login |

Ez ilyen. Nem segít a sebesülteknek.

2018. 08. 30. 13:13 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: kampány,

Meglep, hogy az Amazon ilyen gyenge második plakátot ad a Jack Ryan-nek, amivel láthatóan a blockbuster sorozataikat akarják erősíteni. Meglátjuk, hogy sül el (egyelőre a kritikák nem túl jók, a gyengétől az “elmegy” kategóriáig sorjáznak), már csak pár órát kell várni, addig pedig lehet újrázni a 2 hónapja kiadott hosszú előzetest.

6 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2018. 08. 30. 14:16

Nem is tudna segíteni, mivel csak oda van “rajzolva” (= tényleg gyengécske plakát, mondjuk az első se nagy szám)

human - 2018. 08. 31. 00:21

csak random szöveg, mert basznak taglinet is kitalálni amazonnál, ami szerintem kicsit nevetséges.

Neoprimitiv - 2018. 08. 31. 08:05

az eddigi előzetesek és kritikák alapján nagyon úgy látszik, hogy a két főszereplő nevén kívül semmi köze sem lesz a Jack Ryan történetekhez. Még azok karaktere is teljesen más. Ettől még lehet egy jó kémes akció krimi (Homeland ötvözve a Strike Back-kel), de aki a könyveket keresi majd benne, az nagyot fog csalódni.

winnie - 2018. 08. 31. 09:53

neo: eddig 2 részen vagyok túl, de az írók amellett vannak, hogy minél többet átvegyenek a kánonból. nem ismerem annyira a könyveket, de minden részhez vannak kommentáros videók, amikben utalnak erre, például olyan apróságokra, mint a karakter krónikus hátfájása is része a sztorinak. a szándék megvan, az, hogy mi valósul meg vagy jön át ebből, majd kiderül.

plusz kathy mueller karaktere is fontos szereplő, de őt például próbálják integrálni a sztoriba, így más orvosi szakterületet adtak neki.

Neoprimitiv - 2018. 08. 31. 14:39

winnie: az apró részleteket én is látom, de az alap így is teljesen más.

A könyvekben Ryan egyáltalán nem veterán – gyakorlatilag a pályafutása egy tiszti kiképzésből és egy balesettel végződő hadgyakorlatból áll. Igen, mindig belekerül valami helyzetbe, ahol kénytelen fegyvert fogni, de nem az íróasztal mögé került hős. Greer-nél még nagyobb a különbség, hiszen ő egyáltalán nem műveleti ember. Hajóparancsnok, utána pedig végig irodai hírszerzési főnök. Ráadásul jóval idősebb is Ryannél, a kettejük viszonya inkább egy patrónus nagybácsié, pont azért, mert Ryanben magát látja – nem a BTS videó szerinti ellentétes egyéniséget. A látottak alapján nekem úgy tűnik, hogy Greert igazából inkább John Clark szerepét tölti be, csak ráhúztak valamennyit Greer pozíciójából, megtakarítva ezzel egy plusz állandó szereplőt.

A családi háttér is más, a könyvekben végig nagyon hangsúlyos, hogy Ryan gondolkodását, döntéseit erősen befolyásolja, hogy felesége, gyerekei vannak. Itt ha jól tudom, majd valamikor összejönnek, de most még szóló.

Mindezektől még lehet akár nagyon jó is a sorozat, majd a hétvégén meglátom, csak ne a könyveket keresse benne az ember.

winnie - 2018. 08. 31. 15:07

neo: értem és mondom, nem ismerem, bár itt sem azt látni, hogy veterán lenne, csak volt valami malőr katonaként, és a készítők is mondják, hogy a sorozatban öl először embert, szóval nem utalnak hősi mivoltra.

greer kapcsán csak kezdetben van bizalmatlanság okán ilyen viszony, idegenek, nem ismerik, plusz rossz benyomást tett rá ryan, de innen felépítik a bizalmas kapcsolatot.

igen, itt kezdi meg a leendő feleségével a kapcsolatát, azt is alapozzák.

szóval szerintem el fognak jutni a könyves viszonyokig.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz