login |

Pilot: All About The Washingtons

2018. 08. 20. 15:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Joey, we’ve been married for 30 years, name one day i didn’t lie and manipulate you.

Kéne már nekem egy jó alánevetős sitcom újdonság, de úgy tűnik, hogy nem a Netflix fogja szállítani. A főhős feleségének fenti mondatában nagyjából minden benne van a sorozat humorából.

Igazából nem is rossz példáról van szó, simán lehet ilyen negatív panelekkel dolgozni, a nézőknek azt sugallni, hogy ez normális, a feleségek már csak ilyenek. Ezek legalább olyan baromságok, mint hogy az összes nő a pénzre hajt. Sőt, a kilométeres poénok is működhetnének.

Viszont a kiszámíthatóságot tudjátok mivel fejelték meg? Nem igazi színészekkel. Ez természetesen azt jelenti, hogy közük nincs az igazi komédiához. Sok sitcomot láttam már, mióta fut a Junkie, de előadásban ez az aljához volt közel.

Pedig az alap elmenne: egy szupersztár rapper visszavonul, és jobban részt vesz a családja életében. A feleség úgy dönt, hogy ez remek alkalom a saját brandjének építésében, viszont konfliktusokat is szül, hogy a férfi pár dolgot másképp gondol a gyerekek kapcsán, mint eddig az asszony tette.

Tipikus pár soros leírás, amiből akár bármi kisülhetne. A főszerepre megszerezték Joseph Simmons alias Rev. Run-t, a Run DMC egyik alapítótagját, de ott kellett volna megállniuk, és mellé jó színészeket keríteni, akik “megmentik” a jeleneteket. Ehelyett a sorozatbeli feleségét az igazi alakítja, akinek szintén nincs nagy gyakorlata a szakmában. Nyilván a való életben tök jó a dinamikájuk és a dokureality-jükben, a Run’s House-ban is működtek együtt, de ez a képernyőn, egy konkrétan megírt komédiában nem jön át.

Nyilván a végére a tanulság és az érzelmi töltet kicsit finomít a dolgokon, de ez sem tudja kihúzni az előtte levő perceket a szarból. Mi a fene van a hagyományos sitcomokkal manapság? Ez sima 4/10, tökmindegy igazából a pont, nem érdemes megnézni, csak annak, aki egy nagyon semmilyen, családbarát komédiával akarja szedálni magát, amire nem fog emlékezni másnap.

1 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 08. 20. 16:35

tok artalmatlan, erdektelen, nulldramas semmiseg a fuller house szellemeben, de legalabb nem kinos vagy pocsek, csak tipikus es semmilyen. 3-4/10.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz