login |

A mi kis falunk: a 2. évad

2018. 08. 31. 17:46 - Írta: Desmond Wallace

2 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika,

Mondtam én. Ha dolgozunk, akkor csak bajba kerülünk.

Nyakunkon a 3. évad, így a jobb későn, mint soha elvet követve, már éppen itt volt az ideje, hogy ejtsünk néhány szót az előző szezonról, amely nézettségben még az elsőt is felülmúlta. A nagyobb kérdés az, hogy az első szezont kedvelő junkie-k mennyire találták meg az S2-vel a számításaikat?

Amikor megnéztem februárban a 2×01-et, ahogy winnie-t, engem se igazán nyűgözött le Gyuriék emlékezetvesztős másnapossága. Majd jött a 2×02, és azt se találtam túl humorosnak, de szerencsére a 2×03-tól már visszatalált A mi kis falunk a humor útjára.

Innentől kezdve nem igazán volt problémám az évaddal, nagyjából stabilan hozta a 7/10-es részeket, és végig kötelező szombat esti program maradt számomra, ami nagy szó, mert sporton kívül nem sok mindent nézek élőben a tévében.

Az a helyzet, hogy A mi kis falunk a 2. évadban is működött. Akinek eddig sem tetszett, az nyilván most se vált rajongóvá, de a humor már csak ilyen. Számomra továbbra is szerethetőek ezek a lökött karakterek, a színészek pedig igazán kitesznek magukért. Volt itt minden ebben a 8 részben: PINT, demográfiai probléma, új postás, gulyásfőzés, karantén, ráadásul Gyuri se úszta meg a házasságot.

A finálé kifejezetten élvezetes volt, majdnem cliffhangert is kaptunk, de a stáblista utáni extra jelenet, amiről valószínűleg sokan lemaradtak, részben feloldotta a függőben hagyott lezárást.

Összességében csak azt mondhatom, hogy ebben az évadban sem csalódtam (7/10), és bízom benne, hogy a folytatásra is maradtak még jó ötletek. Én ott leszek szombat este a képernyő előtt.

2 hozzászólás Ne habozz!

Jesustomer - 2018. 09. 01. 12:25

Örülök, hogy kilépett az Üvegtigris árnyékából (bár azért megnéznék egy crossover-t, simán meg lehetne oldani) és nem annyira elborult. Míg az aranyélet nem vonzott be, a válótársak annál inkább (bár nem bírok ott pár karaktert) de ez megvett kilóra. Jó leülni a tv elé úgy, hogy van olyan műsor amit szívesen nézek és nem az értelmetlen baromságokat mint a valóvilág+barátok közt+éjjel nappal budapest. Kiéheztem erre na :D

BulvÁron - 2018. 09. 01. 12:38

Én nem az ilyen sorozatok híve vagyok, de ezt valahogy jó nézni. És jó elmosolyodni a hülyeségeiken.
Politikát ne keverjük ide, de Morvai szép kampányt nyomott :D
Lehet a 3. évad így még nézettebb lesz

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz