login |

Hírhétfő – Billy on The Street “6. évad”/kasza

2018. 09. 10. 09:18 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: The Deuce 2. évad, Kacsamesék 1. évad (folytatás), Alma és Hagyma 1. évad, Gumball csodálatos világa 6. évad, Alvinn! és a mókusok 3. évad (folytatás)
 • Premier: You S1, Shameless S9, Kidding S1 (tévés), Rel S1, The Deuce S2, The Last Ship S5, Paranormal Survivor S3, Celebrity Island with Bear Grylls S3, Battle of Britain Model Squadron S1, True Love or True Lies S1. Scariest Night of My Life S1, Ashlee + Evan S1, Dr. K’s Exotic Animal ER S6 + Finálé: Power S5 (vendégblogger?), I Was Prey S2
 • Magyar premier – HBO GO: 09.25 Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 2. évad
 • A Doctor Who 10.07-én folytatódik a 11. évaddal a BBC-n és a BBC America-n. Ami egy vasárnapi nap, szóval ez változás.
 • A The Walking Dead 9. évados nyitóepizódja bruttó 86 perces lesz. Vagyis nettó kábé… 1 órás?
 • Micsoda stunt! Miután egy-két országos csatorna feltolta újonc sorozatainak pilotját a netre, a FOX egy rajongókat mozgósító akciója révén a The Cool Kids-ből 3 percet unlockolt. Már, ha az ember tweetel, azt hiszem.
 • Egy kis Billy on The Street: tavaly arról írtunk, hogy lesz folytatás, de nem a truTv-n, amiről nem derült ki, hogy kaszáról vagy sima meg nem egyezésről van szó (szerintem utóbbi, hiszen még Emmy-jelölést is kapott a sorozat). Most kiderült, hogy egyrészt nem lesz normális 6. évad a tévében, másrészt azért a leforgatott anyagokat összegyúrják 8 darab rövid epizódba a Funny or Die segítségével, és a netre (YouTube, Eichner közösségi oldalai) felpakolják. Szóval vissza a webes kezdetekhez. Vendégszereplők: Lin-Manuel Miranda, Tiffany Haddish, Kate McKinnon és Emma Stone.
 • A legjobb It’s Always Sunny in Philadelphia-epizódok rangsora.
 • Új sorozat: Black Summer – Netflix, 8 rész, készítő: Karl Schaefer és John Hyams, főszereplő: Jaime King – egyes hírek a Z Nation spinoffjaként emlegetik a projektet, de nem látom, hogy miért, bár a készítő tényleg ugyanaz (és a Z Nation előzmény képregényének Black Summer volt a címe…). A zombiapokalipszisben játszódó történet főhőse egy lányától elszakított anya, aki útnak indul és mindent megtesz, hogy megtalálja gyermekét. Mindezt amerikai menekültek egy csoportjával teszi, miközben brutális döntéseket kell hoznia a halálos nyárban.
 • Kali Rocha (Mandy) állandó szereplőnek lett kiemelve a Man with a Plan 3. évadjára.
 • Ahogy arra számítani lehetett, Kenya Barris több éves készítői szerződést kötött a Netflix-szel.
 • Christian Duguay veszi át a 3. évadra Jon Cassar-tól a Medici: Masters of Florence rendezését.
 • A Disney Junior berendelte a Vampirina 3. évadját.
 • Anthony Hemingway, a The Purge pilotjának rendezője beszél a kezdésről. És Jason Blum, az executive producer is mond ezt-azt.
 • Adam Muto, az Adventure Time készítője beszél a sorozat zárásáról. Itt is.
 • Vendégszerep: Pokorny Lia – A mi kis falunk (megint), Mark Harmon – NCIS: New Orleans – 5×01, James Corden, Peyton List – Happy Together, James Urbaniak, Michael Hogan – Criminal Minds, Maria Canals-Barrera – Fuller House,
 • Állandó szerep: Ashley Greene, Jeremy Copeland – Step Up: Hgh Water S2, Theodore Pellerin – On Becoming a God in Central Florida (YouTube Premium),
 • Interjú: Kolosi Péter (az RTL Klub főnöke), Wolf András (a Séfek séfe zsűritagja), Robin Wright (Claire – House of Cards), Kurt Sutter (a Sons of Anarchy készítője), Frank Langella (Sebastian – Kidding),
 • A Csak színház és más semmi 4. évadja a megszokott 6 rész helyett 8 részes lesz.
 • Pilotberendelés: cím nélküli komédia – Comedy Central, készítő és főszereplő: Tim Dillon – saját tapasztalatok alapján. Egy túrabuszos idegenvezetőről, aki egy Willy Wonka-szerű járaton turisták egyre idegesebb csoportját kalauzolja Amerika leginkább félreértett városain keresztül.
 • Pilotszkript: Run, Bambi Run – csatorna nélkül (gyártó: Universal Cable Productions), készítő: Kyle Long – Kris Radish könyve alapján. Lawrencia “Bambi” Bembenek igaz története. Egy volt rendőrjárőrnőről van szó, aki Milwaukee-ban beperelte részlegét szexuális diszkrimináció miatt, amikor letartóztatták, és később megvádolták férje ex-feleségének megölése ügyében. A nő ragaszkodott ahhoz, hogy csőbe húzták, és börtönből való szökése után igazi nemzeti hős vált belőle, a “Fuss, Bambi, Fuss!”-szlogent inspirálva.
 • Tamron Hall napi, délutáni talkshow-t kaphat.
 • A Netflix berendelte 8 részre a Dancing Queen című dokureality-t, ami a RuPaul’s Drag Race-ből ismert Alyssa Edwards életéről fog szólni, többek között a tánciskolájáról. Premier: 10.05-én.
 • A Netflix berendelte a Fastest Car 2. évadját.

25 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2018. 09. 10. 09:40
dochollywood - 2018. 09. 10. 10:05

On The Nature Of Daylight ‘így készült videója’:

https://www.youtube.com/watch?v=blphx9hzB-Y

Kissur - 2018. 09. 10. 12:06

Valaki meg tudná érdeklődni valakitől, hogy lesz-e Last Ship 4.évad a Sony Movie Channelen?
Október 27-én finálézik a 3.évad, tehát novembertől akár jöhetne is. Akkor pedig most már mennie kéne a szinkronizálásnak, vagy legalábbis a szervezésnek. (Ha nem jön, akkor elkezdem felirattal.)

kiskiraly - 2018. 09. 10. 12:32

https://www.viasat6.hu/viasat-play/all/200-elso-randi-uj-magyar-sorozat-hamarosan-viasat3

Kiváncsi vagyok az RTLII-es Oltári csajok után mennyire lesz “nagy durranás”.

Kissur - 2018. 09. 10. 12:40

A Kártyavár 5.évad a Dunán ma finálézik. Ezzel beérte az amcsi vetítést.

A TWD 9×01 megint (feleslegesen) extra hosszú résszel nyit? Akkor aznap dupla kávét fogok inni, nehogy bealudjak…

Tomi - 2018. 09. 10. 12:55

Ha már elindult a Shameless 9. évada amerikában, akkor a Viasat mikor óhajtja folytatni a 6. évaddal? Két éve nem adtak újat. Undorító csatorna magatartás, hogy megszereznek egy sorozatjogot, egy ideig adják, aztán ha nem tetszik a nézettség, akkor hagyják az egészet és soha nem kerül adásba a többi, mert náluk a jog. Nincs valami feltétel a szerződésben, hogy x idő alatt le kell adni? Gondolom a leadott részek után kell jogdíjat fizetni, ha meg egy csatorna parkoltatja, akkor jogdíjtól esik el a gyártó, mert más se tudja leadni. Vagy tévedek?

Kissur - 2018. 09. 10. 13:06

Tomi: Az Officet és a Városfejlesztési Osztályt a mai napig várom, hogy folytassa a Comedy. De nem fogják. Azt nem értem, hogy akkor miért nem adják el a jogokat valami másik, kisebb csatornának.

dochollywood - 2018. 09. 10. 13:10

Rontott jelenetek a Supernatural 13. évadából:

https://www.youtube.com/watch?v=py8ajdShyjg

winnie - 2018. 09. 10. 13:15

Tomi: nem hiszem, hogy folytatni akarnák. bárki megvehetné, ha akarná, hiszen szerintem évadonként lehet megvenni, ha az elővásárlási joggal rendelkezőnek nem kell. és van határidő, így feltételezem, hogy a csatorna leadta, amivel rendelkezett.

viszont.

szerintem nincs semmi undorító abban, hogy megpróbáltak itthon adni egy olyan sorozatot, aminek a sikerére nem volt sok esély. és a kezdeti bukta után sem adták fel, hanem próbálkoztak vele még évadokon át, kevésbé frekventált időpontokban, ahol végképp alig kellett volna pár nézőt hozniuk. oké, tudom, hogy nézőpont kérdése és tökéletesen megértelek, de ezért még dicséretet is érdemelhetnének:)

a lényeg, hogy (sajnos?) a világ legtermészetesebb dolga az, hogy ha valami nem érdekli a nézőt, és helyette tudnak adni olyasmit, ami érdekli a nézőt, akkor olyasmit adnak, ami érdekli a nézőt. itthon is tippre a rajongók többsége nem a tévében nézte a sorozatot, ami nyilván nem segít, bár ártani is csak közvetve árt.

winnie - 2018. 09. 10. 13:16

Tomi: Az Officet és a Városfejlesztési Osztályt a mai napig várom, hogy folytassa a Comedy. De nem fogják. Azt nem értem, hogy akkor miért nem adják el a jogokat valami másik, kisebb csatornának.

nagyon sok sorozat abbamaradt, mert nem kellett a nézőknek, és mint írtam, a jogokat tippre vihetné akárki, de érthető módon nem fog kelleni bukott sorozat más csatornáknak, legalábbis csak ritkán fordul elő, hogy lecsapnak rá.

(plusz ugye, ha már jogok, azok sokszor nem kizárólagosak, tehát mehetne valami több helyen is, ld. a CC némelyik sorozata)

Kissur - 2018. 09. 10. 14:13

winnie: Akkor a Megrekedve (Wrecked) se kap folytatást? Tavaly ilyenkor már lement az 1.évad, ha jól emlékszem.
(Ha lenne elég pénzem, akkor megcsináltatnám a Parks and Rec 4-7.évad szinkronját. :P)

Kissur - 2018. 09. 10. 14:16

winnie: És mi a helyzet a Viasatos sorozatokkal? A B99 tudtommal a végefelé már elég nagy bukta volt, ahogy a Last Shipet se nézték sokan. Most mégis átvette a Sony Movie Channels, és csinálják is előbbihez a szinkront szépen. (Megjegyzem a Viasat kezdte el adni az Officet, szóval akár át is mehetne a Sonyra.)

winnie - 2018. 09. 10. 14:48

azok átvettek, hiszen a viasat3/6 és az axn-család a sony csatornákkal már ugyanaz, így csak átkerültek más platfomra, de itt a “tudtommal” nem működik: vagy igen, vagy nem. és ha valami nem siker, akkor annak is vannak árnyalatai. a pár százalékos csatornáknál tizedek ide vagy oda is jelenthetnek életet vagy halált egy sorozatnak. szóval, ha valami mondjuk (hasszám) 0.8, más pedig 0.5, akkor egyik sem durran nagyot, de előbbi még folytatódhat.

plusz a last shipet még ismételik is, szóval azért nem lehet akkora gáz.

abba - 2018. 09. 10. 15:19

Valahogy nagyon szíven ütött, hogy vasárnapra került át a Doctor Who. Egy korszak ért így véget, nem lesz már jó hangulatú DW-szombat…

Samu - 2018. 09. 10. 15:32

btw a Black summer azt hiszem az egyik év nagyon durva nyara volt a Z Nation világában, amikor nem esett eső és minden egyéb hasznonnövény is kiszáradt. Szóval nem elég, hogy zombik, még éhínség is. Ezért is lett az egyik banda kannibál pl. De ezt az évet ugrotta a sori.

Kissur - 2018. 09. 10. 15:46

winnie: Hát én beszéltem egy olyan emberrel, aki a B99-hez kapcsolódik, és ő mondta, hogy nem tudja, hogy lesz-e 4.évad szinkronnal, mert rossz volt a nézettsége. Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem mondta, meg nem is akarom megnevezni, se utalni rá, hogy ki volt.

Piros - 2018. 09. 10. 17:05

A The Last Ship premier részei a Via6-on voltak, nem? De én is nagyon örülnék, ha a Sony Movie folytatná a 4. évaddal.

fajro - 2018. 09. 10. 17:12

Magyar Emmy díjról fogtok majd írni? :)
Több kategóriában is érdekeltek voltak magyar szakemberek, és Csaba Tamás hangmérnök haza is vihette. (Genius: Picasso-ért).

winnie - 2018. 09. 10. 17:47

kissur: ez tény, hiszen az első évad 21:15-kor, a harmadik 23:05-kor, a negyedik 14:30-kor, az ötödik meg éjfél után kezdődött, szóval látszik, hogy nem elégedett a csatorna. a shameless is megkapta ezt a tologatást. már csak az a kérdés, hogy melyik rossz a jobb. és mennyire rossz a rossz. éjszakai rossz, vagy kaszálós rossz.

winnie - 2018. 09. 10. 17:47

fajro: igen, csak az nfl nyitány most elvitte az időmet:(

kiskiraly - 2018. 09. 10. 17:50
kiskiraly - 2018. 09. 10. 18:20
kiskiraly - 2018. 09. 10. 23:12

Retro cuccként

Crag Ferguson Late Late show metadolgok:

Kígyós bögre,
Kandallópárányon lévő dolgok,
Kék lap eltépése,
Kenguru golyók,
Geoff Peterson és Secretariat megszületése,
Egy kép Paul McCartney-val,
…többek között

https://www.youtube.com/watch?v=uF-XN2Mhdnk

kiskiraly - 2018. 09. 10. 23:16

*Kandallópárkányon

kiskiraly - 2018. 09. 10. 23:37

Topolánszky Tamás Yvan – interjú
(Az idei Montréali Nemzetközi Filmfesztivál fődíjas filmjének – Curtiz – rendezője Topolánszky Tamás Yvan Curtiz)

https://mediatanacs.blog.hu/2018/09/10/_itt_vagyunk_a_niagara-vizesesnel_es_ide_a_curtiz_hozott_el_interju_topolanszky_tamas_yvan_rendezove

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz