login |

16 hozzászólás Ne habozz!

- 2018. 09. 07. 18:23

Amikor azt hitted az Inhumans volt a trash legalja :)

highwaycat - 2018. 09. 07. 18:25

Bocs, hogy én vagyok ennél a posztnál az első, de most látom először: STARFIRE!?!?! wtf?

winnie - 2018. 09. 07. 18:45

só: ez elég messze lesz a trash-től.

Alexander87 - 2018. 09. 07. 19:12

Trailer alapján jobbnak tűnik mint az Inhuans, sokkal. Én erősen bizakodok

Jesustomer - 2018. 09. 07. 20:01

Geez, kilóra megvettek.

DarkEagle - 2018. 09. 07. 20:09

Amúgy számomra még mindig hihetetlen pedig gyakorlatilag majdnem minden szereplő és készítő kb ezerszer lenyilatkozta, hogy Starfire azért néz ki így mert épp egy Diszkóban nyomoz ahol a 80-as évek a trendi vagy mi. Mikor elmondták hogy az egyedüli tapasztalt hős gyakorlatilag Robin és a Hawk és Dove páros. Akik ugye az egyetlenek akik rendes ruhát is kaptak. Ráadásul szerintem igen csak minőségiek is. A többiek az évad alatt változnak át majd olyanná ahogy mindenki ismeri őket. De az a vicc hogy ez még az előzetesből is kiderül hiszen Raven konkrétan Robintól kér segítséget mert nem tudja, honnan van az ereje. :D Erre meg konkrétan nagyon jó kis drámát lehet felhúzni csak jó írógárda kell hozzá. Sokaknál az a baj, hogy rögtön a Tini Titánokkal asszociálnak pedig ez sima Titánok. Okkal ilyen darkos elvégre a képregény is az.

Mate4182 - 2018. 09. 07. 20:24

en ugyanugy mint az inhumansnel, megadom a lehetoseget mert amibol kepregeny keszult eveken at, azzal komoly baj nem lehet (vagy csak ritka)

az inhumanst egy epizod utan toroltem (es azota is probalom elfelejteni)
ez is kapni fog egy par epizodnyi eselyt, ez az elozetessel engem is kilora megvettek

btw: most tok osszezavarodottnak erzem magam mert mintha mar lattam volna ezeket a karakter kepeket vagy egy hete (talan tobb) vagy nagyon beneztem vmit?

Daxamite - 2018. 09. 07. 20:40

Nem tudom miért kell ennyire szidni az Inhumanst, egy egyszer nézhető délutáni matinénel elment. Erre a sorozatra pedig nagyon kíváncsi vagyok, az meg jó, hogy darkos lesz.

winnie - 2018. 09. 07. 20:53

“Nem tudom miért kell ennyire szidni az Inhumanst, egy egyszer nézhető délutáni matinénel elment. ”

gondolom azért, mert aki szidja, aszerint nem ment el, és sokkal rosszabb véleménnyel van róla. ilyenkor kell örülni, hogy neked bejött, én is sajnáltam, hogy nem tetszett annyira.

másrészt meg pont azért, mert “egyszer nézhető délutáni matinénak ment el” – nem csak azért, mert annak bármilyen sorozat elmehet, hanem azért is, mert azért az ember egy sorozattól sokkal többet vár. havi szinten bemutatnak egy tucat zseniális vagy nagyon jó új sorozatot, ami éves szinten 100+ – ergó egy “elmegy” sorozat szinte senkinél nem lesz nézős, kerülni fogják, mint a tüzet.

Silver-sama - 2018. 09. 08. 00:07

Cyborg akkor nem lesz benne? De kár :( Szeretem az ő és Robin közti dinamikát.

Jence4 - 2018. 09. 08. 08:10

Itt az igazi baj nem a castinggal van hanem azzal hogy a neten sima hétvégi rajzosok is jobb Starfire-t hoztak ki a színésznőből mint ezek , ezek egy katasztrófát csináltak belőle , meg lehet nézni a rajongót : https://imgur.com/r/dccomics/SOJuTUh , nem a színészválasztás az elsődleges probléma , hanem az aki ilyen külsővel akarja eladni a karaktert aminek nem ilyen a múltja (hooker—) ( példát vehetnének a Deadpoolból ahol úgy sikerült újraértelmezni Dominót ,hogy szinte minden porcikájába belenyúltak mégis tökéletesen vissza adta azt amit a karaktertől a legtöbben vártak , már a plakátokon is)

- 2018. 09. 08. 10:53

@winnie

Kapták már szemrákot valamitől? Én ezidáig a BvS-től illetve a Titans előzetestől. Elég is lesz feldolgozni egy időre :(

winnie - 2018. 09. 08. 11:36

ahhoz nekem nem kell trash. sőt, valami tök olcsó cucc inkább a saját homevideóimra emlékeztet és megnyugtat:)

DarkEagle - 2018. 09. 08. 14:39

@Silver: Elvileg Cyborg is benne lesz egy rész erejéig mert őt már castingolták pl a Doom Patrolba és ők szerepelni fognak a Titansben is.

@Jence4: Ahogy azt már fentebb írtam. Starfire úgy fog kinézni ahogy ismerjük. Bár gyakorlatilag ez a külseje is 100%-ig képregényhű. Szóval nem igazán értem a panaszkodást. Nyilván azok panaszkodnak akik nem olvasták a képregényt csak láttak pár Teen Titans filmet vagy sorozatot amiben csak a dögös vörös van. De baromira nem ott kezdődött el Starfire. Az már a tapasztalt csaj.

rechter - 2018. 09. 08. 21:15

Amikor már annyira tele van a hócipőd ezzel az egész rohadt szuperhős dömpinggel és kiadják a 122. szart is.

winnie - 2018. 09. 09. 09:21

rechter: ez így önellentmondás, mert csak annak lehet tele, aki rengeteget néz, ld. darkeagle, teljesen jogosan írja, hogy némelyiket dobja.

de aki nem nézi, azt csak a létezése zavarhatja a műfajnak, nem? de egyrészt ilyen alapon ott a sok egyéb műfaj, amiből sokkal, de sokkal több van, mint szuperhősösből, másrészt meg furcsa, hogy bárkit zavarjon olyasmi, amire még csak rá sem bagózik. én sem nézek szuperhősöket (oké, az egyik bejött, bár szerintem a 2. évadjában ki fogok szállni), de felőlem hadd jöjjenek, nem az én sorozataim helyére jönnek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz