarországra vonatkozó streaming jogai – szemben az első két évaddal. But why…?”

De nem a FOX-nál vannak?

winnie - 2018. 08. 19. 19:36

“De nem a FOX-nál vannak?”

az első 2 évad még most is fent van az amazonon. az első 3 évad tévében foxos volt. ha a fox+-on is fent van, akkor passz.

Thomas - 2018. 08. 19. 23:52

Már olvastam, hogy lesz Clay Aikennek ez a sorozata, hát komolyan mondom, nagyon kíváncsi vagyok rá:) Meg hogy mit fog játszani ebben, aminek a főszereplői egyetemisták. Tudom, hogy már szerepelt itt-ott, pl. a Sharknado 5-ben, de még nem láttam színészként semmiben, szóval érdekes lesz:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz