login |

Nézhető a God Friended Me pilotja

2018. 09. 02. 20:15 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2018/19, video,

Elindult az országos sorozatok dömpingje, vagy ez csak egy kósza madár lesz? Azért vetem ezt fel, mert míg a Manifestnél 9 perc körüli videót adtak csak ki hypegenerálónak, addig a God Friended Me-nél a CBS a teljes pilotot a netre dobta. A tovább mögött meg is nézhető.

A történetet már írtuk, de azért idemásolom:

humoros, felemelő dráma egy ateizmusát hangoztató férfiról, akinek az élete a fejet tetejére áll, amikor Isten bejelöli őt Facebook-on, és szándéka ellenére elkezd változásokat hozni a körülötte lévők és az Isten által barátnak javasoltak életében egy online újságíró segítségével. Persze hősünk annak is utána akar járni, hogy ki a franc szórakozik vele, hiszen meg van győződve arról, hogy ez csak átverés, de belemegy a játékba, és ezzel örökre megváltoztatja az életét.

Nem annyira rossz koncepció, lássuk a kivitelezését. A tévében szeptember 30-án megy le a rész, szóval a folytatásra még elég sokat kell várni.

7 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 09. 02. 20:58

Nem bántam meg, hogy belenéztem. Teljesen jó kis feelgood dráma lesz ez. This is Us feelign elkapott azért csak itt nem család lesz a fő téma. Legalábbis remélem, hogy nem valami hülye CIA-s dolog jön ki ebből a dologból. :D Azt se bánnám ha sosem derülne ki hogy ki is van Isten acc-ja mögött. A casting is remek Violett meg a srác jó párost alkotnak.

Annatar - 2018. 09. 02. 21:25

Nem biztos, hogy csak a szinopszis miatt belenéztem volna, jó ötlet volt szerintem, hogy elérhetővé tették. Elkezdtem nézni, és megfogott. Maradok :)

cherockee - 2018. 09. 02. 22:18

Megnéztem, meglepődtem, tetszett, nem szoktam ilyen sorozatokat nézni, de ez jó volt.

Ha valaki nem itt akarja nézni fentebb, és nem is teljes képernyőn, akkor:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGodFriendedMeCBS%2Fvideos%2F314436339117187%2F&show_text=0&width=560

bobharo - 2018. 09. 02. 23:13

Hát nem is tudom hogy mondjam el de ez nagyon ott volt .Imádom ,végig mosolyogtam ez nagyon kellet.Remélem minden rész ilyen fantasztikus lesz!

abba - 2018. 09. 02. 23:19

10. percnél simán maradnék többre, a koncepció tényleg jó – igazából azért, mert egy ilyen sztoriba bármi belefér, amolyan ‘high-conceptnek álcázott’ sori az emberi életről.

Valamiért viszont megdöbbentem, hogy ez CBS, olyan low-budget érzést keltett bennem az egész, kezdve a vágással és a kameraállással.

spamdog - 2018. 09. 06. 15:16

Brandon Micheal Hall-t már a The Mayor-ban is nagyon bírtam, most végre a drámaibb oldalát is megmutatja.
Olyan érzésem volt mint ha az Eli Stone-t nézném…aztán megláttam a végén hogy Greg Berlanti produkciós cége készíti és egyből összeállt a kép!
Violett Beane-t a Falsh-ből hozhatta át.
Ami még vicces hogy a Főszereplőt Miles-nek hívják, az apját játszó Joe Morton a filmtörténelem leghíresebb Miles-ét játszotta el a Terminátor 2-ben Miles Dysont :)

FrankLuck - 2018. 09. 09. 17:46

28 percnél tartok, de már kiolvastam az egész internetet + leállítottam kétszer. Nekem kicsit Kevin (Probably) Saves the World-szerű (azt is kaszáltam), ennyi cukormázat nem bír el a gyomrom (30 percnél a beszélgetés teljesen kicsinál, fél óra után tényleg kellene, hogy ilyen szinten érdekeljenek a karakterek??)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz