login |

Délelőtti videó 2.: Tom Clancy’s Jack Ryan

2018. 08. 31. 10:50 - Írta: human

10 hozzászólás | kategória: video,

Jack Ryan is kinda like the American Bond.

Még egy utolsó előzetest és két kulisszák mögötti videót tartogattak nekünk a tovább mögött a Jack Ryan-sorozathoz – az egyikben elmondják az alapokat, a másikban pedig a karakter múltjáról beszélnek. A sorozat már reggel 6 óta nézhető is az Amazon-on, az új előfizetőknek akciósan – winnie kommentben majd leírja, milyen volt az első 2-3 rész, és jön ma a kritika is.

10 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 08. 31. 10:59

tipikus popcorn, globális terroristás-akciós móka (egyelőre kémesnek nem mondanám), erősen koncentrálva a másik oldalra is. amellett, hogy nyilván átívelős a főgonosszal, azért az eddigi 3 rész kapott némi epozodikus motort is. 6/10-nél többre csak egy-két fejlemény dobta fel a végén. de az akciójelenetek eléggé profik.

meglátom, hogy letolom-e ma az évadot, mert 42-64 percesek a részek, eléggé zongorázzák a skálát, de írok szerintem róla.

Ace - 2018. 08. 31. 12:33

Köszi Winnie várjuk az írást ;)

winnie - 2018. 08. 31. 15:02

aláhúzom, hogy mélyebb, karakterizálóbb akar lenni a sorozat, tehát nem a csavarok vagy a faltól falig akciók dominálnak, amellett, hogy a rosszfiú (és a családja) is kap bőven időt, ryan magánéletét is alakítják, mert nem csak a felettesét vették a regényekből, hogy abbie cornish karakterét is. (persze nem viszik túlzásba a dolgot, a fókusz a fogócska és terroristavadászat.)

bvr - 2018. 08. 31. 18:37

két részt én is megnéztem, teljesen egyetértek winnie értékelésével.
Úgy látszik most akkor (már-már guilty pleausure-be hajló) popcorn-sorozatos hétvége lesz a szintén mai Ozark-kal együtt :)))

bvr - 2018. 08. 31. 18:47

ja, és amúgy a 2. részben ott a tanácskozáson az szerintetek is James Earl Jones volt? (mint nemzetbiztonsági főtanácsadó vagy ilyesmi. Mindenesetre szép cameo lenne (ugye több mozifilmben is ő volt Greer admirális)

DenisaW - 2018. 08. 31. 19:15

Most járok a 4. résznél, és ez a sori teljesen betalált. Egyre jobb részekkel jönnek ki, és hát nem ehhez vagyok szokva.. :D A legtöbb sorozat esetében a részek nagyon ingadozóak, és inkább romlanak a pilothoz képest. Itt viszont pont az ellenkezője van. Bár nekem már maga a pilot is nagyon bejött, de a 4. rész eddig a legjobb, nagyon eltalálták az arányokat. Remélem, hogy nem esik vissza a színvonal. John Krasinski pedig totál meglepett, valahogy nem az ilyen karakterekhez szoktam hozzá tőle. Nagyon jól tolja ezt a karaktert.
Szóval, részemről megnyertek nézőnek, eddig. :)

winnie - 2018. 08. 31. 19:47

bvr: á, nem, nem ő.

winnie - 2018. 08. 31. 19:49

DenisaW: nálam tartja a szintet, sőt, pörög fel a 6-7. résznél, bár hiszem, hogy sokan nem lesznek vele elégedettek. nem mondom, hogy nagy kedvenc lesz, de kifejezetten “kellemes”. csak annyira nem kémes-elemzős, mint vártam, inkább csak fogócskás.

bvr - 2018. 08. 31. 19:51

@winnie: hm, kár, sejtettem hogy ha úgy lett volna akkor találtam volna erről infót és hát nem találtam. Pedig egy cameo erejéig milyen cool lett volna :)

bvr - 2018. 08. 31. 19:55

@winnie: “csak annyira nem kémes-elemzős, mint vártam, inkább csak fogócskás”
hát én azért nem vártam mást mert az már a trailereken látszott hogy ez eléggé el lett víve a pörgős akciók irányába. Mindenesetre a trailerek alapján sokkal jobban aggódtam, de ahhoz képest tök szórakoztató, és legalább a Condorral szemben) itt a castinggal sincsenek alapvető bajaim. Na de majd ha lesz kibeszélő, ott majd folytatom.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz