login |

Hírcsütörtök – Insatiable 2. évad! Hotel Transylvania: The Series 2. évad!

2018. 09. 13. 09:04 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Oxfordi gyilkosságok 4. évad
 • Premier: Playing For Keeps S1, Celebs in Solitary Meltdown S1, Sweet Home Sextuplets S1, Dopesick Nation S1 + Finálé: World of Dance S2, The Art Show S1, Raising Tourette’s S1 + szerdán is volt Castaways-epizód
 • Magyar premier – Comedy Central: 10.06 Megrekedve (Wrecked) 2. évad
 • Magyar premier – Duna: 10.31 On The Spot 9. évad
 • A Trolls: The Beat Goes On! szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Life S1 (koreai),
 • A TV2 főműsoridején nem nagyon segített A Piramis és a Masterchef VIP felcserélése – nézettségi részletek, egy kis Szenzációs Négyessel.
 • A Castle Rock fináléja is kapott egy stáblistás bónusz jelenetet.
 • A Veronica Mars tervezett 4. évadja kapcsán beszélik, hogy egy Neptune-t rettegésben tartó sorozatgyilkos lesz a középpontban, aminek hatására Veronica és Keith (ugyanis Enrico Colantoni a tervek szerint vissza fog térni) az új seriff látószögébe kerül, aminek a rend éber őre annyira nem fog örülni.,
 • Az American Gods 2. évadja körüli bajokról nagyon hosszan lehetne írni egy tegnapi The Hollywood Reporter-cikk alapján, de inkább olvassátok el.
  A lényeg, hogy miután a büdzsé tarthatatlansága miatt kirúgták a készítőket, Bryan Fuller-t és Michael Green-t, és miután sokan passzolták a showrunnernek való felkérést, az érkező Jesse Alexander most ugyancsak félre lett téve. Nem rúgták ki, inkább megkérték, hogy ha nem muszáj, ne foglalkozzon a sorozattal. Miután kidobták a Fuller-ék által írt szkripteket, az adaptációt jóval konzervatívabb, könyvhűbb irányba terelt a nagyobb kontrollra vágyó Neil Gaiman (aki mondjuk nincs is ott, mert a Good Omens-t csinálja), de a színészek sem voltak túl elégedettek (nem kifejezés), állandóak voltak a konfliktusok, saját kezűleg írtak újra jeleneteket, olyannyira, hogy egyiküknek, aki tagja a szakszervezetnek, író kreditet is kellett adni, hogy szabályos legyen. Summa summarum, most a finálé hetedik draftjánál járnak, mert az előzőket visszadobta a Starz és a produkciós cég Alexander-nek, aki nem csak a forgatáson, de az utómunkák során sincs jelen.
 • Lee Pace állandó szereplő lesz a Flying Tiger című hongkongi sorozat 2. évadjában.
 • Ha a teljes évet nézzük (2017. ősztől 2018. nyár végéig), akkor az NBC lett a legnézettebb tévécsatorna Amerikában a főműsoridős számok alapján, ami 16 évnyi CBS-egyeduralomnak vetett véget. Más kérdés, hogy inkább évadot szoktak nézni, és azt a CBS nyerte. A siker persze a téli olimpiának és a Super Bowl-nak köszönhető.
  A számok: teljes lakosság: 1. NBC – 7,8M, 2. CBS – 7,7M, 3. ABC – 5,5M, 4. FOX – 4,2M, 5. CW – 1,5M, 18-49 rating: 1. NBC – 1.8, 2. ABC – 1.3, 3. CBS – 1.3, 4. FOX – 1.2, 5. CW – 0.5
 • Norm Macdonald elmesélte, hogy mi volt a hétfői Tonight Show-s vendégeskedésének lemondása hátterében.
 • Készítői szerződés: Kay Cannon – Sony Pictures Television, Matt Miller – Warner Bros. Television (3 év), Kelly Souders & Brian Peterson – Fox 21 Television Studios (2 év – a The Hot Zone showrunnerjei lesznek),
 • A CNN 09.23-tól kezdi el adni az Anthony Bourdain: Parts Unknown utolsó epizódjait.
 • A Disney Channel berendelte a Hotel Transylvania: The Series 2. évadját.
 • A Netflix berendelte az Insatiable 2. évadját.
 • Courtney Kemp, a Power készítője beszél a fináléban történtekről. Itt is és itt is.
 • Sera Gamble, a You készítője beszél a pilot zárásáról.
 • Állandó szerep: Katherine Langford – Cursed (Netflix), Ilfenes Hadera – Godfather of Harlem (Epix),
 • Vendégszerep: Eric Lange – Unbelievable (visszatérő), Aleks Paunovic – Snowpiercer (visszatérő), Hunter Clowdus – All American (visszatérő), Rick Ross, Todrick Hall, JaQuel Knight – Step Up: High Water, Gillian Williams, Ruben Santiago-Hudson, Elvis Nolasco, Randy Gonzalez – David Makes Man (visszatérők),
 • Interjú: D. Tóth Kriszta (a DTK: Elviszlek magammal készítője), Elgin James + még egy (a Mayans MC egyik készítője), Brigette Lundy Paine (Casey – Atypical), Shay Mitchell (Peach – You), Michel Gondry (a Kidding-pilot rendezője),
 • Itthon közvetítésre kerülő NFL-meccsek: 2. forduló: 09/13 TNF-2:20-Bengals-Ravens, 09/16-19:00-Packers-Vikings, 22:25-Jaguars-Patriots, SNF-2:20-Cowboys-Giants, MNF-2:20-Bears-Seahawks + 3. forduló: 09/20 TNF-2:20-Browns-Jets, 09/23-22:05-Rams-Chargers, SNF-2:20-Lions-Patriots, 09/24-18:00-Falcons-Saints (felvételről), MNF-2:20-Buccaneers-Steelers
 • Pilotszkript: Slaughterhouse-Five – Epix, készítő: Patrick McManus, pilotrendező: Kari Skogland – Kurt Vonnegut regénye alapján (itthon: Az ötös számú vágóhíditt a magyar nyelvű tartalom), aminek a sztoriját nem egyszerű leírni. A főhőse az amerikai hadsereg káplánjának egyik segédje, aki túlél egy bombázást a II. világháborús Németországban, hogy aztán elszabaduljon (vagy beleragadjon) az időben, és nemlineáris módon bepillanthatunk az életébe. És a terv természetesen az, hogy a sorozat kitágítsa a könyv világát, szóval nem csak az írott alapanyagra szorítkozna.
 • Új sorozat: The Shivering Truth – Adult Swim, animációs, készítő: Vernon Chatman, alapos odafigyeléssel megtervezett szürreális antológia komédia egymáshoz lazán kapcsolódó történetekkel, melyek a tudatalatti legmélyebb bugyraiból kerülnek elő – s mindez szerethető, stop motion stílusban. Azt most nem volt kedvem lefordítani, hogy “miniature propulsive omnibus clusterbomb of painfully riotous daymares, all dripping with the orange goo of dream logic”.
 • Az ITV Studios America szerezte meg Nina Sadowsky könyvének, a The Burial Society-nek a tévés adaptációs jogait. A készítő elvileg maga az író lesz. A történet egy rejtélyes, belső sérülésektől szenvedő, de magasan képzett nőről szól, aki tolerálhatatlan, erőszakkal teli, veszélyes helyzetekből ment ki embereket. Egy afféle tanúvédelmi darknet-et üzemeltet, ami az utolsó remény esélyét kínálja eltűnni kívánó embereknek.
 • A Dancing with The Stars 27. évados résztvevői: Nancy McKeon (+Val Chmerkovskiy), John Schneider (+Emma Slater), Juan Pablo di Pace (+Cheryl Burke), Evanna Lynch (+Keo Motsepe), Joe Amabile (+Jenna Johnson), Nikki Glaser (+Glab Savchenko), Milo Manheim (+Witney Carson), Bobby Bones (+Sharna Burgess), Tinashe (+Brandon Armstrong), Alexis Ren (+Alan Bersten), Danelle Umstead (+Artem Chigvintsev), Mary Lou Retton (+Sasha Farber), DeMarcus Ware (+Lindsay Arnold)
 • Letartóztatták David Henrie-t, mert töltött fegyverrel mászkált egy reptéren.
 • A Paramount Network berendelte a Lip Sync Battle 5. évadját.
 • Emmy-díjat fog átadni vasárnap: Patricia Arquette, Angela Bassett, Eric Bana, Samantha Bee, Connie Britton, RuPaul Charles, Benicio Del Toro, Claire Foy, Hannah Gadsby, Ilana Glazer, Abbi Jacobson, Jimmy Kimmel, Elisabeth Moss, Sarah Paulson, Issa Rae, Andy Samberg, Matt Smith, Alec Baldwin, Michael Douglas, Millie Bobby Brown, Kit Harington, Ben Stiller, Rachel Brosnahan, Tina Fey, Taraji P. Henson, Kate McKinnon, Tracy Morgan, Bob Odenkirk, Sandra Oh​, Constance Wu.

20 hozzászólás Ne habozz!

Chusi - 2018. 09. 13. 09:11

Azt még nem lehet tudni, hogy ki tér még vissza a Veronica Mars szereplők közül?

Kissur - 2018. 09. 13. 09:18

winnie: Gondolom nem olvasod el az összes új kommentet, szóval itt is szólok, hogy a Paradise PD 1×06-ban van egy magyar jelenlét. Pontosabban a “hungarian gulash”-t említik meg.

winnie - 2018. 09. 13. 09:20

láttam:) csak kéne videó is a teljes képhez, hogy kirakhassuk.

winnie - 2018. 09. 13. 09:21

chusi: még nincs hivatalos berendelés, és nem nagyon olvastam más neveket, colantonit is csak futólag említik itt a sztori kapcsán.

Kissur - 2018. 09. 13. 09:22

winnie: Arról a 3 másodpercről? :D Kivághatom.

Anonymus - 2018. 09. 13. 09:24

Gondolom ilyen botrányos körülmények között nincs nagy jövője az American Godsnak.

dochollywood - 2018. 09. 13. 09:26

“Time of Day”

Sok ismerős arccal, köztük Emma Roberts precízen beállított felsőjével:

https://www.youtube.com/watch?v=jxN-PxX2pa4

winnie - 2018. 09. 13. 09:34

Kissur: az is elég, de ha van szövegkörnyezet, pár másodperc plusz felvezetés, még jobb.

winnie - 2018. 09. 13. 09:35

Anonymus: el fog készülni, szerintem nézett is lesz, még a tetszést sem zárom ki, de nem tudom, hogy van-e bármi esélye 3. évadra, hiszen már erre is rengeteg pénz elúszott.

kiskiraly - 2018. 09. 13. 09:54

American Gods-ról:
Kreatív különbözőségek a legmagasabb fokon! Elég durva helyzet, amikor már a színészekhez is elér a dolog.

Anonymus - 2018. 09. 13. 10:07

winnie: én is a 3. évadra gondoltam, a második felől nincs kétségem

dochollywood - 2018. 09. 13. 10:21
Chusi - 2018. 09. 13. 10:34

winnie: Köszi az infót! Akkor várunk. :)

juhaszvik - 2018. 09. 13. 10:53

“Az ötös számú vágóhíd” – mostanában szeretnek elővenni lehetetlennek tűnő projekteket. Mondjuk totál szembemegy azzal, amit a sorozatkészítésről gondolok, vagyis azzal, hogy a nagy semmiről is lehet készíteni, ha jól van kitalálva, megcsinálva. Ehhez képest elővesznek olyan anyagokat, amik leírva rendkívül egyedi módon néznek ki (ez adja a népszerűségüket), miközben gyanítom tele van a padlás olyan sorozatötletekkel, amik sokkal forgatókönyv kompatibilisebbek.
Szeretem Vonnegut-ot, de nem azért nyavalygok, hogy “jaj, majd most meggyalázzák”, egyszerűen csak el nem tudom képzelni, hogy csupán a kihívást keressék egy ilyen projekt esetében (mert teszem azt lesz benne bőven).

kiskiraly - 2018. 09. 13. 12:43

Sixx cikke a Spíler 2-ről
(És érdekességképp focis nézettségekkel)

https://index.hu/kultur/media/2018/09/13/a_tv2_spiler_splier2_kozvetites_premier_league_bl_la_liga/

Franky - 2018. 09. 13. 13:44

David Henrie ?
Az a Disney Channeles szinész a Varàzslok a Waverly helyről -ből ?

Mi lett vele ? Ilyen őrült lett vagy csak véletlen ?

Érdekes hogy Selena Gomezből vilàgsztàr lett , róluk meg semmit se lehet hallani

Mate4182 - 2018. 09. 13. 15:14

nem jo az american godrol ilyeneket olvasni mert az elso evad nekem baromira tetszett es mar nagyon varom a 2.at … de ezek utan?!

Enzo - 2018. 09. 13. 19:31

“Azt most nem volt kedvem lefordítani, hogy “miniature propulsive omnibus clusterbomb of painfully riotous daymares, all dripping with the orange goo of dream logic”.”
:D :D :D hát nem is csodálom! elvileg nekem jó az angolom, de ezzel a mondattal izzadnék rendesen :D

American Gods-nál meg vannak bajok ezek szerint durván :O

Flanker - 2018. 09. 13. 20:02

“19:00-Packers-Vikings”
Úgy tudom hogy ez most nem lesz, csak hétfőn felvételről.

kiskiraly - 2018. 09. 13. 23:28

A Curtiz filmet (amely most nyerte meg a Montreal filmfesztivál fődíját) jövő februárban láthatja majd először a nagyközönség a Duna TV műsorán.
https://mediatanacs.blog.hu/2018/09/10/_itt_vagyunk_a_niagara-vizesesnel_es_ide_a_curtiz_hozott_el_interju_topolanszky_tamas_yvan_rendezove

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz