login |

It’s Always Sunny in Philadelphia: kezdett a 13. évad

2018. 09. 11. 14:50 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: kritika,

A bandának túl kell tennie magát azon, hogy Dennis már nincs velük. Elég nehezen megy a dolog, főleg, amikor feltűnik ez a szexbábu is, ami előrángatja az emlékeiket.

Ez már a sokadik alkalom, hogy visszanézek a Sunny-ba, és mindig megállapítom, hogy milyen okosan hülye komédia, ami bizony nem spórol a sötétséggel sem, de valahogy sosem ragadok le nála az évad végéig. Szerintem most is ez lesz.

Ötletes volt, ahogy a Make America Great Again szlogent átvették a sorozat borzasztó karakterei is, miközben ragaszkodtak ahhoz, hogy valójában semmi változást nem akarnak. Jobb emberré válni? Ugyan már! Vagyis lehet ez nem a legjobb megfogalmazás, inkább ügyesebb rossz emberré válni, hiszen a Dennis helyére érkező új bártulaj nem jobb ember, csak produktívabb.

To the new Gang.

Durva, hogy milyen ügyesen játszott a sorozat premierje Dennis (ideiglenes) távozásával, a nézők gondolatait teljesen beleszőtték a premier történetszálába. Arról nem is beszélve, hogy Mindy Kaling ugrott be a helyére, de hát igazi Sunny szellemiségben változást természetesen nem hozhatott a karaktere.

Ez csak amolyan kibeszélő poszt, bár tetszett, de értékelni nem tudom, de nem akartam, hogy egy 13 éve futó komédia lógva maradjon már megint. Nincs más a végére, mint az, hogy “they boys are back in town”. A rajongók tolták is a kommenteket a dalnál.

8 hozzászólás Ne habozz!

ngear - 2018. 09. 11. 16:43

did Mac gain weight?

amúgy le a kalappal Rob McElhenney előtt, hogy régebben felszedett 20 kiló zsírt, most meg így kigyúrta magát.

JackPackage - 2018. 09. 11. 17:08

Valahogy énse tudtam soha sokàig nézni ezt, bàr mindig daràlni probàltam, és sztem ez az a sorozat ami abszolut nem alkalmas rà, mert ennyi faszsàgot üvöltözést nem lehet pàr orànàl tovàbb épp ésszel birni :D

hugi - 2018. 09. 11. 19:58

Kifejezetten örültem Dennis távozásának, kerékkötője volt a sorozatnak.

human - 2018. 09. 11. 21:19

hugi: van egy rossz hírem.

JKJ - 2018. 09. 12. 07:48

Aki az előző évadokat szerette, az gondolom ezt is nézi majd. Én biztosan. Az első rész hozta a hangulatot.

juhaszvik - 2018. 09. 12. 14:40

kb a 8. évad óta nézegetem hébe-hóba, és amikor a tévé előtt ülök, akkor nagyon tetszik. kérdésem, hogy van értelme elkezdeni az elejétől? van különbség minőségben a a korai évadok és mostaniak között?

Shyllard - 2018. 09. 12. 22:47

Ahogy a karakterek, úgy a sorozat minősége sem változott semmit. Mióta rátalaltam pár éve egyszer sem jutott eszembe a kasza. Már az is dicséretes, hogy mennyire hűek tudtak maradni az eredeti iranyhoz és mennyit fejlődtek az eleje óta. A belső poénok százával meg még meg is hàlálják.

JBG - 2018. 09. 14. 15:55

juhaszvik:

Szerintem az első évadok frissebbek, elszálltabbak, mint a későbbiek (mindamellett a későbbieket is szerettem de néha erőltetettebbek) illetve ha sztoriban nem is szükséges az első 7 évad ismerete, tele van jó poénnal, szóval ha nem nézed meg, magadat fosztod meg egy rakás nevetéstől – már amennyiben egyébként bejön neked ez a fajta humor.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz