login |

Emlékeztető: Scream Queens – Gyilkos történet 2. évad

2018. 09. 11. 23:07 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, antológia,

“Ma”. 01:00. Prime. Scream Queens – 2×01 (kritika + évadkritika)

Amikor Ryan Murphy luftot rúg? Nagyszerű zene, totálisan kakukk történet másodjára is, és továbbra is hiszem, hogy a sorozat lehetett volna sokkal több is, mint gagyi köntösben öltöztetett gagyi, ami a felszín alatt mégiscsak komolyan veszi magát. Tudom, hogy sokan élvezték, én meg egy olyan sorozatot kerestem a Scream Queens-ben, ami sosem akart lenni, de ettől még sajnálom, hogy egy ilyen vérengzős, komikus, trendis koncepció bedőlt.

2 hozzászólás Ne habozz!

PositiveRush97 - 2018. 09. 12. 10:53

Én szerettem a sorozatot, sajnálom, hogy kaszálták, érdekes, de angolul pár rész után abbahagytam aztán amikor elcsíptem az 1.részt a Primeon szinkronnal úgy nagyon megtetszett és végignéztem az évadot nem mintha nem tudnék angolul meg felirat is volt csak valahogy jobban átjöttek a poénok szinkronnal, kicsit átfogalmazva, magyarosítva, a magyar verzión nagyon sokat nevettem, ilyen agykikapcsolós mégis némileg izgalmas sorozatnak tök jó volt, örülök, hogy most elhozzák a 2.évadot is magyarul.

Silver-sama - 2018. 09. 12. 12:54

Ma volt a premier :P

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz