login |

Moziba megyünk: The Ballad of Buster Scruggs

2018. 09. 13. 16:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: antológia, hírek, kampány, mozifilm, video,

Vagyis a Netflixre megyünk, mert míg odakinn a díjakra való jelölhetőség miatt mozikba is kerül a Coen testvérek új filmje, addig itthon csak a streaminges premierjét várhatjuk november 16-án. Első ránézésre talán nem nagyon érthető, mit keres itt, bár jó pár ismerős, sorozatos arc van benne.

Akik követték ugyanis a híreket, azok sokkal inkább a film elkészülése miatt kaphatják fel a fejünket, eredetileg ugyanis egy epizodikus western antológiának készült, 6 kisebb, különálló történettel a vadnyugatról. Ezt le is forgatták, és mindenki meglepetésére idén júliusban bejelentették, hogy a kész anyagot inkább filmmé vágják össze. Nagyon kíváncsi vagyok, ez mit jelent. Nem lett elég az alapanyag? Vagy csak nem lett elég jó? Vagy túl jó és Oscar?

Főszereplőnek a korábbi hírek Tim Blake Nelson-t említették azzal, hogy ő kötheti össze a sztorikat, de ez sem áll már. Egyébként benne lesz még a filmben James Franco, Zoe Kazan, Tyne Daly, Willie Watson, Ralph Ineson, Stephen Root, Liam Neeson és Brendan Gleeson is. A plakát alatt, a tovább mögött ott az előzetes, valamint a kisfilmek leírásai a szereplőkkel.

“The Ballad of Buster Scruggs” 
Tim Blake Nelson (Buster Scruggs)
Willie Watson (The Kid)
This first segment finds Tim Blake Nelson playing a sharp-shooting songster.

“Near Algodones”
James Franco (Cowboy)
James Franco’s wannabe bank robber gets his due and then some. And just a little bit more for good measure.

“Meal Ticket”
Liam Neeson (Impresario)
Harry Melling (Artist)
Lugubrious dark humour pervades the Liam Neeson starrer Meal Ticket, a gothic tale about two weary travelling performers.

“All Gold Canyon”
Tom Waits (Prospector)
Tom Waits mines a rich seam of humour.

“The Gal Who Got Rattled”
Bill Heck (Billy Knapp)
Zoe Kazan (Alice Longabaugh)
Grainger Hines (Mr. Arthur)
Zoe Kazan finds an unexpected promise of love, along with a dose of life’s cruel irony, on a wagon train across the prairies.

“The Mortal Remains”
Brendan Gleeson (Irishman)
Tyne Daly (Lady)
Jonjo O’Neill (Englishman)
Saul Rubinek (Frenchman)
Chelcie Ross (Trapper)
Ghostly laughs haunt this segment as Tyne Daly rains judgment upon a motley crew of strangers undertaking a final carriage ride.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz