login |

Hírszerda – Slasher 3. évad! The End of the F***ing World 2. évad!

2018. 08. 22. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Drunk History Australia S1, Saving Lives At Sea S3, Into The Fire S2, The Devil Speaks S1 + Finálé: Animal Kingdom S3 (vendégblogger?), Love Is ___ S1, We’re The Campbells S1, Fear Factor S9, Hip Hop Houdini S1, Weird, True & Freaky S4
 • Magyar premier – HBO GO: 08.31 Most nevess! (Kidding) 1. évad (előpremier)
 • Magyar premier – Spektrum Home: 09.01 DTK – Elviszlek magammal 1. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 09.03 Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai (Miraculous) 2. évad (folytatás)
 • A This Is Us 2. évados flashforwardjánál tovább nem fog menni a sorozat, az az idővonal fog szolgálni a befejezés előkészítéséhez. Nyilván nem azonnal, hanem jó pár történet elmesélése után.
 • A CBS All Access-es Twilight Zone-rebootnak annak antológia jellege miatt nincs de facto showrunnerje, de összességében Greg Yaitanes felügyeli a sorozatot.
 • 3 éves a hír, de még mindig áll, hogy a Stephen King-féle The Stand-es sorozatterv (amit anno a tervezett film minisorozatos felvezetésének szántak) fejlesztés alatt van a Showtime-ra, szóval még van esély rá.
 • A Netflix szívesen benne lenne egy 3. Master of None-évadban – erre csak Aziz Ansari-nak kéne készen állnia.
 • A Marvel Television a Disney tervezett streaming platformjára is tervez tévésorozatot készíteni.
 • A Crazy Ex-Girlfriend is színészt fog cserélni: Greg szerepét Skyler Astin veszi át Santino Fontana-tól.
 • Ramona Young állandó szereplő lesz a Legends of Tomorrow 4. évadjában.
 • Az It’s Always Sunny in Philadelphia 13. évadjában női rebootot kap a 10. évados The Gang Beats Boggs-epizód a pincérnővel, Artemis-szel, Max és Charlie anyjával.
 • Elkészül a Suits japán változata. A főszereplő Yuji Oda és Yuto Nakajima (fénykép) lesz.
 • Az American Vandal 2. évadja 09.14-én jön a Netflix-re, és az első szezonos péniszrajzolás után most egy, ööö, ürüléklopási ügy lesz a középpontjában.
 • Regina Hicks lesz a Central Park című Apple animációs sorozat társ showrunnerje Loren Bouchard és Josh Gad mellett.
 • Most már talán kimondhatjuk, hogy a Netflix berendelte a Slasher 3. évadját. A hivatalos Facebook-ra is kikerült, hogy készülőben van a következő szezon, plusz a borítón ott szerepel a Slasher III grafika.
 • A Channel 4 és a Netflix berendelte a The End of the F***ing World 2. évadját.
 • A Big Brother US mostani (itt is) és előző kiesője beszél a történtekről. És Julie Chen, a műsorvezető is nyilatkozott.
 • Michaela Watkins és Tommy Dewey, a Casual két főszereplője beszél a sorozat zárásáról.
 • Vendégszerep: Jane Lynch – The Marvelous Mrs. Maisel, Travis Van Winkle – Instinct (visszatérő), Lindsey Kraft – Dirty John, Tanc Sade – The Resident,
 • Állandó szerep: Nina Sosanya, Edward Bluemel – Killing Eve S2, Roger Cross – Coroner (CBC),
 • Interjú: Carrie Coon + még egy (Vera – The Sinner), Melanie Scrofano (Wynonna – Wynonna Earp), Sarah Paulson és Sandra Oh (az American Horror Story, valamint a Killing Eve főszereplője), Prentice Penny (az Insecure showrunnerje), Ramin Djawadi (a Game of Thrones és a Westworld zeneszerzője), Chloe Arnold (a Late Late Show-féle Crosswalk: The Musical-ek koreográfusa),
 • Az RTL Klub jövő héten már nem fogja adni szerdán a Privát kopók-at (alias Éber szemek), gondolom az őszi műsorrend miatt. A hivatalos reakció: “A sorozat természetesen visszatér majd az RTL Klub képernyőjére, a pontos dátumról a későbbiekben adunk majd tájékoztatást.”
 • Új sorozat: State of The Union – SundanceTV, 10 rész, angol, komédia, rövid formátum (10 perc), készítő: Nick Hornby, rendező: Stephen Frears, főszereplő: Rosamund Pike és Chris O’Dowd, egy nőről és egy férfiról, akik egy kocsmában találkoznak közvetlenül heti házaspár terápiájuk előtt. A részek bemutatják, milyen volt az életük, mi hozta őket közel egymáshoz, és mi miatt távolodtak el.
 • Új sorozat: Pikwik – Disney Junior, 52 rész (11 pecesek), animációs, készítő: Frank Falcone, Rachel Reade Marcus, Mary Bredin. Egy sündiszó lányról, aki egy mosómedvéből, egy macskából és egy vízilóból álló csapatát vezeti és meglepetésekkel teli csomagokat szállít városa színes és változatos lakóinak.
 • Az Imagine Television megvásárolta Carmen Maria Machado könyvének, a Her Body and Other Parties-nak a tévés adaptációs jogait, hogy Gina Welch készítésében epizodikus antológiát készítsen belőle. Afféle feminista Black Mirror-ról van szó, horrorisztikus történetekkel és provokatív párbeszédekkel a nemekről, különféle visszaélésekről, illetve arról, hogy hallgatták el nők történetét évtizedeken át.
 • A CBS csapott le az angol Love Island című, nagy sikerű trópusos, randis reality amerikai jogaira. Csak felületesen követtem, de eléggé hajaz a régi Paradise Island, Forever Eden és azok magyar variációira, bár biztosan vannak különbségek.
 • Salt, Fat, Acid, Heat címmel rendelt be 4 részre főzőcskés sorozatot a Netflix Samin Nosrat azonos című könyve alapján – ez 10.19-én fog érkezni. Ebben az író a világot fogja járni, hogy különleges finomságokat fedezzen fel.
 • A Showtime politikai dokusorozata, a The Circus 09.16-án tér vissza 9 részre, és egészen novemberig, az időközi választásokig fog tartani.

16 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 08. 22. 09:33

TEotFW 2.évad ez az! Azt tudtam, hogy nem volt hivatalos berendelés, de például a trakt.tv-n már ott van egy körülbelüli novemberi dátum. Sejtettem, pontosabban reméltem, hogy berendelik. És mondjuk így akkor tudhatjuk, hogy az 1.évad cliffhangere hogy végződött. Nagyjából.

winnie - 2018. 08. 22. 09:42

kissur: szerintem a traktv csak beírogat ezt-azt (bár nem tudom, más sorozatoknál mi a helyzet), én nem nagyon látom az esélyét, hogy egyhamar elkészüljön, a november teljesen valószínűtlennek tűnik. hacsak nem titokban fél évig forgattak, de tekintve a színészek és a készítők más melóját, ez meglepne – már csak azért is, mert a készítők is csak spekuláltak még nyáron is, hogy mi lehetne egy folytatásban, mert ugye a képregény ott ér véget, ahol a szezon. persze már volt effélére példa, szóval majd kiderül.

Fury - 2018. 08. 22. 09:50

“A Netflix szívesen benne lenne egy 3. Master of None-évadban – erre csak Aziz Ansari-nak kéne készen állnia.”

Aziznak nem volt valami #metoo ügye? Vagy azt azóta már semmis? Ha jól tudom, csak egy csaj blogolt róla, nem olyan cikk volt, aminek Woody Allen fia oknyomozott és írt a New Yorkernek. Én eddig azt hiitem, hogy neki is annyi, mert nem láttam azóta semmiben.

winnie - 2018. 08. 22. 10:03

ansari kapcsán nem hiszem, hogy ilyesmi bármikor felmerült volna.

az egészet nem érdemes úgy kezelni, hogy akit megemlítenek (az említések súlya is eltér) vagy akár komolyabban szóba hoznak, annak az egész karrierjének annyi. épp ellenkezőleg, ilyen csak kevesekkel történt, és még ők is simán kapnak vagy kaphatnak később második esélyt. van pár ember, akik ellen nagyon sokan hoznak fel vádakat és/vagy eleve bűncselekmény gyanújával nyomoznak – ők talán más kategóriát jelentenek, de a nyomozások és törvényes vizsgálatok eleve nagyon sokáig tarthatnak (még harvey weinstein ügyében sem lesz jó sokáig ítélet), és az is az ügyek jelentőségétől függ, hogy kit “temetnek el” totálisan, és ki veszít el mondjuk egy szerepet.

http://www.sorozatjunkie.hu/2017/11/15/a-zaklatasi-botranyok-sorozatokra-gyakorolt-hatasa-folyamatosan-frissitve/

bár egy ideje nem frissítettem, itt vezettem a sorozatok kapcsán a zaklatási ügyeket, és pl. ansari ügyét én sem találtam említésre méltónak, mert már akkor sem volt szó arról, hogy bármilyen módon érintené a tévés szerepeit. nyilván az más tészta, ha valaki nem akar együtt dolgozni vele a jövőben.

az esetek nagy részében a csatornák saját hatáskörben folytatnak vizsgálatot, de ezek egy része is eredmény nélkül zárult, és nem találtak semmit (máskor pedig azonnali kirúgással reagáltak, ld. 1-2 színész vagy író), illetve nem érintik a szóba hozott illető további sorsát. ld. james franco, matt weiner, vagy akár frissebb példák. például chris hardwick felfüggesztést kapott a vizsgálat idejére és már ismét műsort vezet. bár olyan is volt, aki ellen már harmadjára vizsgálódnak.

a lényeg, hogy az ügyek kezelése eléggé esetfüggő.

PositiveRush97 - 2018. 08. 22. 10:10

Kíváncsi leszek a TEOTFW 2.évadra, nem hittem, hogy tényleg berendelik, imádtam az 1.évadot, de őszintén szólva szerintem jobb lett volna ha inkább filmet csináltak volna belőle a rövid évad helyett, nekem tetszett úgy a befejezése ahogy volt, de amennyiben jó lesz jöhet csak nehogy olyan rossz legyen mint a 13ReasonsWhy 2.évada.

dochollywood - 2018. 08. 22. 10:33

A törvény őrei, kicsit más megvilágításban ;)

https://p1.picsto.re/Mwu5C.jpg

abba - 2018. 08. 22. 11:09

Igen, volt Ansarinak egy ilyen ügye, jó hosszú blogposztban írt egy félresikerült randiról a csaj. Vélemények voltak, de jogi következményekről egyáltalán nem hallottam.

Tihamér - 2018. 08. 22. 11:12

Rohadjon meg az Rtl Klub, ott ahol van.

Mate4182 - 2018. 08. 22. 11:13

japan Suits :D :D imadom mar most ! :D

kb egy eve olvastam hogy keszul az indiai/arab Suits is … egyszer lehet tartok egy nemzetkozi maratont

syxa - 2018. 08. 22. 12:21

Megjelenik Éva is a Lucifer 4. évadában:
https://www.tvinsider.com/710267/lucifer-season-4-inbar-lavi-eve/

Deny - 2018. 08. 22. 13:32

Szerintem a Private Eyes számaival sem voltak megelégedve az RTL-nél. Már a Szulejmánnal is megcserélték és 22:30 utánra került. Gondolom ez is közrejátszott.

Desmond Wallace - 2018. 08. 22. 13:59

Deny:

Nem jött be a csere az RTL-nek, mert a Szulejmán gyengébb számokat hozott 18-49-ben, mint abban a sávban a Privát kopók, utóbbi pedig tovább gyengült késő este.

Bár úgyis mindegy nekik, hiszen jövő héttől már csak 22 óra után lesz sorozat hétköznap este, így pedig a nyári sikersorozatnak (Doktor Murphy) se marad értelmes sáv az RTL Klubon.

Kissur - 2018. 08. 22. 14:32

dochollywood: Imádom a képeidet, amiket találsz. Rovatot neki! :D

kiskiraly - 2018. 08. 22. 18:29

Meghalt Székhelyi József.

kiskiraly - 2018. 08. 22. 23:30

Magyar jelenlét az E!-n az MTV VMA előtt a Red Carpeten

https://www.youtube.com/watch?v=qjJKYAwZpcU

syxa - 2018. 08. 23. 09:11

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz