login |

Norm Macdonald Has a Show

2018. 09. 19. 14:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra, talkshow,

Ha szeretsz emberekkel röhögni, akkor itt egy talkshow neked? Egy igazi Craig Ferguson-utód, a második vendége meg is jegyzi, hogy tetszik neki a free flow, csak Craighez képest itt káromkodnak ezerrel, és kevesebb az ártatlan flörtölgetés.

Még a büdzsé is adja a Fergusonhoz való hasonlítást, mivel úgy néz ki a Norm Macdonald Has a Show, mintha pár haver beszélgetne a garázsban. Olyan, mint egy ügyesebb YouTube-show, csak kicsit jobbak a díszletek, meg ilyesmi. A különbség azokhoz képest, hogy mindenki veterán komikus, így a direkt kínos szünetekkel is iszonyat egyben van az egész.

– We should tell the kids at home, B12 is not to be snorted.
– No, do real coke. Because that stuff’s bad.

Nagyon durva látni, hogy Norm milyen ügyes a viccekkel. A David Spade-interjúban mondjuk iszonyat adják egymásnak a labdát, de a második részben Drew Barrymore-t is meglepi sokszor a poénok csattanójával. Nem csak szórakoztató, de igazából érdekes is nézni, ahogy felépíti őket. Nem hiába ő a viccmesélés királya.

A sok hülyülés közben azért igazi kérdések is bekúsznak. A második részben Norm beszél a sitcomírásról, hogy az insiderséget említsem, de igazából a vendégek is sokat mesélnek a karrierjükről és az életükről. Még Spade is a sok poénkodás közben.

Azt majdnem elfelejtettem emílteni, hogy közben kifigurázzák a talkshow-kat is természetesen. Az első részben, vagy inkább úgy mondom, hogy a David Spade-esben például azt, amikor a reklámszünet alatt elvileg valami nagyon vicceset beszélget a házigazda és a vendég, de ebből a közönség ugye semmit sem lát. Tuti nagyon vicces mindig!

Ilyen egy nem tipikus, de jó talkshow. Még olyan vendéggel is megnézem majd az interjút, akit esetleg nem kedvelek, bár Spade-et és Barrymore-t is imádom, ők az első két alany, de a többiekre (kijött mind a 10 rész, bennük Letterman, Jane Fonda, Lorne Michaels, M. Night Shyamalan vagy Michael Keaton) is kíváncsi lettem. Engem megnyert a Netflix.

7 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2018. 09. 19. 15:13

nem tudom, melyik lehetett az első rész, de jó döntés volt david spade. megnéztem, kik a vendégek, és azt mondtam, hogy az érdekel. és spade jó arc, norm végülis elfért, a sidekick guy szörnyű és totál felesleges. a negyedik falas, kiszóló poénok jópofák, de az az igazság, hogy én egy beszélgetést nem néznék fél óráig, ha csak a vendég miatt érdekel. például lettermant vagy barrymore-t tuti nem indítanám el, esetleg, ha másik komikus jön, akivel tudnak közös dolgokon röhögni, lehet, hogy csekkolom. lorne michaels talán, de judge judy vagy jane fonda lehet bármilyen zseniálisan jó, valahogy nem fog attól jobban érdekelni, hogy norm macdonald kérdezi őt.

Szkifi - 2018. 09. 19. 15:46

Nagyon bejött, korábban is sok Norm videót/műsort néztem. Ez most tisztára az a felállás, mint a Youtubeon is megtalálható Norm MacDonald Live, még a papírról viccmesélést is átvették. Ha valakinek kevés ez a 10 rész, azzal lehet enyhíteni a hiányt.
Egyedül a country énekeses részt nem bírtam végignézni, talán a zenés részek miatt.

boom - 2018. 09. 19. 16:27

Én csak belenéztem az David Spade-s részbe, (akit kimondottan utálok) és totál ott ragadtam. Majd megnéztem a Drew Barrymore-t (szegény nagyon megcsúnyult) és még gyorsan a Chevy Chases rész is. Én folyamatosan vigyorogtam. Nekem a 3. fickóval se volt bajom, néha Ő is vicces és szerintem a Conan féle 3. felet parodizálja ezzel. Figyelni kell mert repkednek a poénok és vicces utalások + egyszerre beszélnek, de nagyon megéri. Tuti ledarálom az összes részt pár nap alatt. Tudom ajánlani!!

winnie - 2018. 09. 19. 16:32

á, a late show-k rákfenéje ez a sidekickezés, nem csak andy richter van, hanem lettermannek ott volt paul schafer, colbertnek pedig baptiste, de minek.

Lordviktor - 2018. 09. 19. 17:01

Nagy vegyes volt nekem, Spaden, Checy Chasen, Lattermanen, Keatonön a hasamat fogtam a nevetéstől, a többinél viszont féltávnál vagy akár előbb simán továbbpörgettem a következőre. Bírom a stílusát Normnak de ehhez kell egy partner is, a Judge Jury-s konkrétan nekem volt kínos annyira nem működtek együtt. Ezzel együtt jöhet a következő évad, lehetőleg még több olyan vendéggel aki veszi a lapot.

boom - 2018. 09. 19. 17:17

Andy Richter-t azért emeltem ki, mert Ő ott ül a vendég mellett, míg a másik kettő a zenekarban nyomja, talán kevésbé hangsúlyosan. Sok értelmük szerintem sincs, viszont Norm-nál valahogy nekem bejött. Passz

winnie - 2018. 09. 20. 04:38

boom: jogos.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz