login |

Délelőtti videó 3.: The Truth About The Harry Quebert Affair

2018. 09. 04. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Azért elég sokat kellett várni Patrick Dempsey visszatérésére a képernyőre, nem?

A Sky és az Epix sorozata Joël Dicker regénye (itthon: Az ​igazság a Harry Quebert-ügyben – hivatalos, magyar nyelvű tartalom) alapján készült és egy íróról szól, aki gyilkosság gyanújába keveredik, amikor egy sok éve eltűnt fiatal lány holttestét találják a birtokán.

Egy rövid teaser és egy hosszabb előzetes a tovább mögött. A rendező Jean-Jacques Annaud. Szereplők: Patrick Dempsey, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr és Virginia Madsen + Kristine Froseth, Colm Feore, Josh Close, Matt Frewer, Connor Price, Tessa Mossey, Victoria Clark, Craig Eldridge, Kurt Fuller, Don Harvey, Felicia Shulman, Wayne Knight.

1 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2018. 11. 13. 14:10

A torrent istenei nem voltak kegyesek, elég ritkán, kb. 3 részenként került fel mindenhova, de végignéztem, és most olvasni akarom a könyvet. Ajánlom mindenkinek, mivel zárt történet, ezért garantáltan kerek történet, és az utolsó 3 rész nekem örök emlék lett (előtte se volt rossz, de szépen ívesen jött felfelé).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz