login |

Hírcsütörtök – Ackley Bridge 3. évad! Kim’s Convenience 4. évad!

2018. 08. 23. 09:16 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Magyar tévés premier: Fekete tó 1. évad
 • Premier: Mr. Mercedes S2, Motorbike Cops S1. Made In Yorkshire S1 + Finálé: Yellowstone S1 (vendégblogger?), Harlots S2, Queen Sugar S3, Broken Trust S1, Men Fire Food S7, Speed Is The New Black S2, Reasonable Doubt S2
 • Teljes évados premier: Follow This S1 (Netflix),
 • Magyar tévés premier – HBO: 10.08 Most nevess! (Kidding) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 10.26 Legacies – A sötétség öröksége (Legacies) 1. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: 09.08 Sütimester Ausztrália (The Great Australian Bake Off) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Deadwind S1 (finn, eredetiben Karppi),
 • Az idei Nagy Nem Négyes DC-s Crossover a CW-n 12.09 és 12.11-e között fog lemenni The Flash – Arrow – Supergirl sorrendben vasárnap-hétfő-kedd bontásban, szóval lesz egy vasárnapi The Flash-rész.
 • A Nagy Nem Négyes DC-s Crossover-ben nem csak Batwoman fog szerepelni, hanem Superman és Lois Lane is – nyilván előbbi szerepében Tyler Hoechlin vissza fog térni.
 • Kiderült, hogy a Deadpool animációs sorozat tervének lelövése a Marvel sara, ők döntöttek úgy, hogy nem kell nekik Donald és Stephen Glover változata. Az FX-nek tetszett pedig.
 • Idén eddig 319 szkriptelt széria ment Amerikában, vagyis 5%-kal járunk a tavalyi év előtt, szóval év végére meglesz az 500-as volumen.
 • A Netflix is a készítő álláspontját visszhangozta a Gilmore Girls esetleges folytatása kapcsán, miszerint nem volt (még) semmilyen tárgyalás, de ettől még nagy rajongók.
 • Annak ellenére, hogy Gotham-be is eljut elvileg az idei képregényes crossover (vagy legalábbis az ott élő Batwoman szerepelni fog benne), a CW egyelőre nem tervezi Batman karakterének behozását az Arrowverse-ben. (Ezeket a sok “egyelőre” infókat a falra lehet kenni.)
 • A Riverdale a 3. évadban is tervez musical epizódot.
 • Dan Goor, a Brooklyn Nine-Nine showrunnerje megfogadta, hogy többet nem fejezi be cliffhanger-rel a sorozat szezonjait.
 • Matt Corman és Chris Ord csatlakozott társ-showrunnerként az NBC-s újonchoz, a The Enemy Within-hez.
 • Kínai feldolgozást kap az angol Humans című sorozat – ami maga is egy svéd sorozat feldolgozása.
 • A Channel 4 berendelte az Ackley Bridge 3. évadját.
 • A CBC berendelte a Kim’s Convenience 4. évadját. (A poén, hogy nem most, hanem már májusban, a 3. évados berendeléskor, csak az infót a bejelentő videó legvégére rejtették el…)
 • Jeff Yang, a Fresh Off The Boat főszereplőjének, Hudson Yang-nek az apja írt arról egyet, hogy milyen egy tévéző gyerek mellett felnőni.
 • Lauren Montgomery és Joaquim Dos Santos, a Voltron: Legendary Defender showrunnerjei beszélnek a 7. évadról.
 • Állandó szerep: Brendan Fraser – Doom Patrol (DC Universe, mint Robotman, de javarészt csak hangként), Jane Levy – What/If (Netflix)
 • Vendégszerep: Jeff Perry – Grey’s Anatomy (megint), Shalita Grant – Santa Clarita Diet (visszatérő), Michael Angarano – This Is Us (visszatérő), Michael Consuelos – Riverdale, Samantha Sloyan – SEAL Team (visszatérő), Chasten Harmon, Vannessa Vasquez – The Fix (visszatérők)
 • Interjú: Miriam Shor (Diana – Younger), Jim Carrey (Jeff – Kidding), David Harbour (Hopper – Stranger Things), Rebecca Sugar (a Steven Universe készítője), Audrey Morrissey (a The Voice egyik executive producere), Ming-Na Wen (May – Agent of SHIELD),
 • Meghalt Székhelyi József.
 • A TV2-es Csak show és más semmi-ben celebszereplő lesz Tatár Csilla, Köllő Babett, Vastag Csaba, Schobert Norbert, Horváth Éva, Eke Angéla – ők mindenféle produkciókkal fognak fellépni. Rajtuk kívül még további hat nevet fognak bejelenteni.
 • Új sorozat: Vikingskool – Disney Channel, 26 rész, ír-francia-norvég, animációs, 6-11 éveseknek szóló vikinges sorozat, amit eredetileg idősebbeknek terveztek. Afféle Top Gun vikingekkel, pár fiatalról, akik viking harcosnak tanulnak egy elit vikingiskolában. Hőseink persze nem csak a padokat koptatják, hanem mindenféle humoros és egzotikus kalandnak is részesei lesznek misztikus világukban.
 • Új sorozat: Sadie Sparks – Disney Channel, 52 rész, természetfeletti animációs komédia, készítő: Bronagh O’Hanlon, egy 14 éves lányról, aki felfedezi, hogy mágikus képességei vannak, így varázslótanonc lesz belőle egy Gilbert nevű öreg és zsémbes nyúlnál, akit a Varázsbirodalomból küldtek az emberek világába, hogy segítse a lányt kordában tartani közel sem kiszámítható képességeit. A főhősnek persze az iskolában is helyt kell állnia, vizsgáznia. A sorozat különlegessége, hogy kétféle grafikus stílusban készül: a varázsvilág 2D-s lesz, míg az embervilág CGI animáció.
  Szinkronhangok: Craig Revel-Horwood, Rufus Hound, Georgia Lock, Sammy Moore, Tyger Drew-Honey, Dominique Moore, Morwenna Banks, Laura Aikman, Dan Renton Skinner és Rufus Jones
 • Asif Kapadia rendezésében, Ridley Scott executive producerkedése mellett tévés adaptáció készül Yuval Noah Harari ténykönyve, a Sapiens: A Brief History of Humankind alapján, bár az nem tiszta, hogy doku vagy fiktív. A lényeg, hogy a könyv az emberiség történetét fedi le az prehisztorikus teremtményektől a mai emberig, és azt próbálja megmagyarázni, hogy a Homo Sapiens miképp vált a Föld urává.
 • LeBron James a Showtime-nak adott el egy dokusorozatot Shut Up And Dribble címmel, ami 3 részes lesz és októberben kerül bemutatásra. Ebben a sportolók, komoly kihívást jelentő szerepét fogják bemutatni a jelenlegi kulturális és politikai közegben, az NBA lencséjén keresztül.
 • A Showtime dokusorozatot rendelt be Alex Gibney-től. Az Enemies: The President, Justice & The FBI 4 részes lesz és Tim Weiner könyve, az Enemies: A History of the FBI adja az ihletét. Ebben az amerikai elnök és az FBI közötti konfliktusok hosszú történelmét fogják behatóan elemezni.
 • A The Daily Show With Trevor Noah 10.29-e és 11.01-je között Miami-ból fog jelentkezni az időközi választások alatt.

21 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 08. 23. 09:30

Magyar premier: 19-2 (2. évad)

Filmbox Extra HD (09.08. dupla résszel)

CrM - 2018. 08. 23. 09:31

RIP Székelyi József. El sem tudom képzelni, hogy Homér hangja ne ő legyen…

Kissur - 2018. 08. 23. 09:38

Székhelyi Józsefet én is sajnálom. Nem tudtam, hogy beteg volt. Pótolhatatlan lesz. :(

Nem ma van a Rob Riggle’s Ski Master Academy premiere? Vagy éjszaka kerül ki, és ezért holnapra írod?

Na, végre megmutatják Lois Lanet is az Arrowverseben! Szó, már volt róla, de most be is castingolhatják. Bár az eddigi castingokat látva, nem várok semmi jót.

dochollywood - 2018. 08. 23. 09:42

Magyar premier: Gyilkos nap/Hard Sun/ (1. évad)

Filmbox Premium (09.01.)

winnie - 2018. 08. 23. 09:43

és még a picnic at the hanging rock is jön a filmboxokra.

Kissur - 2018. 08. 23. 09:46

Most jut eszembe, hogy a Supergirl is úgy indult, hogy biztos, hogy nem fogják Supermant is belevenni a történetbe. Erre már a 2.évad elején megjelent, most meg a crossoverben is benne lesz. Szóval ennyit arról, hogy nem lesz Batman. :)

winnie - 2018. 08. 23. 09:48

kissur: van ennek valami nyoma, hogy nem fogják? mondta valaki? nem tudom, kérdezem – az első évadban nem is volt. később meg gondolom, nem mondták, bár lehet, hogy csak a cw-s költözés miatt került elő a kérdés. a lényeg, hogy sokszor az effélék csak félreolvasások, stb. legalábbis szerintem a készítők a soha ne mondd, hogy soha elven legtöbbször óvatosan fogalmaznak, mint most is. nem azt mondták, hogy nem lesz batman, hanem, hogy egyelőre nem tervezik.

dochollywood - 2018. 08. 23. 09:48

@ winnie

Így igaz, Piknik a Függő Sziklánál címmel (09.05.) :)

ThomassLord - 2018. 08. 23. 09:52

A Deadpoolért (is) elmehet a Marvel a búsba.

Kissur - 2018. 08. 23. 09:55

winnie: Hát a Supergirl 1.évadában homályosan mutatták, direkt nem castingolták be. De szerintem is a CW-ra való költözés miatt jelent meg Superman, hogy áthozzanak minél több nézőt.

dochollywood - 2018. 08. 23. 10:06

Rácson innen és túl:

https://p1.picsto.re/rgpnd.jpg

winnie - 2018. 08. 23. 10:07

kissur: azt tudom, de mindez arra utalt, hogy terveznek vele, már az elején megvolt az esély, hogy szerepelni fog.

dochollywood - 2018. 08. 23. 10:22

Camila Mendes kirúg a hámból:

https://www.youtube.com/watch?v=nuckTcoZG4Q

mSO - 2018. 08. 23. 11:53

Nagyon erőlködnek már a CWDC-nél, hogy visszacsábítsák az elpártolt rajongóikat.

Kissur - 2018. 08. 23. 12:40

mSO: Erőlködés ide vagy oda, mégis jobban épít univerzumot a CW a DC karakterekből, mint a mozis DC. Megtehették volna, hogy az összes Igazság Ligája tagot bedobják az 1.évadban, de ők évente hoznak be. Ráadásul felvezetéssel.

DarkEagle - 2018. 08. 23. 13:10

Winnie: Superman azért nem volt és jelenleg is azért nincs rendszeresen a sorozatban mert a WB nem engedi a filmek miatt. Ezt nyilatkozták még anno is amúgy, hogy ezért nem tervezik behozni őt rendesen. Aztán gondolom a WB enyhített ezen és néha jöhet cameózni. Nem mintha sok értelme lenne hiszen gyakorlatilag megszégyenítették a karakterét azzal hogy Kara simán legyőzte.

Egyébként nekem ez tényleg magas amit a WB csinál. Azt mondják nem lehet a filmek Superman de lehet Flash igen, ráadásul most terveznek egy Supergirl filmet is ugye. Alapból tök más univerzum a sorozat meg a film. Mondjuk jobb is ha nem hozzák be Batmant. Isten ments hogy őt is ledegradálják nyávogó tinivé mint a többieket. Ezért is leszek kíváncsi mit kezdenek pl Batwomannel mert az ahogy vele bánnak majd előrevetíti milyen lenne kb egy Batman CW módra. Amúgy ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy Batman akkor lesz esélyes a CW-n mikor az Arrow-nak vége lesz hisz Oliver gyakorlatilag egy Bruce másolat.

Amúgy én baromira nem örülök annak hogy a crossoverben jönni fog Superman és Lois is. Utóbbinak pláne mivel ő nagyon ki fog tűnni a tömegből, feltéve ha olyan lesz mint amilyennek már ismerjük mert akkor porig alázza majd Felicityt meg Irist. A fanok már odáig vannak Twitteren, hogy Iris és Lois bandázzon mert ők ketten riporterek. Ja mert egy blogger az már újságírónak számít. :D Szóval ja két lehetőség van, vagy ledegradálják Loist a többi nő szintjére vagy túlságosan ki fognak tűnni Supermannel. Mert nyilván fényévekkel jobb csapatot alkotnak mint az egész bagázs együtt. Elvégre Superman már kb 15 éve csinálja ezt, Lois meg alapból már Supi előtt is badass volt.

Lois castingjára meg gondolni se merek. :D
De ami legfőképp zavar, hogy ezzel a cserével hogy nem Supergirl kezd számomra egyértelmű hogy nem az ő földjéről származik majd Batwoman és ha Föld1-es lesz akkor igen szépen titkolták eddig hogy létezik. ÉS Batwoman ugye gyakorlatilag Batman miatt jött létre, mármint szó szerint miatta kezdett el önbíráskodni.

juhaszvik - 2018. 08. 23. 15:15

DarkEagle: “feltéve ha olyan lesz mint amilyennek már ismerjük mert akkor porig alázza majd Felicityt meg Irist”

most az a probléma, hogy a saját prekoncepciód nem tetszik neked, vagy az, hogy az általad nem sokra tartott sorozat marad a maga színvonalánál?

a legkorábbi Lois Lane tartalom, ami szembe jött velem, az a nagyon régi rajzfilm volt (40-es évek, 50-es évek?), abban ugribugi, fotózkodós csajszi volt, aztán lett belőle teri hatcher, meg kis millióféle LL, szóval nem igazán tudom, hogy honnan jön a badass személyiség (vagy tényleg ennyire semmilyen a supergirl?).

turosz - 2018. 08. 23. 15:17

dochollywood: 19-2 2. évad annyira nem premier, hogy már a 3. évad is lement szinkronosan a Filmboxon.
És milyem jó volt. Az erősen közepes 1. évad után már-már kaszáltam, aztán a 2. évadtól olyan javulás állt be, hogy a 3. évad simán hozta a Southland szintjét, remélem előbb utóbb jön nálunk is a 4. évad.

DarkEagle - 2018. 08. 23. 16:03

@juhaszvik: Loist kb Batwomanhez tudnám hasonlítani. Katona az apja, tanult nem is egy harcmodort is, plusz önálló, nem függ Supermantől. Legalábbis a képregényekben meg elég sok animációs filmben is. Ezért írtam hogy mellette eléggé cinkes lenne Iris meg Felicity. Utóbbi talán még nem is annyira de Iris mindenképp hisz ő gyakorlatilag Barryt helyettesíti.

Amúgy igen, tényleg ennyire semmilyen a Supergirl, mármint azóta hogy átkerült a CW-hez.

Venom - 2018. 08. 23. 19:27

Székhelyi Józsefet isten nyugosztalja, zseniális színész és nagyszerű hang Homernek. Elképzelni sem tudom, ki lesz helyette.

Energiavampir - 2018. 08. 23. 20:25

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz