login |

Hírvasárnap – Lee and Dean 2. évad!

2018. 09. 02. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Battle Creek – Zsarupáros 1. évad, Top Gear 24. évad, Szenzációs négyes 1. évad, Magyarország, szeretlek! ?? évad, Még egy bevándorló 1. évad
 • Premier: A mi kis falunk S3, Transformers: Cyberverse S1 (vendégblogger?), Total Dramarama S1 (vendégblogger?), The X Factor UK S15 (vendégblogger?), The Jonathan Ross Show S13, How the Victorians Built Britain S1, Planet Dinosaur S1, Saturday Morning with James Martin S2, Wolves and Warriors S1, My Cat From Hell S9, Saturday Night College Football S13 + Finálé: Ancient Aliens S13, Crazy Beautiful Weddings S1, Whistleblower S1, Out Wedding Story S1,
 • + az FX kitolta a Mayans MC premierjét, valamint az It’s Always Sunny in Philadelphia S13 kezdését
 • + a CBS elérhetővé tette a God Friended Me pilotját Facebook-on, a Showtime pedig a Kidding pilotját
 • Magyar premier – Duna: 09.04 A szálloda (The Halcyon) 1. évad
 • Magyar premier – FilmBox Premium: 09.05 Piknik a Függő Sziklánál (Picnic at The Hanging Rock) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Sisters S1, La Catedral del Mar (Cathedral of The Sea) S1, Monkey Twins S1
 • Emmy Rossum (Fiona) a 9. évad után (vagy közben) kiszáll a Shameless-ből. Itt a búcsúlevele a rajongóknak.
 • A The Purge tévésorozat története a The Purge eseménye 10. évfordulóján fog játszódni.
 • A 13 Reasons Why 3. évadjának produkcióját hátráltatta némiképp, hogy bértárgyalások folynak a 8 kiemelt szereplővel, akik fizetésemelést vártak el – és most végre meg is kapták. Dylan Minnette 200 ezer dollárt kap a folytatásban epizódonként, míg Brandon Flynn, Alisha Boe, Justin Prentice, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid és Ross Butler 135 ezret, egy esetleges 4. évadra pedig 150 ezret. Ami szép növekedés előbbi 80, utóbbiak 20-60 ezres részenkénti kezdő gázsijához képest.
 • A This Is Us 3. évadjában Beth és Toby múltját is meg fogjuk ismerni.
 • A The Deuce 2. évadja 5 éves időugrás után fog kezdődni.
 • Új sorozat: Arsene Lupin – Netflix, francia, készítő: ???, főszereplő: Omar Sy – Maurice Leblanc regényei alapján krimi a világhírű tolvajról és az álcázás mesteréről, aki olykor nyomozgat is.
 • Ennis Esmer (Rich Dotcom) állandó szereplőnek lett kiemelve a Blindspot 4. évadjára.
 • A The Walking Dead: The Final Season című játék a Telltale-től 12.18-án fog finálézni. A 08.14-i epizódot 09.25-én és 11.06-án fogják új részek követni.
 • Phil Abraham rendezi a Jack Ryan 2. évadjának premierjét.
 • A Big Mouth 2. évadja 10.05-én érkezik a Netflix-re.
 • A Channel 4 berendelte a Lee and Dean 2. évadját.
 • A truTv elkaszálta a The Chris Gethard Show-t. Kötelező olvasmánynak Gethard Facebook-üzenete.
 • A The Innocents első évadjáról beszélnek: Simon Duric és Hannah Elkington (a készítők), Percelle Ascott (Harry),
 • Darren Star, a Younger készítője beszél az évadzáróról. Itt is. És Hilary Duff (Kelsey) is mondott ezt-azt.
 • Állandó szerep: Brooklynn Prince – cím nélküli Hilde Lysiak-sorozat (Apple), Chris Chalk, Ethan Herisse, Marquis Rodriguez, Caleel Harris, Freddy Miyares, Justin Cunningham – When They See Us (Netflix),
 • Vendégszerep: Graham McTavish – Lucifer (visszatérő), Anthony Michael Hall – Riverdale, Selma Blair – Another Life (visszatérő), Kyle Secor – The Flash (visszatérő), Mikecz Estilla, Klem Viktor – Csak színház és más semmi (megint), Rebecca Field – Shameless (visszatérő)
 • Interjú: Jonathan Entwistle (a The End of The F***ing World készítője), Antonio Banderas (Picasso – Genius: Picasso), James Corden (a The Late Late Show műsorvezetője), Keenan Thompson (Saturday Night Live), Timothy O’Brien (az Atlanta díszlettervezője),
 • Itthon a Netflix mostantól forintban számolja nálunk a havidíjat és nem euróban.
 • Az RTL Klub online platformjain augusztusban elindul a Reality Robbanás nevű “exkluzív, csak limitált ideig elérhető válogatás is, ahol valóságshow-k újszerűen feldolgozott tartalma” lesz elérhető. Például a Nyerő Páros 1. évadja olyan formában lett újravágva és sorrendbe rendezve, hogy a párokról egy-egy összefüggő történetszál álljon össze. A csatorna ezt “mintegy öt és fél órányi új, kreatív tartalom”-nak nevezi.
 • Új sorozat: Temple – Sky One, 8 rész, angol, készítő: Maro O’Rowe – a norvég Valkyrien alapján. A cselekmény Oslo helyett London-ban fog zajlani. A sötét tónusú humorral megáldott történet egy sebészről szól, aki haldokló felesége bajára keresi kétségbeesetten a gyógymódot, miután a kórház leállítja a kezelését, mondván menthetetlen. Ezért a férfi egy illegális kórházat alapít egy régi metróállomáson, mely keretén belül illegális anarchistákkal, és az apokalipszisre felkészülőkkel (mi a jó magyar kifejezés a ‘doomsday prepper’-re?), és hagyományos orvosi segítséget nem remélőket (bűnözők, menekültek) kezd el kezelni.
  Szereplők: Mark Strong, Carice van Houten, Daniel Mays.
 • Pilotberendelés: The Great – Hulu, készítő: Tony McNamara, főszereplő: Elle Fanning és Nicholas Hoult, II. Katalin cárnőt, aki egy porosz tábornok lánya volt, 10 éves korában mutattak be leendő orosz férjének, hogy házasságuk révén szilárdítsák meg országaik kapcsolatát. Bár eleinte viszolygott a sráctól, 16 éves korukban összeházasodtak, azonban frigyük elég zajosra sikeredett, egyrészt házasságon kívüli kapcsolataik, másrészt Péter cár lobbanékonysága miatt. Épp ezért Katalin úgy döntött, hogy megpuccsolja őt, és átveszi a hatalmat.
 • Pilotszkript: The Needle and The Damage Done – USA, készítő: Stephen Belber – Pete Solotaroff, opioid járványról szóló Men’s Journal-újságcikke alapján, konkrétan a fentanilok terjedéséről a New England-i kertvárosi közösségekben. A középpontban egy DEA-es hivatalvezető van, aki kérlelhetetlen háborút indított a drogok ellen.
 • A BBC berendelte a Britain’s Best Home Cook 2. évadját.
 • A Netflix két autós reality-t rendelt be. A Car Masters: Rust To Riches-t 8 részre és benne kvázi ezer dollárból fognak 100 ezret csinálni roncsok tuningolásával és eladásával. A Hyperdrive-ból pedig elsőre 10 rész készül, s ebben a globális versenyben (vagyis sofőrök az egész világról érkeznek) a világ legnagyobb autós akadálypályáján fognak versenyezni. A producerek között Charlize Theron is ott van.
 • Az Epix Unprotected Sets címmel rendelt be dokusorozatot Wanda Sykes producerkedésével, ami standuposokat fog bemutatni és követni.

16 hozzászólás Ne habozz!

murder1 - 2018. 09. 02. 09:16

Mai magyar premier: Battle Creek – Zsarupáros 1. évad

Obi - 2018. 09. 02. 09:19

kivácsi vagyok hogy a Purge sorozat a bemutató után fog e majd kapni szinkront eltudnám képzelni a Viasat 6 vagy a Hbo-n

winnie - 2018. 09. 02. 09:21

hopp, elfelejtettem írni – a purge jön hetiben az amazon prime-ra. ami nem tudom, hogy kizárja-e, hogy jöjjön máshova.

GYV - 2018. 09. 02. 09:34
heidfeld - 2018. 09. 02. 09:37

Fiona karakterénél ellenszenvesebb, feleslegesebb évek óta nincs a sorozatban… Előző évados szereplésének csak annyi értelme volt, hogy feltűnt Perry Mattfeld..
Emmy rendezése viszont nagyon rendben volt.

winnie - 2018. 09. 02. 10:00

murder1: köszi.

Konrád - 2018. 09. 02. 10:03

A Purge sorozatnal mar minden letezo idopont felmerult.

winnie - 2018. 09. 02. 10:06

konrád: biztos? lehet, plusz én nem is vagyok képben, de nekem így fejből az rémlik, hogy azt mondták, hogy melyik két film között fog játszódni, most pedig azt, hogy pontosan mikor.

(az mondjuk tény, hogy tavaly, amikor még nem kezdték el írni, akkor még más volt a koncepció, de ahogy kristályosodott, akkor én készítői nyilatkozatokból próbáltam infókat szedni.)

kittizsuzsanna - 2018. 09. 02. 10:13

A TV2 megcserélte a Piramist meg a MasterChef VIP-t, az utóbbi kezd hétkor.

Pál - 2018. 09. 02. 11:01

Hogy a fenébe lehet egy sorozatpremiert vasárnap délelőtt 10 órára tenni?

Anonymus - 2018. 09. 02. 11:30

Hali, azt lehet tudni, hogy a Netflix a premierek előtt kb mennyi idővel szokta kiadni a premierdátumokat. Most konkrétan a Narcos érdekelne, hogy miért késlekedik, az eddigi 3 évad mind szeptemberi kezdéssel kezdett. Most még premierdátum sincs :/ Plusz még a Daredevil esetleg a Black Mirror, kicsit furcsa, hogy mind 2018-ra van hírdetve de még egyikről sincs semmi, pedig már szeptember van.

DarkEagle - 2018. 09. 02. 14:26

A Kidding HBO GO-ra is felkerült egyébként. :D
Eléggé meglepett mert hírt nem is láttam róla.

winnie - 2018. 09. 02. 14:32

darkeahle: pedig tobbszor is irtunk rola. eloszor, hogy jon itthon, utana, hogy nalunk is elopremier lesz, vegul pedig aznap reggel, amikor felkerult a go-ra.

winnie - 2018. 09. 02. 14:34

anonymous: van, hoyg tobb honappal elore, van, hogy 2 héttel, szoval… a black mirror eseteben biztos, hogy hivatalos a 2018?

kiskiraly - 2018. 09. 02. 20:03
kiskiraly - 2018. 09. 02. 20:29

Ez lehetne a hét dumája kategóriába előbbi interjúban a közmédiáról.

Nem tudom, hogyan gondolkodnak, de azt látom, hogy a minőség vagy a szakmai szempontok már nem fontosak. Amikor például kiderült, hogy a Honfoglalót nem nagyon nézik, miért rendelték meg december 31-ig? Úgy, hogy nyáron is ment? Milyen logika van emögött? Mert nem szakmai és televíziós, az biztos.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz