login |

Emlékeztető: Fábry 8. évad + Amerikai istenek 1. évad

2018. 08. 30. 19:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, talkshow, video, ,

Ma. 20:25. Duna. Fábry – 8×01 (előzetes)
Ma. 22:00. VIASAT6. American Gods – 1×01-02 (pilotkritika + könyves kibeszélő + magyar előzetes + szinkronhangok)

Fábry Sándor talkshow-ja örök, még akkor is, ha ma már talán csak tizedannyian nézik, mint annak idején fénykorában a Showder-t. Az évadnyitó adás vendégei: Berecz Zsombor, Keveházi Krisztina, Gonzales Jazmin, Bán Teodóra, és zenei vendég az Easy Babies.

Bevallom, nem nagyon bíztam abban, hogy elér a hazai tévécsatornákra a Starz Neil Gaman-adaptációja, ami ritka különleges sorozat, olyan, amit látni kell – és eldönteni, hogy kinek mennyire a kenyere. Bár vannak kritikáink róla, de azok alapján nem tudom, hogy mennyire jön át a széria, mellyel nemsokára szinten leszünk itthon, hiszen a 2. évadja csak 2019-ben várható.

2 hozzászólás Ne habozz!

Biohazard - 2018. 08. 30. 20:13

American Gods nagyon-nagyon jó cucc! Nagy kár, hogy a szinkron el fogja venni a karakterek jellegét.

Mikilós - 2018. 08. 30. 22:06

OMG Gáspár Sándor, mint Szerda. Te jó ég, egy igazi ritkaság. Nagyon kevés sorozatban szinkronizál. Látszik, hogy az SDI Media igazi, jó szinkront csinál, ahogy eddig. Banyek olyan színészek szinkronizalnak, akik max filmekben szoktak, vagy nagyon ritkán.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz