login |

Délelőtti videó 3.: Euphoria

2018. 08. 28. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

Ennek az új HBO-sorozatnak a premierje még nagyon messze van, a csatorna nem is szokott ilyen korai promókat készíteni, de a főszereplő, Zendaya kirakott egy “teasert” az Instagramjára, szóval lássuk ezt. Előbb azonban, hogy mi is az Euphoria, aminek a pilotját Rév Marcell fényképezte.

Az úgy jól hangzik, hogy Kids + Trainspotting = Euphoria? Sam Levison sorozat izraeli formátum alapján készült a tiniélet brutalitásáról és élvezeteiről. A középpontban pár középiskolás lenne, akiknek droggal, szexszel és erőszakkal is szembe kell néznie, miközben próbálnak értelmet adni a bizonytalan jövőjüknek. A valós történeten alapuló sztoriban egy tinit megölnek egy klub előtt, a sorozat pedig a klubba járó tinik életét mutatja be egy évvel a tragédiát követően, ahogy próbálnak a valósággal megküzdeni, illetve szabadulni belőle.

Szóval a teaser a tovább mögött. További szereplők: Eric Dane, Storm Reid, Maude Apatow, Brian “Astro” Bradley, Sydney Sweeney, Angus Cloud, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Hunter Schafer. Ez az izraeli csapatkép.

2 hozzászólás Ne habozz!

DaMan - 2018. 08. 29. 17:33

HBO + Zendaya = ratings. Legalábbis nekem ennyi elég egyelőre, leginkább az íráson fog ez múlni úgy is, azt meg nem fogjuk megtudni egy egész rész nélkül.

fcooper - 2019. 06. 20. 10:09

A pilotba elég szépen belesűrítettek mindent, amit el lehet mondani a mai tizenévesek sötét oldaláról. A baj az, hogy a néhol túldramatizált történet sajnos megfelel a valóságban, a szakmámból kifolyólag tapasztaltakkal. Tizenötéves kiscsaj besikít a tanterem ablakán, feltépi magán a pólót, majd fut egy kört topless, vagy a két hasonló korú srác, akik pusztán csínytevés gyanánt felakasztották a társukat a fűtéscsőre, majd fel voltak háborodva, amiért emberölési kísérlet volt a vád. Másik csaj, ő már 16(!), azért kérezkedik ki a mosdóba, hogy találjon valakit, akit magával vigyen és aki magáévá teszi. Csak néhány példa az általam tapasztalt valóságból, túldramatizálás mentesen. A további példáknak se száma, se szeri :) Ehhez képest, valami hasonlóval próbálkoztak már az amerikaiak, mégpedig a 13 Reasons-ben. Valahogy fel kell hívni az illetékesek figyelmét arra, ami a nagytudású felnőtt társadalom cinkosságával zajlik a fiataljaink között. A szeretkezés elvesztette a lényegét, az érzelmet, a brahiból elkövetett (bűn)cselekmények a másik lenyűgözése végett alap már tizenévesen. Sajnos itt is csak a baj kendőzetlen bemutatásáig jutunk el, talán elrettentés céllal, de a megoldást szerintem ennek a sorozatnak a végén sem fogjuk látni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz