login |

Finálé előtt: Take Two

2018. 09. 10. 17:05 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: video,

Ahogy írtam a második részes kritikámban, bármennyire is vártam a Take Two-t, két elbaltázott esély után vissza sem néztem. Nyilván azért a finálét csekkolom (a zárás előzetese megnézhető a tovább mögött), de előtte megkérdezném, hogy az ABC humoros krimijével maradók szerint tartotta a kezdés utáni színvonalat a sorozat, vagy valamelyik irányba elmozdult a nívó? A kibeszélő nem nagyon élt, szóval onnan nem derül ki a válasz.

5 hozzászólás Ne habozz!

monti - 2018. 09. 10. 19:00

Castle pótlék, kb ennyi, talán kicsit gagyibb, én nézem pihenésképp néha

galocza - 2018. 09. 10. 19:12

+1
epres szemrágógumi vacsi mellé. nem akar többet, nem is sikerül.

speranza - 2018. 09. 10. 19:30

Minden adott volt ahhoz, hogy ez egy jó kis sorozat legyen (sármos nyomozó, szerethető színésznő…), mégis jellegtelen maradt. Nem is igazán tudnám megmondani, miért néztem mégis. Talán, mert reméltem, hogy egyszer csak jön az áttörés… Nem jött. A színvonal stagnált végig. A Castle ennél fényévekkel jobb volt.

Mom - 2018. 09. 10. 20:00

Limonádé, de még abból sem a legjobb fajta. Az egyetlen, ami miatt megragadt, hogy jelen pillanatban ez az egyetlen heti nézősöm. Ezen kívül csak pár darám megy, így változatosságnak elfért. Ha jövőre máshogy alakul, nem fogom hiányolni.

Rachel Bilson miatt azért sajnálom, örültem, hogy újra látttam a képernyőn, és egyébként egyik színészre, vagy karakterre sincs panaszom, csak egyszerűen semmi plusz nincs benne, ami kiválthatná a “függést”.

Dalmayr - 2018. 09. 11. 12:57

Meglepő módon nekem bejön. Rachel Bilson bármit csinálhatna, nagyon kedvelem, a sorozat meg olyan mint egy hosszú romkom néhany heti üggyel amik között volt egész jó is, bár hozzátenném nem nézek ilyen jellegű dolgokat, lehet másnak totál elcsépeltek az ügyek. Lazításnak totál megfelel, néha jólesik az egyszerűsége.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz