login |

I Feel Bad: minden, amit tudni kell a sorozatról

2018. 09. 20. 19:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Folytatjuk, illetve hát, mivel új szezon van, elkezdjük az országos újoncokat beharangozó posztsorozatunkat, aminek az emlékfrissítés a lényege. Ugye az elkövetkező hetekben elindul egy vagy két tucat új, országos sorozat, amikről májusban ugyan írtunk, de egész nyáron egy szót sem ejtettünk (direkt). Úgyhogy ezekben a posztokban összegzem a hozzájuk tartozó anyagokat (stábképek, előzetesek, plakátok), valamint a korábbi posztjainkat is linkelem.

Ha eltekintünk a CBS-es God Friended Me netre kirakott pilotjától (kritikánk) és a Rel előrehozott premierjéről (kritikánk), akkor az NBC-s I Feel Bad az első valódi országos premier (ami szerdai volt, de ezt nézzétek el nekem), ami egy héttel később folytatódni is fog. A csatorna az America’s Got Talent fináléjával vezette fel, ráadásul két résszel (1×01 és 1×03), bár azt nem tudom, hogy miért pont a kritikailag leglehúzottabb sorozatukkal tették ezt.

Hmm, eléggé megoszt minket, ennél nagyobbra nyitott ollót nem is nagyon láttam még, de ma este kiderül, hogy kinek mennyire jön be a humor, hogy mennyire konvencionális a megvalósítás és mennyire mer elrugaszkodott lenni a bűntudatos anya története.

A tovább mögött, a plakát alatt 2 fél perces, egy 1 perces és egy 2 perces promó, valamint egy interjú a főszereplővel. Nem reklámozták túl, még egy közös csapatképet sem találtam a sorozatról.

3 hozzászólás Ne habozz!

MadAve - 2018. 09. 20. 20:20

Úristen, ezek a fejek, annyira ellenszenvesek, hogy az már fáj.

Lui - 2018. 09. 20. 23:58

ezzel a nővel a főszerepben , ha az utolsó sorozat lenne a Földön, sem nézném, soha.

winnie - 2018. 09. 21. 06:18

:)) pedig messze ő a sorozat legjobb része. mármint a színész. a karakter már nem feltétlenül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz