login |

Emlékeztető: Gyilkos nap 1. évad

2018. 09. 01. 20:15 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap, kampány,

Ma. 21:00. FilmBox Premium. Hard Sun – 1×01 (eredeti előzetes)

Nem, nem a Michael Crichton-regény új adaptációjáról van szó, ha valaki a magyar címre kapná fel a feját.

A Luther készítőjének új sorozata tavasszal mutatkozott be odakint, és annak ellenére, hogy iszonyúan érdekelt (és mindig iszonyúan érdekel), még nem kezdtem el, de most már tényleg ideje lesz. Éppen ezért kritikát sem tudok linkelni – ha valaki küld vendégírást, természetesen kitesszük.

Egy preapokaliptikus drámáról van szó Agyness Deyn és Jim Sturgess főszereplésével, és Neil Cross készítésében. A történet két nyomozóról szól, akik kiderítik, hogy egy kozmikus jelenség 5 év múlva elpusztítja a Földet, azonban mindezt a kormány titkolni próbálja.

5 hozzászólás Ne habozz!

mikkamakka - 2018. 09. 01. 20:25

nagyon félrement sztem, pár rész alatt kommersz nyomozós sorozattá vált, az érdekes alaphelyzet ellenére, be se fejeztem

cherockee - 2018. 09. 01. 20:47

Végignéztem, gyakorlatilag az első részben foglalkoznak az alaphelyzettel, utána egyre kevésbé, inkább csak kapcsolódó hatásokkal. A vége nem lezárt, viszont a sorozatot kaszálták. Bár a készítő lenyilatkozta, hogy a világvégével záródna majd a sorozat évadok múlva :).

winnie - 2018. 09. 01. 21:22

én igazából a világvége előtt nyomozós hangulata miatt nézném, ezt az átívelős dolgot csak most olvastam a wikin, mert tényleg nem vagyok képben.

cherockee - 2018. 09. 01. 22:47

A világvége itt erősen másodhegedűs, a személyes problémákkal foglalkoznak, amik átlagosak, nekem ez volt fura és problémás is. Vannak eseteik, amiknek van valami inspirációja az apokalipszishez kapcsolódóan, de nem ez a vezérfonal. Nekem nem sikerült kapcsolódnom a szereplőkhöz sem.

gromit - 2018. 09. 01. 23:03

Azért nem mondanám, hogy totál kommersz lett, bár nekem is mindenképp csalódás. Oké, a 2. rész után majdnem kaszáltam pont emiatt a nyomozósdi miatt, aztán csakis Richard Coyle miatt maradtam a 3., aztán a 4. részre is (az pl elég jó pszichopatás duplarész volt így vele).

“Nekem nem sikerült kapcsolódnom a szereplőkhöz sem”
+1

A kormányzati összeesküvés és a ki kivel/ki ellen elég sok volt, nem jó értelemben, hanem kusza, túlbonyolított és hát cseppet érdektelen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz